Andrzej Ptyś 13.02.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 No tak i znów po długim czasie oglądam zdjęcia domów. Mam tylko mały problem. Jak znaleźć interesujący mnie dom? Szkoda, że osoby zamieszczające zdjęcia domów nie wpisują nazwy projektu domku. Może warto o tym pomyśleć, aby ułatwić innym szykanie. Pozdrawiam! A tak przy okazji szukam zdjęć D06. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekkkk 16.02.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 jestem na for.. pierwszy raz i tez mam problem zeby znalezc d22 ludzie czy ktos ma dom d22 ????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekkkk 16.02.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 chyba nikt mnie nie slyszy i nie widzi albo tylko ja buduje ten dom a moze tu nikt mnie nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.02.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Szukaj w dziele projekty albo skorzystaj z opcji szukaj u góry strony Znalazłam taki wątek http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=709&highlight=d22 Możesz napisać na priva do budujących to może odezwą się do Ciebie i pomogą rozwiać wątpliwości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts