grzyba 14.04.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Kupiłem w tym tygodniu K 5.2012. Fajna. Umyłem auto, ale gąbka naturalnie nieodzowna. Mam taras z płytkami o strukturze kamienia. Tu myjka pokazała klasę, T-Racer dokładnie. Niczym tego nie mogłem domyć. I jeszcze ślady na białej elewacji po kocie też dało radę. Zastanawiam się tylko nad dobrym, acz niezbyt żrącym środkiem do elewacji. I aktywną pianę jeszcze muszę spróbować (na takie szybkie mycia). Plus hydrowosk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof Dobosz 24.04.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Myjka ciśnieniowa to jedno z bardziej przydatnych urządzeń domowych. Nie wiem skąd się wziął pogląd, że używa się jej głównie do mycia samochodu. Świetnie sprawdza się przy myciu podjazdu, elewacji, czyszczeniu dywanów, różnych naczyń itp. itd. Jak każde urządzenie wymaga aby o niego odpowiednio zadbać. Jeśli pozostawia się myjkę na na mrozie bez jego wcześniejszego osuszenia, to trudno się dziwić, że potem nie chce działać. Bez znaczenia czy jest to taka czy owaka firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mortor 25.04.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Krzysztof Dobosz: elewacji może jeszcze nie myłem w ten sposób (szczerze mówiąc trochę bym się bał), ale do czyszczenia kostki (zwłaszcza po ptasich niespodziankach) jak najbardziej, mam od tego nawet specjalną szczotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 20.07.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Kupiłem- Makita HW 101 (ok 300 zł - metalowa pompa) - na razie wszystko w porządku. Przy myciu samochodu trzeba uważać bo potrafi zrywać słabo trzymającą się farbę czy naklejki. Ładnie domywa różne zakamarki których gąbką nie jesteś w stanie domyć (np. felgi)Myłem nią już okna - świetnie nadaje się do umycia kosiarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
123budujemy 19.08.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Pozwolę sobie Państwa zaprosić do oglądnięcia mojej recenzji z zakupu i użytkowania stosunkowo taniej myjki ciśnieniowej, firl i opis zawarłem w temacie : http://123budujemy.pl/zakup-taniej-myjki-cisnieniowej/ na moim blogu budowlanym, 123budujemy.pl zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczynski 31.03.2015 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Dokładnie. Moim zdaniem Karcher wciąż trzyma poziom. Nawet, jak ktoś amatorsko używa to powinien sobie kupić sprzęt tej firmy – jest to dobra marka moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albertM 09.04.2015 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Ja mam myjkę i super się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 13.07.2015 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Na razie chyba kupię LAVOR PRIME 165 ,będę używał właściwie do wszystkiego od auta po dywany,tarasy,elewacji itp.Chciałbym z cena nie przesadzic.Warto kupić?A może ktoś poleci coś tańszego dla porównania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateo33 11.10.2015 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Dużo zalezy do czego będzie nam najbardziej potrzebna, bo wtedy będzie można jak najlepiej ją dobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karenz 28.11.2015 02:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 (edytowane) Mam takie pytanie w 2013 roku kupiłem myjke KÄRCHER K 5.2012używam jąk tylko pod wodę z kranu z dodatkowym filtrem sporadycznie do mycia samochodu i co roku jestem na serwisie z tym gównem .Na początku zdechłą elektronika (wada produkcja ) Potem stało się coś z czujnikiem ciśnienia w tym roku znowu to samo z tym ciśnieniem Kupiłem w KÄRCHER CENTER , trafiłem taką sztukę czy te produkty są takiej podłej jakości ? Edytowane 28 Listopada 2015 przez Karenz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik22 29.11.2015 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 (edytowane) a jak często używasz tego sprzętu ? Kolega w firmie też szuka odpowiedniego sprzętu w https://plumeria.sklep.pl/miskanty-sadzonki więc jak coś tutaj polecicie to chyba już nie będę dłużej szukać i po prostu kupie. Edytowane 2 Września 2022 przez szocik22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karenz 30.11.2015 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 myje samochód raz na miesiąc + drobne prace domowe typu mycie opon po zimie , grill itpw sezonie max co 2 tyg na 1 godz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kondzio77 05.06.2016 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Kupiłem w tym tygodniu K 5.2012. Fajna. Umyłem auto, ale gąbka pnaturalnie nieodzowna. Mam taras z płytkami o strukturze kamienia. Tu myjka pokazała klasę, T-Racer dokładnie. Niczym tego nie mogłem domyć. I jeszcze ślady na białej elewacji po kocie też dało radę. Zastanawiam się tylko nad dobrym, acz niezbyt żrącym środkiem do elewacji. I aktywną pianę jeszcze muszę spróbować (na takie szybkie mycia). Plus hydrowosk. Witam serdecznie ja zastanawiam się nad wyborem tej myjki i pytanie czy z wiadra sama też pociągnie pytam bo nie mam pociagnietej wody przy ścianie jak to inni mają ewentualnie ze studni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 21.01.2018 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Odświeżę troszkę temat czy warto zainwestować w karchera K7 a może jakaś alternatywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darasle 15.02.2018 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Podbijam temat, czy ktoś może wyrazić jakąś opinię na temat myjki Bosch aqt 45-14x ?Wydaje mi się ciekawą alternatywą w relacji cena/jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro137 10.05.2018 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2018 Temat myjek widzę nie umiera. Czy pojawiły się jakieś ciekawe alternatywy dla K bo widzę wszystkie rankingi opanowane i czasem tylko coś innego wrzucą żeby nie było? Albo faktycznie są bardzo dobre, albo to ichniejsza skuteczna propaganda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anubis76 01.11.2020 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Możecie polecić jakąś bezawaryjną myjkę do mycia kostki brukowanej, samochodu, elewacji w cenie do max 700 zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mnowak5615 17.12.2020 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Stoję przed wyborem myjki ciśnieniowej. Jestem zdecydowany na karcher k7 i tu mogę kupić stary model że zwykła lanca za 1350 lub nowy o tych samych parametrach ale z lanca full co tron za 1699. Proszę o porade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalopo 01.06.2021 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2021 A myjka Cleancraft hdr-k 44-13? W sieci mało o marce... A parametry niby obiecujące w tym groszu... Ktoś zna? Używa? https://www.ceneo.pl/51361054 Na potrzeby używacza okołodomowego- auta, czasem kostka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 01.06.2021 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2021 Ja używam myjki Lavor, zdjęcie poniżej. Dałem za nią ze 2 lata temu 399zl na allegro. Do użytku okolodomowego sprawdza się wyśmienicie,kostkę na tarasie czy podjeździe czyści bardzo fajnie, auta w tym moją Bestie czyści rewelacyjnie. Osobiście nie widzę sensu płacić więcej za myjke,ale nie jestem biorcą 500+ i może dlatego Nie prowadzę myjni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts