Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Higiena kobiet

Gość Niezalogowany

Recommended Posts

Miałem w liceum kolegę, który śmierdział...ale to była ....poezja :o

Nie dało się koło niego stać, ciężko było przejść...koszmar. Wiadomo, że taki kolegów ani koleżanek to za wiele nie miał. Jeszcze rozumiałbym, gdyby mieszkał w jakiś bardzo złych warunkach...wtedy częściowo możnaby to wytłumaczyć. Ale on pochodził z normalnego domu, gdzie może sie nie przelewało...ale nie biedowali.

T.

• Odpowiedzi 601
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pani ma nogi jak sarenka. Takie zgrabne? Nie takie owłosione.

Jak można łączyć elegancję kobiety z owłosionymi nogami?

To co przystoi facetowi nie przystoi kobiecie. Pedały golą nogi.

Faceci też maja odchyły. Kolczyk w uchu, nosie, i jeszcze niewiadomo gdzie. Toż to pedalskie.

Facet ma mieć krótko ostrzyżone włosy. To jest wyróżnik faceta.

Upodabnianie się facetów do kobiet, np. te kolczyki albo długie włosy świadczą o niedowartościowaniu gościa.

Jak widzę faceta z kolczykiem, to aż mi łapy świerzbią by mu przywalić w ten durny łeb.

A to ciekawe! Wyróżnikiem faceta mają być krótko ostrzyżone włosy? No to jestem facetem! Zawsze to podejrzewałam, a ty gościu teraz naprowadziłeś mnie ostatecznie na właściwy trop! Interesująca jest też koncepcja niedowartościowania. Taki z ciebie socjolog domokrążca co? :wink:

A to ciekawe! Wyróżnikiem faceta mają być krótko ostrzyżone włosy? No to jestem facetem! Zawsze to podejrzewałam, a ty gościu teraz naprowadziłeś mnie ostatecznie na właściwy trop! :wink:

:p widzisz Aggi czego tu sie mozna na tym forum dowiedziec ...... :wink:

Skoro wyroznikiem faceta sa krotkie wlosy , podejrzewam ze kobiety - dlugie, to kim sa łysi? :roll:

... to kim sa łysi? :roll:

Agnieszko1 zauważ jeszcze, że są łysi z wyboru i łysi z przymusu :roll: . Bakuje mi niestety wiedzy i własnych przemyśleń, żeby łysych sklasyfikować wg. wzoru gościa. Przychodzi mi tylko do głowy, że łysi mają przynajmniej zawsze umyte czaszki, więc wątek brudasowy od tej strony ciała nie może ich dotyczyć :wink: :wink: :wink:

ło matko ło matko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

łysi to też pedały :o

no bo jak ten krótko ostrzyżony - to prawdziwy meżczyzna :lol: :lol:

to taki co se czaszke goli - to super macho :o :o tzw. męski inaczej, albo męski bardziej :p

co jak powszechnie wiadomo :wink: jest skrzętnym zakamuflowaniem "miętkiego" :lol:

to ja już wiem, czego Kogut tak naprawdę tych stryngów nosić nie chce :o :cry:

jakby go jaki krótkoostrzyżony w szatni po fitnesie przyuważył :o - ani chybi - luuu przez ten goły zad :o :o

a potem

jeszcze te problemy z reanimacją :lol: :lol: :lol:

Są jakieś wzorce dotyczące facetów.

Często kobiety przejmują je. Np. noszenie spodni, czy krótko, a nawet na zero ostrzyżone panie. Kobietom, jako trzpiotkom to przystoi. To działa w jedną stronę. Powinno działać.

Jednak długie włosy zawsze były atrybutem pań. Dla mnie facet przejmujący cechy typowo żeńskie jest przynajmniej trochę nienormalny. Ma jakieś ciągoty żeńskie. Albo jest niechlujem- nieostrzyżony, nieogolony.

Powiem więcej. Upodabniamy się niektórzy nie tylko do kobiet, ale wprost do małp. Małpy się nie golą.

Robienie śmiechu z tego, że jestem mężczyzną, bo mam krótko ostrzyżone włosy(to wypowiedź którejś z pań) jest świadectwem.....Przemilczę to.

Facet ma być facetem, a nie zmiałpiałą kobietą.

A ja się jeszcze zainteresuję dyskretnie skąd gościu wie, że "pedały" (jak to sympatycznie ujął) golą nogi i mają te okropne kolczyki nie wiadomo gdzie :o . Gościu czy ty badałeś to osobiście?!!! :o :wink:

Jasne. Sam jestem gejem, to chyba wiem co piszę.

Często kobiety przejmują je. Np. noszenie spodni, czy krótko, a nawet na zero ostrzyżone panie. Kobietom, jako trzpiotkom to przystoi. To działa w jedną stronę. Powinno działać.

mam problem - redakcjo pomóż :lol: :lol:

Sean Connery w spódniczce mnie bierze :lol: :lol:

co jest ze mna nie tak ?? :cry: :cry:

czyżbym była gejem :o :o :o

Jasne. Sam jestem gejem, to chyba wiem co piszę.

Aha, jak sam to już nie "pedał" tylko "gej". Rozumiem, że metoda "walenia w durny łeb" jest stosowana przez Ciebie głównie w odniesienu do własnej osoby? :lol:

Na głupie pytanie, otrzymałaś równie głupią odpowiedź :(

Inny gość.

gościu od wzorców - ja też się świetnie bawię :wink: :lol: :lol:

a w kwestii długich włosów, ale takich naprawdęęęę dłuuugich - masz rację :lol:

co to za przyjamność spać z wężami :o

Paprotka, a pamiętasz: "...idzie ciotka idzie całkiem bosa, długie włosy wiszą jej u nosa..."

Poza tym taki krótkoostrzyżony zawsze sobie może owinąć wokół nadgarstka i przewlec trzpiotkę po podłodze :wink: :wink: :wink:

Kurze się wytrą...

Jednak długie włosy zawsze były atrybutem pań. Dla mnie facet przejmujący cechy typowo żeńskie jest przynajmniej trochę nienormalny. Ma jakieś ciągoty żeńskie. Albo jest niechlujem- nieostrzyżony, nieogolony.

Powiem więcej. Upodabniamy się niektórzy nie tylko do kobiet, ale wprost do małp. Małpy się nie golą.

Robienie śmiechu z tego, że jestem mężczyzną, bo mam krótko ostrzyżone włosy(to wypowiedź którejś z pań) jest świadectwem.....Przemilczę to.

Facet ma być facetem, a nie zmiałpiałą kobietą.

Drogi gosciu nie jeden pan z dlugim wlosami jest bardziej zadbany niz ten z krotkimi. Pozatym krotkie czy dlugie wlosy to rzecz mody.

I nie zawsze dlugie wlosy byly atrybutem pań i nie jest to cecha typowo kobieca.

Za czasow Chrystusa facet z krotkimi wlosami bylby dziwakiem jakims.

Za czasow Beatles-ów krotkie wlosy byly oznaka niemodnego czesania sie a wiec zacofaniem w modzie. Teraz wszystko jest modne a co modnym jest a co nie to rzecz gustu.

Nie mniej jednak ja osobiscie wole jak facet ma krotkie wlosy i jednodniowy zarost - ogoleni panowie na "swiecaco" kojarza mi sie z lalusiami :wink:

No i tak jeszcze dodam ze stwierdzenie ze facet jest facetem nie zalezy od dlugosci wlosow czy od tego czy ma wasy czy nie ma.

P.S. Gosciu kobieta wcale nie rowna sie trzpiotka co ty znow wymysliles? :roll: :wink:

i co to jest zmalpiala kobieta? - o rany nie dziwie sie ze swoje poglady wypisujesz anonimowo.

Co ma wspólnego higiena z długimi włosami?

Zmałpiała kobieta :) Fajne określenie, ale dotyczy to chyba jak wnioskuję nie pań.

No jak co ma higiena do dlugich wlosow - pod pachami wygladaja okropnie i niehigienicznie :wink:

Nie o tych włosach mówiłem :)

Można temat kręcić dalej. Długi jeżyk też wygląda nieapetycznie :)

A juz chyba najbardziej nieapetycznie te wystajace z nochala :)