Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Higiena kobiet

Gość Niezalogowany

Recommended Posts

• Odpowiedzi 601
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Na kolegę Agnieszki jest jedna metoda. Należy wstać i przechodząc obok niego zwymiotować mu na biurko. Przeprosić mówiąc, ze czosnek i cebula to taki smród, że sie nie wytrzymało...... :wink:

Poskutkuje

:p uwierz mi Majka - na niego nie ma sposobu :cry:

Jesli chodzi o wietrzenie - to jak tylko zaczyna jesc otwieram okno cale ( a mymy bardzo duze) tak mocno jak sie da - a on siedzi obok tego okna. Tak pizdzi ( za przeproszeniem) - znaczy sie ze zimno ze polyka w mig te czosnki i cebule wiec wywietrzyc mi sie udaje :p chociaz tyle dobrego

A ja widziałem robiącego kulki z gilów z nosa i zjadającego je :)

:)

Oh to my kiedys sobie podjechalismy samochodem na parking akurat bylo to przed prokuratura. Siedzimy i jemy sobie szaszlyki a mamy przyciemniane szyby w samochodzie :p :wink:

I nagle podchodzi policjant do radiowozu ktory stal obok naszego samochody, zaciaga sie i hara nam na szybe - wyobrazacie sobie to? co za swinia jedna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja to mam pecha - jak nie czosnek to ............ :cry:

A jesli chodzi o te kulki z nosa - stoimy na granicy - tez z przyciemnianymi szybami. Obok stoi samochod zaladowany 5 ludzi w srodku. Kierowca siedzi dlubie w nosie a kulki wywala na pasazerow z tylu - hihihihihihihihih

Nastepne - to bedzie filmik - tylko trzeba glosniczki sobie wlaczyc i sluchac dobrze co robi dziewczyna gdy wejdzie do samochodu :wink:

http://www.madblast.com/funpages/view.cfm?id=8636

to dopiero czad :p :lol:

Oh to my kiedys sobie podjechalismy samochodem na parking akurat bylo to przed prokuratura. Siedzimy i jemy sobie szaszlyki a mamy przyciemniane szyby w samochodzie :p :wink:

I nagle podchodzi policjant do radiowozu ktory stal obok naszego samochody, zaciaga sie i hara nam na szybe - wyobrazacie sobie to? co za swinia jedna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja to mam pecha - jak nie czosnek to ............ :cry:

A jesli chodzi o te kulki z nosa - stoimy na granicy - tez z przyciemnianymi szybami. Obok stoi samochod zaladowany 5 ludzi w srodku. Kierowca siedzi dlubie w nosie a kulki wywala na pasazerow z tylu - hihihihihihihihih

Nastepne - to bedzie filmik - tylko trzeba glosniczki sobie wlaczyc i sluchac dobrze co robi dziewczyna gdy wejdzie do samochodu :wink:

http://www.madblast.com/funpages/view.cfm?id=8636

to dopiero czad :p :lol:

to ja bylam tym gosciem - zapomnialam sie zalogowac

Słabo mi :(

Pracuję w bezposredniej obsłudze klienta. Co oznacza, że siada on /klient/naprzeciwko mnie, oddzielony ode mnie biurkiem szerokosci 0,5m.

Towar ktory oferujemy nie jest tani, więc klient też nie ubogi :wink:

Niestety trafiają nam sie prawdziwe higieniczne perełki.

- Pani w pieknej garsonce, za ktorą ciągnie się gesta chmura duszących perfum, siada, rozchyla w usmiechu wymalowane usta, a na zębach resztki białego sera ze szczypiorkiem. Woń wdusza mnie w regał stojacy za plecami :roll:

- Pan, garnitur Hugo Boss, trzewiki, włos przylizany brylantyną. nawet z wielkim katarem da się wyczuć, że ma awarię cwu w domu od 2 tygodni :roll:

- laski podjeżdżaja beemwicą, najnowszy model dresu, kolczyk wystajacy ws piekielnie brudnego pępka....

Aga,

a co masz dziś na śniadanie?

czyżby moja historia z nogami odbiła się takim głodnym echem na forum?

Hm no wlasnie Wojtku wydawalo mi sie ze dzis nic nie mam na sniadanie, ale przeczytawszy wasze posty moze jednak cos by sie znalazlo jakby tak dobrze poszukac - hihihihihihiih :wink: :lol: :-?

O rany ja nie wiem jak dzis w domu obiad zjem - a maz dzis robi lazanie - a ja jak sobie przypomne te wasze kulki, nogi, kozy, cynamony .......... bleeeeee :roll:

Aga,

jak już skonsumujesz lasagne przez męża zrobione mimo tych różnych opowiastek to na deser mam cos takiego:

mam kumpla niereformowalnego co lubi palcem po odbycie pojeździć i do nosa se przyłożyć sprawdzając w ten sposób czy już gacie ma zmienić czy jeszcze z dzień moze w nich pochodzić

Prosze prosze jaki watek mocno oblegany - widac o czym Polacy najchetniej rozmawiaja :p :p :p :p

Tak na serio - fajnie ze my Polacy jestesmy osobami z tak duzym poczuciem humoru - :p

Tommco ja sie ciesze ze kolega moj wykapany przychodzi a mogloby byc przeciez gorzej - " szanuj kolege swego mozesz miec gorszego" :p :p :wink:

Przez Was już się omal nie udusiłam !!!

Nie dość ,że znów zaległam na L-4 to jeszcze te wywody konsumenta :lol:

A właśnie grzybową mam z borowików prawdziwych ..a tu koźlina i wegetariańskie międzypalczaste.

( wiecie , że z Wami się fajnie choruje ??? :D :D )

Aga,

jak już skonsumujesz lasagne przez męża zrobione mimo tych różnych opowiastek to na deser mam cos takiego:

mam kumpla niereformowalnego co lubi palcem po odbycie pojeździć i do nosa se przyłożyć sprawdzając w ten sposób czy już gacie ma zmienić czy jeszcze z dzień moze w nich pochodzić

O rany Wojtek to dopiero przyladowales - to jest najohydniejsze .

O matko jak ja sie ciesze ze moj kolega z pokoju czosnek wcina - juz mi to przestaje pomalu przeszkadzac :wink: :p