john.doe 12.12.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 A czy ktoś dobierał parapet do okien w kolorze orzech? Chcieliśmy z konglomeratu ale ciężko coś dobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJa1719508036 12.12.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Do orzechowych okien najlepiej pasowałby drewniany parapet:) Ewentualnie marmur z jakimiś brązowymi maziajami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 30.12.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Witam Jak wykończyliście okno w łazience?? Parapet czy kafle ?? Pozdrawiam parapet kamienny, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 30.12.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Ja nie wyobrażam sobie innych parapetów niż drewniane. Swoje kupiłem przez internet od drewluk i sa super! Kamień to chłód a z tworzyw sztucznych odpadają, bo wystarczy, że mam okna plastikowe. z tym chłodem to się nie zgodzę, mam wszędzie kamienne i nie zamieniłabym na żadne inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 30.12.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 blat kuchenny mam z kamienia na dużej powierzchni i zimny wcale nie jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregory6 30.12.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 wyglądem może i nie, ale czy jakość też jest podobna? zależy od producenta. Sprawdź w Helopalu, tam na pewno jakościowo będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnetissm 08.01.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 miejsce na które po części zwraca się uwagę, ale zazwyczaj parapety są takie same, u nas wyłożyliśmy parapet płytkami łazienkowymi (nie pamiętam jakie to-na pewno kupione w castoramie), może kogoś z was również zainteresuje taka aranżacja parapetu, pozdrawiam i wrzucam fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 08.01.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Sprytnie i ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanika 08.01.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Z pewnością są praktyczne, ale ta listwa narożna plastikowa jest koszmarna:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnetissm 08.01.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 mi właściwie nie przeszkadza i w ogóle nie rzuca się w oczy bo jest w kolorze płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 17.02.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Też jestem bardzo ciekawa kto stosował te nakładki. Może są na forum takie osoby. Piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.02.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 (edytowane) Wywalcie parapety betonowe.Nakładki to substytut.Proponuję drewniane lub z płyty meblowej.Będzie ładnie i ciepło.Sama wymiana to sprawa prosta. Troszkę kurzu ale moim zdaniem warto. Edytowane 17 Lutego 2011 przez Zbigniew100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 17.02.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Ja mam takie nakładki na parapetach w bloku od 8 lat. Parapety są stare betonowe i zostały na nie podczas wymiany okien nałożone nakładki plastikowe. Wygląda to całkiem przyzwoicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 17.02.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Wkleisz zdjęcie blady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 17.02.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 http://img413.imageshack.us/img413/3518/parapet.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 17.03.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 (edytowane) Przyszedł czas na wymianę parapetów... Wiem,że trochę nie ta kolejność, ale tak wyszło. Doradźcie mi proszę jaki wybrać parapet do tego wnętrza. Nie chciałabym aby parapet podzielił ściany i znacząco odstawał od reszty pomieszczenia, dlatego musiałoby być chyba coś z tworzywa ramy okiennej. Asortyment na rynku jest bardzo bogaty jeżeli chodzi o parapety, dlatego sama już nie wiem co byłoby najlepsze. Zależy mi aby pasował do wnętrza, był dobry w użytkowaniu i w rozsądnej cenie. Zdjęcia są kiepskiej jakości bo robione przez komórkę. Obiecuje, że zrobię nowe zdjęcia po wymianie parapetów z panelami zasłonowymi w oknach, które czekają na powieszenie bo miałam wstawić w innym wątku założonym przeze mnie, który dotyczył dekoracji okna. No to co pomożecie? Edytowane 17 Marca 2011 przez bluezee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 17.03.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Konglomerat marmurowy, MDF, może jakieś drewno bielone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 17.03.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Ładnie wyglądałby konglomerat, bo styl masz w miarę nowoczesny. Ja kupiłem takie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 17.03.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 (edytowane) Ja bym tam zrobiła taki box który by zakrywał grzejnik i był jednocześnie parapetem, np z białego laminatu. Parapet potem przejście w pionową taflę, a w niej jakies otwory geometryczne powycinać, a jak lubisz na całkiem nowocześnie to leszcze wsadź tam ledy to będziesz miała lampkę wieczorem. Swego rodzaju konsola się z tego zrobi, na drinków odstawianie gdy party, na choineczkę gdy zima, na tulipanu wiosną i kasztany w szklanym wazonie jesienią... a tak mnie wyobraźnia poniosła Edytowane 17 Marca 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 17.03.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 A masz jakieś przykładowe zdjęcie tego boxu e-mól? Raczej nie chciałabym za bardzo wymyślać bo mam inne rzeczy pilniejsze do zrobienia w mieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts