Fanu 17.02.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Czytałem o tym kiedyś w necie, że właśnie był robiony sondaż i nie chcę strzelać, ale duży odsetek pań był za(wąsami). Zresztą po co sondaż. Gdyby było inaczej panowie chyba nie oszpecaliby się wbrew woli swoich pań. Kiedyś podśmiewałem się z tych wąsów kolegi w obecności jego żony. A ona na to: on je nosi dla mnie. Lubię go z wąsami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 17.02.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Czytałem o tym kiedyś w necie, że właśnie był robiony sondaż i nie chcę strzelać, ale duży odsetek pań był za(wąsami). Zresztą po co sondaż. Gdyby było inaczej panowie chyba nie oszpecaliby się wbrew woli swoich pań. Kiedyś podśmiewałem się z tych wąsów kolegi w obecności jego żony. A ona na to: on je nosi dla mnie. Lubię go z wąsami . Ej Fanu niektorzy panowie nie nosza wasow z wyboru tylko z musu - nie maja zebow i wasami przykrywaja ich brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Ej Agnieszko Dobre mi zakrycie braku uzębienia Wystarczy nie otwierać za często ust i po problemie. A tak widać to na kilometr Uzębienie, to juz chyba inny temat To dopiero smrodek, brrrrrr Fanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Znajoma dentystka opowiadała mi, że miała klienta z USA. Odwiedził ją po siedmiu latach. Przez te 7 lat nie wyjmował protezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.02.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 bo, jak mniemam, coś go niepokojąco łaskotało pod protezką. Po zdjęciu okazało się, że nie był brudny, był robaczywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 No co Ty. Takiego fetoru to nawet robaki nie wytrzymują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.02.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 No co Ty. Takiego fetoru to nawet robaki nie wytrzymują Hi hi hi . Muszą być takie co wytrzymają, na pewno jest jakaś rasa robaków, która radzi sobie w warunkach ekstremalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Wąsiaste chłopy częściej niż inni oganiają się od much. Sama zauważyłam Czy może ktoś to wytłumaczyć? Jak długo wylegają się robaki z jaj muchy robacznicy? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 17.02.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 To może jakiś wędkarz ze sklerozą się znajdzie i powie.... Ja kiedyś z kuzynem zostawiłem pudałko z robakami...w kuchni...a potem się dziwiłem skąd te muchy...ble... T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Hi,hi wąsate panowie pewnie zgoliliby te kudełki, gdyby mogli się przeglądnąć w lustrze z profilu. Tak jakoś szczurkowato wyglądają. Bez urazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Po stawie pływa kaczka nieżywa Białe robaczki jedzą jej flaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 17.02.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Po stawie pływa kaczka nieżywa Białe robaczki jedzą jej flaczki hihihihihih - ale wtretne. Z tymi protezami nie sciaganymi po kilka lat to nie byl pan z USA jedyny. Znajoma dentystka mowila mi ze jedna pani po 10 latach przyszla. Jak jej zdjeli proteze to az odskoczyli - robactwo zjadajace dziasla - bleeeeeeeee ale ohydny temat. Co do wasow - panowie z wasami wygladaja jak szczurki? a panie z wasami? jak ? po naszym osiedlu chodzi taka z wasami. Kiedys miala same wasy ale teraz dostala nawet brode zal mi jej tak naprawde i szczerze jej wspolczuje.No chyba ze celowo zamienia sie na faceta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 17.02.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Agnieszka1 Ale przecież są metody, żeby to zwalczyć. Może rzeczywiście sama chce być przystojna T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 17.02.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Agnieszka1 Ale przecież są metody, żeby to zwalczyć. Może rzeczywiście sama chce być przystojna T. Sa metody owszem , ale wymagaja kasy , a pani ich raczej nie ma. Ta pani nosi na glowie chustke dodatkowo - wyglada cos a'la slawna dawna pigwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 17.02.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Aga A może to właśnie dla zmylenia jest facet w chustce na głowie... ...Ty się lepiej przypatrz T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 17.02.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Aga A może to właśnie dla zmylenia jest facet w chustce na głowie... ...Ty się lepiej przypatrz T. O kurde rzeczywiscie A to modnis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.02.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Zrobiło się zdecydowanie niesmacznie i bardzo mi się tu podoba . Może jakiś konkursik komu uda się bradziej przegiąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 17.02.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 No to macie szczyt obrzydlistwa jako że w temacie . Lekarz chirurg bawił mnie opowieścią jak to na Banacha ) klinika szacowna w Warszawie ) przybyła szefowa baaardzo znanej restauracji z bólem ostrym brzucha. Stwierdzono iż trzeba ciąć , bo coś jest na USG nie tak. Baba się wiła z bólu więc rachu ciachu - w brzuszku dziura i jajo z niespodzianką. Owy lekarz co opowiadał , asystował i ku jego przerażeniu najpierw zobaczył bladego jak śmierć kolegę który zaczął wymiotować. Za nim poszła pielęgniarka, instrumentariuszka i cała ekipa z anestezjologiem na czele. Otóż w jelitach tej pani znaleziono 4 kg kulę robali które po prostu zatkały jelito. Po usunięciu zarzyganej ekipy i zmiany sali operacyjnej , inny zestaw dokończył co tamci nie potrafili. Smacznego. ( hehe komu się cofło ??? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 17.02.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Przez chyba 30 lat prezesem PZW w mojej miejscowości była pewna urocza Pani zwana od zdrobnienia nazwiska Klimą. Postać barwna, często swego czasu opisywana w Wiadomosciach Wędkarskich. Przez kilka lat była mistrzem okręgu w wędkarstwie spławikowym. Tutaj często o wyniku decyduje szybkość i refleks wędkarza. Otóż Klima chcąc nie tracić czasu na szukanie przynęty w pudełku trzymała białe robaczki w ustach. Jak który wylazł na zewnątrz, to stojacy najbliżej Klimy zawodnicy nie mogli jakoś skupić się na wędkowaniu Ogólnie Pani Klima była bardzo zadbaną kobietą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 17.02.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 oj zrobilo sie bardzo obrzydliwie, juz wiecej nie bede zagladac do tego watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts