Gość 18.02.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 A ja widziałem robiącego kulki z gilów z nosa i zjadającego je To była moja córka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Te bardziej brązowe są lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Na kolegę Agnieszki jest jedna metoda. Należy wstać i przechodząc obok niego zwymiotować mu na biurko. Przeprosić mówiąc, ze czosnek i cebula to taki smród, że sie nie wytrzymało...... Poskutkuje uwierz mi Majka - na niego nie ma sposobu Jesli chodzi o wietrzenie - to jak tylko zaczyna jesc otwieram okno cale ( a mymy bardzo duze) tak mocno jak sie da - a on siedzi obok tego okna. Tak pizdzi ( za przeproszeniem) - znaczy sie ze zimno ze polyka w mig te czosnki i cebule wiec wywietrzyc mi sie udaje chociaz tyle dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 A ja widziałem robiącego kulki z gilów z nosa i zjadającego je To była moja córka! Gościu zaloguj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.02.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Zaczynam wymiękać odgilowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 A mój Tata miał takie powiedzenie: tak, tak zapłaci. Cynamonem z gaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 A ja widziałem robiącego kulki z gilów z nosa i zjadającego je Oh to my kiedys sobie podjechalismy samochodem na parking akurat bylo to przed prokuratura. Siedzimy i jemy sobie szaszlyki a mamy przyciemniane szyby w samochodzie I nagle podchodzi policjant do radiowozu ktory stal obok naszego samochody, zaciaga sie i hara nam na szybe - wyobrazacie sobie to? co za swinia jedna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja to mam pecha - jak nie czosnek to ............ A jesli chodzi o te kulki z nosa - stoimy na granicy - tez z przyciemnianymi szybami. Obok stoi samochod zaladowany 5 ludzi w srodku. Kierowca siedzi dlubie w nosie a kulki wywala na pasazerow z tylu - hihihihihihihihih Nastepne - to bedzie filmik - tylko trzeba glosniczki sobie wlaczyc i sluchac dobrze co robi dziewczyna gdy wejdzie do samochodu http://www.madblast.com/funpages/view.cfm?id=8636 to dopiero czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.02.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Oh to my kiedys sobie podjechalismy samochodem na parking akurat bylo to przed prokuratura. Siedzimy i jemy sobie szaszlyki a mamy przyciemniane szyby w samochodzie I nagle podchodzi policjant do radiowozu ktory stal obok naszego samochody, zaciaga sie i hara nam na szybe - wyobrazacie sobie to? co za swinia jedna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja to mam pecha - jak nie czosnek to ............ A jesli chodzi o te kulki z nosa - stoimy na granicy - tez z przyciemnianymi szybami. Obok stoi samochod zaladowany 5 ludzi w srodku. Kierowca siedzi dlubie w nosie a kulki wywala na pasazerow z tylu - hihihihihihihihih Nastepne - to bedzie filmik - tylko trzeba glosniczki sobie wlaczyc i sluchac dobrze co robi dziewczyna gdy wejdzie do samochodu http://www.madblast.com/funpages/view.cfm?id=8636 to dopiero czad to ja bylam tym gosciem - zapomnialam sie zalogowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.02.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 na obozie studenckim obok mnie spał chłopak, który co wieczóe grzebał w nogach i co lepsze kąski co wygrzebał spomiędzy palców zajadał, o gilach nie wspomnę ale czasem cie chwalioł jakiego dużego wyciągnął. po 3 dniach wypieprzyliśmy Go z pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.02.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Smakowicie, pyszniasty temat.Wyjadać sobie z między palców kęski ? Muszę swoje stopy poddać gruntownej lustracji. Może ja czegoś nie wiem ? Kurka..ale żeby mieć takie smaczki trzeba je wyhodować w parę dni.. ( zaraz puszczę pawia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.02.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Opowiastki coraz smaczniejsze się robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.02.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Bylam glodna................ - juz nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.02.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Aga,a co masz dziś na śniadanie?czyżby moja historia z nogami odbiła się takim głodnym echem na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.02.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Słabo mi Pracuję w bezposredniej obsłudze klienta. Co oznacza, że siada on /klient/naprzeciwko mnie, oddzielony ode mnie biurkiem szerokosci 0,5m. Towar ktory oferujemy nie jest tani, więc klient też nie ubogi Niestety trafiają nam sie prawdziwe higieniczne perełki. - Pani w pieknej garsonce, za ktorą ciągnie się gesta chmura duszących perfum, siada, rozchyla w usmiechu wymalowane usta, a na zębach resztki białego sera ze szczypiorkiem. Woń wdusza mnie w regał stojacy za plecami - Pan, garnitur Hugo Boss, trzewiki, włos przylizany brylantyną. nawet z wielkim katarem da się wyczuć, że ma awarię cwu w domu od 2 tygodni - laski podjeżdżaja beemwicą, najnowszy model dresu, kolczyk wystajacy ws piekielnie brudnego pępka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.02.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Aga, a co masz dziś na śniadanie? czyżby moja historia z nogami odbiła się takim głodnym echem na forum? Hm no wlasnie Wojtku wydawalo mi sie ze dzis nic nie mam na sniadanie, ale przeczytawszy wasze posty moze jednak cos by sie znalazlo jakby tak dobrze poszukac - hihihihihihiih O rany ja nie wiem jak dzis w domu obiad zjem - a maz dzis robi lazanie - a ja jak sobie przypomne te wasze kulki, nogi, kozy, cynamony .......... bleeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 18.02.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Agnieszka 1 Może temu czosnkowemu koledze pokaż nasz wątek....myślę, że już więcej nie będzie jadł, jak przeczyta, co Ci radzimy... Poza tym, to już trochę przegięcie...a tymi gilami i stopami... T. PS. Smacznego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.02.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Aga,jak już skonsumujesz lasagne przez męża zrobione mimo tych różnych opowiastek to na deser mam cos takiego:mam kumpla niereformowalnego co lubi palcem po odbycie pojeździć i do nosa se przyłożyć sprawdzając w ten sposób czy już gacie ma zmienić czy jeszcze z dzień moze w nich pochodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.02.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Prosze prosze jaki watek mocno oblegany - widac o czym Polacy najchetniej rozmawiaja Tak na serio - fajnie ze my Polacy jestesmy osobami z tak duzym poczuciem humoru - Tommco ja sie ciesze ze kolega moj wykapany przychodzi a mogloby byc przeciez gorzej - " szanuj kolege swego mozesz miec gorszego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.02.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Przez Was już się omal nie udusiłam !!! Nie dość ,że znów zaległam na L-4 to jeszcze te wywody konsumenta A właśnie grzybową mam z borowików prawdziwych ..a tu koźlina i wegetariańskie międzypalczaste. ( wiecie , że z Wami się fajnie choruje ??? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.02.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Aga, jak już skonsumujesz lasagne przez męża zrobione mimo tych różnych opowiastek to na deser mam cos takiego: mam kumpla niereformowalnego co lubi palcem po odbycie pojeździć i do nosa se przyłożyć sprawdzając w ten sposób czy już gacie ma zmienić czy jeszcze z dzień moze w nich pochodzić O rany Wojtek to dopiero przyladowales - to jest najohydniejsze . O matko jak ja sie ciesze ze moj kolega z pokoju czosnek wcina - juz mi to przestaje pomalu przeszkadzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts