Mwanamke 11.02.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Mam problem,,,BIG PROBLEM. W sobotę jadę z Warszawy do Gubina, trasą na Poznań, drogę znam do rozjazdu na Grunwald...a gdzieś w tej okolicy muszę zabrać jedną "autostopowiczkę", która zostawia swoje auto i wsiada w moje... No własnie, gdzie my mamy się umówić? czy ktoś, kto zna tamte rejony mógłby mi podpowiedzieć? Wrócić muszę tego samego dnia, więc wjazd do Poznania raczej odpada, stracę minimum godzinę proszę podpowiedzcie coś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Poznanianka_1 15.02.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 najlepiej zabierz ją z centrum handlowego w Komornikach (to własnie zjazd na Grunwald) Zjeżdzasz tak jak na Poznań, zaraz potem skręcasz na Auchan i tam gdzieś ją odbierzesz (spod McDonalda, spod Auchan, spod Centrum Wyposażenia Wnętrz - do wyboru). Ale ja bym samochodu nie zostawiała na długo na parkingu przed Auchan.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.02.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 E z samochodem to spoko...slowo "samochod" w tym przypadku to lekka nadinterpretacja A czy spod tego Auchan latwo i szybko wroce na autostrade? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts