brzoza29 04.05.2025 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja Witam, kto robil wlasnie plyte na szkle spienionym i moze podzielic sie swoimi opiniami. Chce zaczac budowe w okolicach Bydgoszczy i szukam takze firm ktore wlasnie to juz robily. Pytalem juz na innej grupie, jednak zglaszaja sie tylko firme ktore chca mnie przekonac do XPS. Jezeli ktos z was zna firme, ktore ma jakies doswiadczenie to prosilbym o wiadomosc. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 04.05.2025 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja Ja troche nie rozumiem czego właściwie szukasz. Zlecasz firmie wykonanie plyty zgodnie z projektem płyty na szkle i temat zamknięty. Jak firma potrafi ułożyć zbrojenie, wylać beton to czy to xps czy szklo powinna ogarnac temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzoza29 05.05.2025 04:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja Narazie nie znalazłem firmy która już to robiła. Dlatego może ktoś to już robił i może coś podpowiedzieć. Jak dałem ogłoszenie to zgłaszają się firmy, które próbują mnie do xps przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 07.05.2025 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja Masz projekt w którym jest płyta i szkło spienione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts