Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto mi wybuduje domek-ok.Wrocławia ???

Recommended Posts

POLECAM SWOJE USŁUGI W ZAKRESIE WYKONANIA DACHU ORAZ ROBOT WYKONCZENIOWYCH. WYKONUJEMY NA TERENIE CALEGO KRAJU, TANIO I SOLIDNIE.

TEL. 0880926689

Dach w tym domku to podstawa! :lol: /rzec by się chciało/

Dzięki! Będę sie kontaktować!

A znajdzie się ktoś od tego wszystkiego na czym ten dach zamocujemy!???

Forumowiczowie! Pod Wrocławiem tyle pięknych domków ... muszą więc być porządne ekipy! :oops:

Polecajcie! :wink:

Dzięki

mon

• 1 month później...
  • 1 year później...

Podciągam temat bo też jestem zainteresowany ekipą najlepiej na duże duże etapy (może na cały dom). Dom będzie malutki 80-90 m2. Na razie od robót ziemnych, fundamentów do stanu surowego z dachem. Potem dalsze etapy.

Czas rozpoczęcia budowy - jesień 2006 lub wiosna 2007. Miejsce Chwałowice k. Laskowic.

Byłbym też rad, aby dowiedzieć się czy monbor znalazł (a) upragnioną ekipę.

Polecamy swoje usługi... Oferujemy wielkopolską solidność za rozsądne pieniądze. Więcej o nas na:

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=71164

Jeśli mieli by państwo jakieś pytania, dot. jakości naszych usług, cen... to prosimy o kontakt:

Jerzy Noculak

Rem-Dom-Bud

tel. (0)513-09-23-40

[email protected]

Mogę polecić ekipę do prac wykończeniowych - bardzo szeroki zakres. W zasadzie potrafią wszystko - ścianki działowe, płyty GK, sufity podwieszane, malowanie, taperowanie, płytki, tynki, elewacje, ocieplenia, zaproponowali że wykonają u nas drewutnię, etc.

Solidni, porządni, cenowo - dość atrakcyjni (dla inwestora...)

Są na liście sprawdzonych wrocławskich wykonawców - patrz grupa wroc. Pan Waldek tel 661 587 184

Przestrzegam przed szukaniem ekipy na forum - u mnie się to bardzo źle skończyło. Popytać, pojeździć po okolicy. Najlepiej brać kogoś z polecenia zaufanej osoby.

I bardzo ważny jest dobry inspektor nadzoru i / lub kierownik budowy

• 9 years później...