ts66 13.02.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 witam wszystkich serdecznie, jestem z LUDWIKOWIC, małej miejscowości leżącej pomiedzy Wałbrzychem a Kłodzkiem woj. dolnośląskie. Chciałbym zasięgnąć ciekawych porad od wszystkich którzy remontują swoje chałupki, gdyż właśnie taki gruntowny remont czeka mnie, a bez dobrych rad ani rusz . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.02.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 Aaa, witam, witam, trafiłeś do prawdziwej kopalni wiedzy i doświadczeń, można zeń czerpać, niczym ze studni bez dna, bez obawy, że wyschnie, albowiem zasila ja niewyczerpalne źródło, mające swą genezę w najdalszych zakątkach nie tylko naszego ukochanego kraju, ale też w wielu miejscach naszego... globu! Życzę dobrej zabawy i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 13.02.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 Witaj ts66! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 14.02.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.02.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Witaj ts66 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts