Rom 21.03.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Czy "przykrycie" kaloryfera parapetem może spowodować, że nagrzane przez kaloryfer powietrze nie będzie prawidłowo krążyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.03.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Właśnie coś znalazłem: http://www.muratordom.pl/ekspert_budowa.htm?advices=97504,13094 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiho 26.03.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 A normalna deska nie może być,płytki w pokoju to nie pasują mi nijak,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psiaku 31.03.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 tak się sklada,że parapety mam już murowane i nie chcialbym ich zmieniać, a tylko upiekszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 31.03.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 murowane z czego? lastrico? jesli murowane to mozesz zrobic i tak z nimi wszystko - oblozyc plytkami, pomalowac, plyte drewniana na nie polozyc, blacha obic... duzo mozesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 31.03.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Płytki ładnie wyglądają na parapecie. Miałam tak w poprzednim mieszkaniu. Były koloru terakoty. Miałam też korek - też fajnie wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inezka 01.04.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Zamierzam oblozyc plytkami parapety w kuchni, tymi samymi co na scianie. Pod okapem bedzie chyba mozaika wiec brzegi parapetow rowniez z mozaiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marylka12 13.07.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Proszę o rade, jaki pasowałby parapet (planuje wykonać je z konglomeratu).Okna mam w okleinie drewnopodobnej złoty dąb, podłoga płytka trawertyn clasico, czyli jasna, drewno na podłodze jeszcze nie wiem jakie ale na pewno jasne, nieodbiegające zbytnio od trawertnu, drzwi wewnętrzne w kolorze ecru. Może jasno beżowe parapety nawiązujące do podłogi ale nie wiem czy nie będzie zbyt dużego kontrastu z oknami. A nie planuje wieszcząc firanek więc będą parapety będą widoczne.... Proszę o sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 13.07.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 pod okna z zł dębie + podłoga bez poler zastosowałem golden beige http://www.marwen.com.pl/agglomarmury.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berolina 04.12.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Jak macie wykończone parapety w łazience, z kafelek czy jakiś typowy? Przymierzam się do wykańczania łazienki i przyznam, że jakos nie wiem co z tym parapetem zrobić. Fotki mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
warkot 04.12.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 o to ja się dołączę tyle że z zapytaniem w temacie parapetu w kuchina razie wpada mi do głowy połoiżenie zamiast parapetu blatu takiego jak po całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.12.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Jak macie wykończone parapety w łazience, z kafelek czy jakiś typowy? Przymierzam się do wykańczania łazienki i przyznam, że jakos nie wiem co z tym parapetem zrobić. Fotki mile widziane Ja mam bez parapetu. Płytki od sufitu do podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 04.12.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Ja mam z plytek w lazience. Plytki sa na podlodze i na scianie wiec okno tez jest obrobione plytkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek.miter 04.12.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Ja również mam parapet z płytek: http://img227.imageshack.us/img227/1236/pb040436rv6.th.jpg Trochę niewyraźnie, ale widać, że typowy by tam nijak nie pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 04.12.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Drewniany, taki jak okna.Zdjęcia nie wkleję, bo cyfrówka poszła do serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imwbudowa 04.12.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 ja mam z płytek. Marmur, z których mam parapety w całym domu nie pasował kolorystycznie, drewniany by fajnie wyglądał, bo drewniana będzie półka na gebericie, ale już mi się nie chciało w to bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 04.12.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Ja może troche nie w temacie, ale też łazienkowo. Jak duże macie okna w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imwbudowa 04.12.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Ja może troche nie w temacie, ale też łazienkowo. Jak duże macie okna w łazience? 120 cm wys, 60 cm szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 05.12.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 W łazienkach decydowałam sie na marmury w ciemnym brązie i sprawdzają się. W kuchni płytka gresowa. Z inna płytką, przy kładzeniu pod kątem 45 stopni raczej bym uważała, bo wtedy kancik jest delikatny i podatny na obtłuczenia,a na parapecie często coś się stawia i szczerbek później rzuca sie w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.12.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Ja będę miała zabudowę z mdf lakierowanego, parapet będzie jej częściąDrugą łazienkę mam z oknem dachowym, siłą rzeczy bez parapetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts