Gość 18.02.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Sluchajcie nic nie przebije mojego kolegi z liceum, ktory uwielbial ze mna siadac w lawce. Robil sobie takie duze kulki z glutow, po czym proponowal zebysmy zagrali w gałe bleeeeee. Kiedy widzial moje obrzydzenie podawal mi swoj zasmarkany dlugopis i mowil: Mozesz dlugopisem jak sie brzydzisz!!!!! Do dzis wzbudza to u mnie odruch wymiotny!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.02.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Aga,widzisz- nawet czosnek potrafi być przyjemny!!!!!kurka ja z tym typkiem przez semestr sie męczyłem w jednym pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.02.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 wiecie co ale to jest straszne jak ktos pierwszy raz wlacza teraz forum - widzi nazwe watku - higiena kobiet - wchodzi i co widzi? o matko z corka az strach pomyslec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Aga, jak już skonsumujesz lasagne przez męża zrobione mimo tych różnych opowiastek to na deser mam cos takiego: mam kumpla niereformowalnego co lubi palcem po odbycie pojeździć i do nosa se przyłożyć sprawdzając w ten sposób czy już gacie ma zmienić czy jeszcze z dzień moze w nich pochodzić Wojtek jednak przebiles........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.02.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Aga, jak już skonsumujesz lasagne przez męża zrobione mimo tych różnych opowiastek to na deser mam cos takiego: mam kumpla niereformowalnego co lubi palcem po odbycie pojeździć i do nosa se przyłożyć sprawdzając w ten sposób czy już gacie ma zmienić czy jeszcze z dzień moze w nich pochodzić Wojtek jednak przebiles........... nie no poprostu to bylo straszne co Wojtek napisal - chyba tego dlugo nie zapomne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.02.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Ale zetknelam sie z jedna opinia pana ktory nie lubil sie myc ( walilo od niego strasznie) Na pytanie kolezanki - sluchaj ty jestes taki fajny gosc tylko dlaczego sie nie myjesz? odpowiedzial - a bo wiesz jak na to kobitki lapie, niektore panie lubia taki smrodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Mysle, ze wszytskim sie to wryje w pamiec Zeby tylko nie powstalo kolejne podforum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Ale zetknelam sie z jedna opinia pana ktory nie lubil sie myc ( walilo od niego strasznie) Na pytanie kolezanki - sluchaj ty jestes taki fajny gosc tylko dlaczego sie nie myjesz? odpowiedzial - a bo wiesz jak na to kobitki lapie, niektore panie lubia taki smrodek Sa rozne zboczenia........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.02.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Tera będzie o zemście biurew. A była sobie taka jedna co się naleciała dwom innym. Taka co to z gatunku " donieś i zasłuż " Te dwie po naradzie wymyśliły iż pójdą na całość . No i zakupiły śledzia sztuk 1 i przyczepiły plastrem pod blat biurka taki maluśki ogryzek. I zaczęla się jazda. Bo capiło odkolannie od piknej. Pani słyszała 50 razy na dzień " iż coś u was podśmiarduje a zwłaszcza ciągnie spod okna " ( tam pani siedziała ) Kobiecina biegała do łazienki a smrodzik śledziowaty ( vel niemyjki ) roztaczał się przecudną aurą na pół biura. Niewiasta przeszukała całe biurko, rybki ni widu ni słychu. Przeniosła się do innego działu i tak oto truchło dokonało żywota w celu chwalebnym. ( hehe, takie coś ino baby mogą wymyśleć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 18.02.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 ratuuuunkuprzestancie proszeblagamna kleczkach do czestochowy pojde tylko przestanciesniadanie dopiero co skonsumowale i co? mam je teraz spokojnie trawic? Ciekawe jak?litosci dla resztek estetyki jaka mi w dzisiejszych czasach jeszcze pozostala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 kawał z brodą wyciąga facet kulkę spomiędzy zębów patrzy i zastanawia się "g...o? ... nie - plastelina....maca, miętoli - "nie no jednak g...o... hmm znowu wsadza pomiędzy zęby, międli, cmoka i tak parę razy "nie - plastelina ... tak plastelina" ucieszonypo chwili zastanawia się "ale skąd w dupie plastelina?!" Beata (BK) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.02.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 ratuuuunku przestancie prosze blagam na kleczkach do czestochowy pojde tylko przestancie sniadanie dopiero co skonsumowale i co? mam je teraz spokojnie trawic? Ciekawe jak? litosci dla resztek estetyki jaka mi w dzisiejszych czasach jeszcze pozostala jareko a mi teraz sie wydaje ze tu w biurze ciagle cos smierdzi i ciagle okno otwieram - a zimno dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.02.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 kawał z brodą wyciąga facet kulkę spomiędzy zębów patrzy i zastanawia się "g...o? ... nie - plastelina.... maca, miętoli - "nie no jednak g...o... hmm znowu wsadza pomiędzy zęby, międli, cmoka i tak parę razy "nie - plastelina ... tak plastelina" ucieszony po chwili zastanawia się "ale skąd w dupie plastelina?!" Beata (BK) Beatko hahahhahaha malo nie rozplynal mi sie makijaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.02.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Ziabko GENIALNE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 18.02.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 A palacze w mojej firmie twierdzą, że palić to może i nie wolno w miejscach do tego nie wyznaczonych ale każdy ma konstytucyjne prawo do śmierdzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.02.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Nie jest nowiną iż zapachowcem był Napoleon. Sławetną jest kara degradacji jego podwładnego za to, iż "zepsuł " mu dziewoję którą Napoleon wypatrzył onegdaj na jakim pastwisku i zalecił przyprowadzenie jej sobie ku uciesze lędźwi.Panienka była wstępnie odmoczona i uczesana do piernatów Cesarzowych. I cała zabawa się nie udała....Co to za frajda z czystą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.02.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 to po kawale BK tylko smacznego trzeba zyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 18.02.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 kawał z brodą wyciąga facet kulkę spomiędzy zębów patrzy i zastanawia się "g...o? ... nie - plastelina.... maca, miętoli - "nie no jednak g...o... hmm znowu wsadza pomiędzy zęby, międli, cmoka i tak parę razy "nie - plastelina ... tak plastelina" ucieszony po chwili zastanawia się "ale skąd w dupie plastelina?!" Beata (BK) Beatko hahahhahaha malo nie rozplynal mi sie makijaz taki stary kawał jeszcze z czasów akademika czyli sto lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.02.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Ja to chyba twarda jestem. Bo czytam i mimo to zjadłam drugie śniadanie Ale wymiękłam kiedy przyszło mi ugotowany kawałek świńskiego łba dla pieska pokroić. Pech chciał, że trafiłam na szczękę z ząbkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 18.02.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 ratuuuunku przestancie prosze blagam na kleczkach do czestochowy pojde tylko przestancie sniadanie dopiero co skonsumowale i co? mam je teraz spokojnie trawic? Ciekawe jak? litosci dla resztek estetyki jaka mi w dzisiejszych czasach jeszcze pozostala mamy ci mówic co zrobić ze śniadaniem skonsumowanym? naprawdę tego chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts