Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Higiena kobiet

Gość Niezalogowany

Recommended Posts

Czytałem o tym kiedyś w necie, że właśnie był robiony sondaż i nie chcę strzelać, ale duży odsetek pań był za(wąsami).

Zresztą po co sondaż. Gdyby było inaczej panowie chyba nie oszpecaliby się wbrew woli swoich pań.

Kiedyś podśmiewałem się z tych wąsów kolegi w obecności jego żony.

A ona na to: on je nosi dla mnie. Lubię go z wąsami :).

• Odpowiedzi 601
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czytałem o tym kiedyś w necie, że właśnie był robiony sondaż i nie chcę strzelać, ale duży odsetek pań był za(wąsami).

Zresztą po co sondaż. Gdyby było inaczej panowie chyba nie oszpecaliby się wbrew woli swoich pań.

Kiedyś podśmiewałem się z tych wąsów kolegi w obecności jego żony.

A ona na to: on je nosi dla mnie. Lubię go z wąsami :).

Ej Fanu niektorzy panowie nie nosza wasow z wyboru tylko z musu - nie maja zebow i wasami przykrywaja ich brak :p :wink: :lol:

Po stawie pływa kaczka nieżywa

Białe robaczki jedzą jej flaczki 8)

hihihihihih - :-? ale wtretne.

Z tymi protezami nie sciaganymi po kilka lat to nie byl pan z USA jedyny.

Znajoma dentystka mowila mi ze jedna pani po 10 latach przyszla.

Jak jej zdjeli proteze to az odskoczyli - robactwo zjadajace dziasla - bleeeeeeeee ale ohydny temat.

Co do wasow - panowie z wasami wygladaja jak szczurki? a panie z wasami? jak ? po naszym osiedlu chodzi taka z wasami. Kiedys miala same wasy ale teraz dostala nawet brode :o zal mi jej tak naprawde i szczerze jej wspolczuje.No chyba ze celowo zamienia sie na faceta .

No to macie szczyt obrzydlistwa jako że w temacie .

Lekarz chirurg bawił mnie opowieścią jak to na Banacha ) klinika szacowna w Warszawie ) przybyła szefowa baaardzo znanej restauracji z bólem ostrym brzucha. Stwierdzono iż trzeba ciąć , bo coś jest na USG nie tak. Baba się wiła z bólu więc rachu ciachu - w brzuszku dziura i jajo z niespodzianką.

Owy lekarz co opowiadał , asystował i ku jego przerażeniu najpierw zobaczył bladego jak śmierć kolegę który zaczął wymiotować. Za nim poszła pielęgniarka, instrumentariuszka i cała ekipa z anestezjologiem na czele.

Otóż w jelitach tej pani znaleziono 4 kg kulę robali które po prostu zatkały jelito.

Po usunięciu zarzyganej ekipy i zmiany sali operacyjnej , inny zestaw dokończył co tamci nie potrafili.

Smacznego.

( hehe komu się cofło ??? :D )

Przez chyba 30 lat prezesem PZW w mojej miejscowości była pewna urocza Pani zwana od zdrobnienia nazwiska Klimą. Postać barwna, często swego czasu opisywana w Wiadomosciach Wędkarskich.

Przez kilka lat była mistrzem okręgu w wędkarstwie spławikowym. Tutaj często o wyniku decyduje szybkość i refleks wędkarza. Otóż Klima chcąc nie tracić czasu na szukanie przynęty w pudełku trzymała białe robaczki w ustach. Jak który wylazł na zewnątrz, to stojacy najbliżej Klimy zawodnicy nie mogli jakoś skupić się na wędkowaniu :)

Ogólnie Pani Klima była bardzo zadbaną kobietą.