juarez222 07.05.2025 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja Cześć, to mój pierwszy post na forum. Jestem na etapie ukończonego stanu surowego otwartego, praktycznie na etapie pokrycia dachowego. Jednak borykam się z jednym tematem - mam wymurowany komin systemowy Hoch (wyłącznie spalinowy do kominka). Będzie on docelowo zamurowany do 3m wysokości trzema ścianami działowymi, a ostatnią stronę zakrywać będzie kominek + jego zabudowa (pewnie czerwona płyta GK). W końcu pytanie -> Czy koniecznie taki komin muszę otynkować? Czy wystarczy tylko nad działówkami, lub czy w przypadku komina systemowego nie trzeba w ogóle? Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 11.05.2025 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Niedziela o 00:22 Ten komin jest w szachcie kominowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts