Gość 18.02.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Oj niezalogowany...jakieś rozdwojenie jaźni W takim przypadku to raczej psychiatra może pomóc W tym wątku to chyba psychiatra nam wszystkim potrzeby Ze mna na czele w kolejce do specjalisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.02.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Taki poważny wątek, a widzę że nie przykładacie się do jego dokładnego studiowania A więc powtarzam: Jestem starym kawalerem, i był to żart. Pokajałem się juz chyba dość. hahahhahahahaha ale jak szybko sie pojawil? nie bylo go nie bylo a tu nagle wywolany do tablicy szybciutko odpowiada stary kawaler ktory klocil sie z zona i aby sprawdzic kto ma racje wysnol zart na forum. Mylisz sie w zeznaniach ? a co sie tak bronisz rekoma i nogami ? daj sobie na luz - przyznaj sie czyscioszku nikt za to cie tu nie zbije i nie slyszales ze tylko winny sie tlumaczy? nie rob tego wiecej bo coraz bardziej podwazasz swoja wiarygodnosc sluchajcie moj glod byl silniejszy od waszych opowiesci - zjadlam pozne drugie sniadanko Siedzę tutaj z wypiekami na twarzy i myślę, co ja narobiłam, bo jestem kobietą A tym brudasem jest mój mąż Prawda zwyciężyła Oh jak ja sie ciesze ze mnie nie zawiodles /las i odpisales /las bo widzisz jest taka sprawa ze : slyszalam ostatnio o tym ze ze naukowcy od psychologi dowiedli ze niektorzy ludzie wstydzac sie tego co zrobili chca na wszytskie sposoby wyjsc z tej sytuacji obronna reka zamieniajac wszystko w zart i za kazdym razem powtarzaja ze to przeciez byl zart. I mimo ze ludzie juz o tym nie pamietaja ale ktos cos wspomni to delikwent wpada i wola - przeciez mowilem / lam juz ze to byl zart. Moi koledzy z pracy mi nie wierzyli , spieralismy sie o to , wiec zrobilam maly eksperyment tutaj i udalo sie - wyszlo ze mam racje - gdy po dlugich zartach ktos sobie o tobie przypomnial wrociles /las mowiac - to byl zart, mowilem juz, jestem starym kawalerem. a teraz cytuje ciebie - "mam nadzieje ze wszyscy wyciagniemy wnioski z tego eksperymentu" i dodam to byl zart Pozdrawiam wszystkich serdecznie i zycze milego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Wojtek, bo nikt z czytających forumowiczów reki Ci nie poda Może lepiej..............mała dieta Niezalogowany, jedyna szansa to przyznać się No dobra Majka. Przyznaję się. To ja pies, na baby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 18.02.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Ziaba Ta pacjentka u Twojej siostry to samam nie mogła se zglądnąć w gacie i wyłuskać..................... Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Ja klikam z domu wczasowego w Choroszczy. Poprzednio zaliczyłem Tworki. A skąd Wy klikacie ? A z którego pokoju klikasz przyjacielu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.02.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Majka,masz rację - idę na dietę i przestaję jesć cukierki, którymi mnie od czasu do czasu czestują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Niezalogowany 18.02.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 A dlaczego Niezalogowany ma rozdwojenie jaźni?Każdy może być Niezalogowanym.Ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 A dlaczego Niezalogowany ma rozdwojenie jaźni? Każdy może być Niezalogowanym. Ja też. Czy ten Niezalogowany, to jest ten Niezalogowany...czy ja też mam rozdwojenie jaźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.02.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Paty Nie wiem czemu sobie nie zajrzała . Może się wstydziła ? Do krecącego Niezalogowanego Gościa : przy tym kręceniu to uważaj byś sobie czegoś nie skręcił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.02.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 a może tej babeczce te robaczki dobrze robiły... i temu ich stamtąd nie usuwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.02.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Niezalogowany, jedyna szansa to przyznać się No dobra Majka. Przyznaję się. To ja pies, na baby celna riposta Ale czy gość niezalogowany jest niezalogowanym załozycielem wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Niezalogowany 18.02.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 To jest test, czy można być niezalogowanym. Jak pójdzie, to znaczy, że niezalogowany robi jaja z niezalogowanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Niezalogowany 18.02.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Poszedł, a więc jesteśmy w kropce. Szukajmy oryginalnego niezalogowanego. Ja myślę, że to Majka. Czekam na inne kandydatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.02.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Poszedł, a więc jesteśmy w kropce. Szukajmy oryginalnego niezalogowanego. Ja myślę, że to Majka. Czekam na inne kandydatury Nie myśl za dużo, bo może się okazać, że to Twoja nie najmocniejsza strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mitni 18.02.2005 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 No to ja delikatniej trochę. Pora obiadowa... będzie jak znalazł W restauracji kelner jest wzywany do stolika. - Panie ober, ta bułka jest mokra !!! - Ooo, szanowny pan wybaczy. Zaraz przyniosę następną. Ładuje bułkę pod pachę i odchodzi w stronę kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.02.2005 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Ale się fajny temat zrobił, dobrze że czytając byłam po obiedzie. Obśmiałam się jak dzika ale male cofki tez były Ja z kolei z jakiś opowieści rodzinnych slyszałam że matka zostawiła małe dziecko z jego ojcem, zmęczonym bardzo po nocnej zmianie. Tatuś uciął sobie drzemkę a dziecko w tym czasie nałożyło ojcu maseczkę z własnej kupki na twarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.02.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Majka, masz rację - idę na dietę i przestaję jesć cukierki, którymi mnie od czasu do czasu czestują Wojtek62 jedz cukierki, na zdrowie, byle nie czekoladowe kuleczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.02.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Taki poważny wątek, a widzę że nie przykładacie się do jego dokładnego studiowania A więc powtarzam: Jestem starym kawalerem, i był to żart. Pokajałem się juz chyba dość. Oj Niezalogowany! Cobyś sobie tym eksperymentem pisarskim nie wykrakał(a) takiej żony (męża) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.02.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 ale obrzydlistwa tu opowiadacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 To co tu przeczytałam to są najobrzydliwsze obrzydliwości jakie słyszałam. Nie podejrzewałam Was o takie zdolności Siebie też nie podejrzewałam, że mimo wszystko zjem ten jogurcik, szczególnie po kryminalnym kawale... Zdaje się, że te budowy to wszystkim we znaki się dały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts