Gość 21.02.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Każdy by się rozdwoił mając na karku domowa cenzurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miminiais 21.02.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 maggie zajac umarł ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miminiais 21.02.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 ..ale niais znaczy głuptasek- to dopiero mogą być ciasteczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miminiais 21.02.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 może przejdźmy już do ciasteczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miminiais 21.02.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 przedwczoraj w markecie młody facet wybierał damska maszynkę do golenia czyżby gość niezalogowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miminiais 21.02.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Mój Szkrabik załapał na kuligu katarek "Mamusiaaa,mam gile" ...owszem,już w rękawie Ale po kupce woła mnie zawsze do łazienki: "mamusia umyj mi dupećke,zieby była taka ciściutka i pafnąca" "a chopaki to majom takie inne siusie..takie siusiory" i notorycznie wyjmuje panty "mamusia pociebujesz pampelsika?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Niezalogowany 21.02.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 przedwczoraj w markecie młody facet wybierał damska maszynkę do golenia czyżby gość niezalogowany? Mimi!!!!!!!!!!!!!! Dlaczego nie podeszłaś Tak to ja byłem. Mimi, wiesz co? Ale jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miminiais 22.02.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 bo byś zauważył,co ja wybierałam,he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monit 22.02.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Ja widziałem co wybierałaś, ale milcze. Jak grub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Mój Szkrabik załapał na kuligu katarek "Mamusiaaa,mam gile" ...owszem,już w rękawie Ale po kupce woła mnie zawsze do łazienki: "mamusia umyj mi dupećke,zieby była taka ciściutka i pafnąca" "a chopaki to majom takie inne siusie..takie siusiory" i notorycznie wyjmuje panty "mamusia pociebujesz pampelsika?" naprawdę KOBIETO. co za bzdury wypisujesz. Nie masz za grosz wyczucia, ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Mój Szkrabik załapał na kuligu katarek "Mamusiaaa,mam gile" ...owszem,już w rękawie Ale po kupce woła mnie zawsze do łazienki: "mamusia umyj mi dupećke,zieby była taka ciściutka i pafnąca" "a chopaki to majom takie inne siusie..takie siusiory" i notorycznie wyjmuje panty "mamusia pociebujesz pampelsika?" NIESTETY, PO TAKICH POSTACH AZ SIĘ PROSI PRZYPOMNIEĆ- ZANIM STUKNIESZ W KLAWIATURĘ, STUKNIJ SIĘ W CZOŁO- (uwaga ogólna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.02.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Niestety - opuszczam ten watek. dosc ciekawy i wesoly Powod? Wiekszosc z nas z lekkim przymrozeniem oka podeszlo do temtu ale znalazly sie tu osoby ktorym moje wypowiedzi wydaly sie nie teges i napisaly na mnie skarge do moderatora, Nie bede tego komentowal gdyz nie poczuwam sie do jakiejkolwiek winy Cenzura tu na forum? Hmmm...... ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Mój Szkrabik załapał na kuligu katarek "Mamusiaaa,mam gile" ...owszem,już w rękawie Ale po kupce woła mnie zawsze do łazienki: "mamusia umyj mi dupećke,zieby była taka ciściutka i pafnąca" "a chopaki to majom takie inne siusie..takie siusiory" i notorycznie wyjmuje panty "mamusia pociebujesz pampelsika?" NIESTETY, PO TAKICH POSTACH AZ SIĘ PROSI PRZYPOMNIEĆ- ZANIM STUKNIESZ W KLAWIATURĘ, STUKNIJ SIĘ W CZOŁO- (uwaga ogólna). Gosciu skoro przebrnales przez ten watek to po co te uwagi ogolne????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Niestety - opuszczam ten watek. dosc ciekawy i wesoly Powod? Wiekszosc z nas z lekkim przymrozeniem oka podeszlo do temtu ale znalazly sie tu osoby ktorym moje wypowiedzi wydaly sie nie teges i napisaly na mnie skarge do moderatora, Nie bede tego komentowal gdyz nie poczuwam sie do jakiejkolwiek winy Cenzura tu na forum? Hmmm...... ciekawe Jareko ne daj sie zastraszyc staniemy za Toba murem!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.02.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 jareko chyba czytałam nieuważnie bo nie zauważyłam żadnego "nie teges" w Twoich wypowiedziach. Szok może trochę poczucia chumoru nam nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Monka wiesz jak to jest - odpowiedzialnosc zbiorowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.02.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Nie rozumiem tylko czy my rzeczywiście tylko o stropach, oknach i wylewkach powinniśmy rozmawiać? Skoro są rózne działy to i są różne tematy. Dużo bardziej denerwuja mnie osoby- myślę że typowi zaśmiecacze którzy wstawiają dziwne teksty ni z gruszki ni z piertuszki czesto zaczepne żeby kogoś sprowokować. Mam nadzieję że to nie żadan z forumowiczów Jak mi temat nie odpowiada to po prostu nie czytam i nie zabieram głosu. No ale żeby zaraz z donosem lecieć Jestem zdegustowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 jareko chyba czytałam nieuważnie bo nie zauważyłam żadnego "nie teges" w Twoich wypowiedziach. Szok może trochę poczucia chumoru nam nie zaszkodzi Jak to może trochę chumoru nie zaszkodzić? Trochę zawsze szkodzi Chumorem powinien tryskać każdy post, nie tylko tutaj u psychiatryka Boję się logować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Zawsze znajdzie sie jakis aktywista - wychowawca. A swoja droga, to myslalam ze dorosli ludzie nie biegaja na skarge........w koncu to domena dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 jejku. Chumor , ale jak humor to humor A swoja drogą. Niech donosiciele wiedzą, że nigdy nie wiadomo kiedy ich nicki wypłynął jak lista Wildsteina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts