Barth 13.02.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 Mam wylaną wylewkę pod gres i pod parkiet "z uskokiem", tak aby 8 mm gresu i 22 mm parkietu zlicowały się. Niestety panowie wykonawcy pomylili się i mam zbyt duży uskok o około 10 mm. Ponieważ nie chcę robić sztucznego progu, chciałbym podwyższyć poziom wylewek pod parkiet o 10 mm. Wylewka samopoziomująca odpada, bo zbyt duża powierzchnia (ok. 100 m2). Czy można zastosować jakąś zaprawę tak aby podwyższyć poziom wylewek o 10 mm? Zwykła zaprawa nie zwiąże się z podłożem (zby cienka) i popęka, ale może jest jakaś specjalna zaprawa na te cele? Z góry dziekuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 13.02.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 Zapytaj Mieczotronix-a. On robił taką sztukę u siebie i to na ogrzewaniu podłogowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 15.02.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 => http://www.atlas.com.pl/doc_karta.php?u=52D5A0D627EC73D2C1256D0200472B8E i opcja jastrych zespolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 16.02.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 proponuję zapytać o to janzara - fachowca od wylewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 21.03.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Ja jestem jeszcze przed wylewkami (jastrych z miksokreta) i również chce połączyć:- parkiet 16mm- płytki podłogowe 9 mm + klej Jak najlepiej to wykonać (technicznie i cenowo).Zrobić wylewki z uskokiem czy zrobić na równo a potem jakąś wylewke samopoziomująca lub inną (kwestia ceny). Janzar - pomóż!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 21.03.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Ja jestem jeszcze przed wylewkami (jastrych z miksokreta) i również chce połączyć:- parkiet 16mm- płytki podłogowe 9 mm + klej Jak najlepiej to wykonać (technicznie i cenowo).Zrobić wylewki z uskokiem czy zrobić na równo a potem jakąś wylewke samopoziomująca lub inną (kwestia ceny). Janzar - pomóż!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts