Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Higiena kobiet

Gość Niezalogowany

Recommended Posts

• Odpowiedzi 601
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Taki poważny wątek, a widzę że nie przykładacie się do jego dokładnego studiowania :)

A więc powtarzam:

Jestem starym kawalerem, i był to żart.

Pokajałem się juz chyba dość.

hahahhahahahaha ale jak szybko sie pojawil? nie bylo go nie bylo a tu nagle wywolany do tablicy szybciutko odpowiada :wink:

stary kawaler ktory klocil sie z zona i aby sprawdzic kto ma racje wysnol zart na forum.

Mylisz sie w zeznaniach ?

a co sie tak bronisz rekoma i nogami ? daj sobie na luz - przyznaj sie czyscioszku :wink: nikt za to cie tu nie zbije :p :wink: i nie slyszales ze tylko winny sie tlumaczy? nie rob tego wiecej bo coraz bardziej podwazasz swoja wiarygodnosc :lol:

sluchajcie moj glod byl silniejszy od waszych opowiesci - zjadlam pozne drugie sniadanko :p

Siedzę tutaj z wypiekami na twarzy i myślę, co ja narobiłam, bo jestem kobietą :)

A tym brudasem jest mój mąż :)

Prawda zwyciężyła :)

Oh jak ja sie ciesze ze mnie nie zawiodles /las i odpisales /las bo widzisz jest taka sprawa ze :

slyszalam ostatnio o tym ze ze naukowcy od psychologi dowiedli ze niektorzy ludzie wstydzac sie tego co zrobili chca na wszytskie sposoby wyjsc z tej sytuacji obronna reka zamieniajac wszystko w zart i za kazdym razem powtarzaja ze to przeciez byl zart. I mimo ze ludzie juz o tym nie pamietaja ale ktos cos wspomni to delikwent wpada i wola - przeciez mowilem / lam juz ze to byl zart.

Moi koledzy z pracy mi nie wierzyli , spieralismy sie o to , wiec zrobilam maly eksperyment tutaj i udalo sie - wyszlo ze mam racje - gdy po dlugich zartach ktos sobie o tobie przypomnial wrociles /las mowiac - to byl zart, mowilem juz, jestem starym kawalerem.

a teraz cytuje ciebie - "mam nadzieje ze wszyscy wyciagniemy wnioski z tego eksperymentu" :wink:

i dodam :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: to byl zart :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Pozdrawiam wszystkich serdecznie i zycze milego weekendu :p

Wojtek, bo nikt z czytających forumowiczów reki Ci nie poda :wink: Może lepiej..............mała dieta :D

Niezalogowany, jedyna szansa to przyznać się 8) :D

No dobra Majka. Przyznaję się.

To ja pies, na baby :)

Gość mitni

No to ja delikatniej trochę. Pora obiadowa... będzie jak znalazł :D

W restauracji kelner jest wzywany do stolika.

- Panie ober, ta bułka jest mokra !!!

- Ooo, szanowny pan wybaczy. Zaraz przyniosę następną.

Ładuje bułkę pod pachę i odchodzi w stronę kuchni...

Ale się fajny temat zrobił, dobrze że czytając byłam po obiedzie. Obśmiałam się jak dzika ale male cofki tez były :D

Ja z kolei z jakiś opowieści rodzinnych slyszałam że matka zostawiła małe dziecko z jego ojcem, zmęczonym bardzo po nocnej zmianie. Tatuś uciął sobie drzemkę a dziecko w tym czasie nałożyło ojcu maseczkę z własnej kupki na twarz

Taki poważny wątek, a widzę że nie przykładacie się do jego dokładnego studiowania :)

A więc powtarzam:

Jestem starym kawalerem, i był to żart.

Pokajałem się juz chyba dość.

Oj Niezalogowany! Cobyś sobie tym eksperymentem pisarskim nie wykrakał(a) takiej żony (męża) :wink:

To co tu przeczytałam to są najobrzydliwsze obrzydliwości jakie słyszałam. Nie podejrzewałam Was o takie zdolności :o

Siebie też nie podejrzewałam, że mimo wszystko zjem ten jogurcik, szczególnie po kryminalnym kawale...

Zdaje się, że te budowy to wszystkim we znaki się dały :(