monka 22.02.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 No własnie gościu jeszcze trochę i strach bedzie się logować i wypowiadać w jakimkolwiek temacie odbiegającym od budowania Ja wiem że to głównie forum budowlane ale na inne tematy też przyjemnie z niektórymi się rozmawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Zeby nas tylko nie zbanowali za ten watek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.02.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Moniś i jak tu żyć bez forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Nie da sie, nie da......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Mój Szkrabik załapał na kuligu katarek "Mamusiaaa,mam gile" ...owszem,już w rękawie Ale po kupce woła mnie zawsze do łazienki: "mamusia umyj mi dupećke,zieby była taka ciściutka i pafnąca" "a chopaki to majom takie inne siusie..takie siusiory" i notorycznie wyjmuje panty "mamusia pociebujesz pampelsika?" No tak, z jednym zgodzić się trzeba z całą pewnością: powyższy tekst- CHUMOR (jak piszecie) to dopiero humor. Widać ekskluzywny, skoro nie wszystkim jakoś do śmiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Mój Szkrabik załapał na kuligu katarek "Mamusiaaa,mam gile" ...owszem,już w rękawie Ale po kupce woła mnie zawsze do łazienki: "mamusia umyj mi dupećke,zieby była taka ciściutka i pafnąca" "a chopaki to majom takie inne siusie..takie siusiory" i notorycznie wyjmuje panty "mamusia pociebujesz pampelsika?" No tak, z jednym zgodzić się trzeba z całą pewnością: powyższy tekst- CHUMOR (jak piszecie) to dopiero humor. Widać ekskluzywny, skoro nie wszystkim jakoś do śmiechu. Przeciez nikt nie nakazuje tego czytac Wystarczy nie wchodzic..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miminiais 22.02.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 NIESTETY, PO TAKICH POSTACH AZ SIĘ PROSI PRZYPOMNIEĆ- ZANIM STUKNIESZ W KLAWIATURĘ, STUKNIJ SIĘ W CZOŁO- (uwaga ogólna). No tak, z jednym zgodzić się trzeba z całą pewnością: powyższy tekst- CHUMOR (jak piszecie) to dopiero humor. Widać ekskluzywny, skoro nie wszystkim jakoś do śmiechu. naprawdę KOBIETO. co za bzdury wypisujesz. Nie masz za grosz wyczucia, ?? jaka matka,taka córka (3,5 lat) - witaj mój forumowy opiekunie a do tego jaka ładna: dopisuję i doklejam: http://foto.onet.pl/upload/12/87/_389457_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 22.02.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Moniś. Jak to nie wchodzić, nie czytać? To na jakiej podstawie op....ć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miminiais 22.02.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Jareko jeśli Twoje posty były "nie tego",to co dopiero moje? Dziewczyny - smutno i nudno tu będzie,przyłączami się do Waszego muru w obronie Jareko Pod...aczu !!! - czekam i czekam,a tu nic? Te powyższe cytaty tylko mnie ubawiły, a miałam się przecież kajać i płonąć ze wstydu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 23.02.2005 02:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Uprzejmie donoszę, że to nie ja doniosłam Donosicielom mówimy stanowczo NIE! Jareko jesteśmy z Tobą A swoją drogą, to niby co takiego niestosownego napisał Jareko , czyżbym coś ominęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 23.02.2005 02:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 No i zniknęło zdjęcie...jogurcika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość hi hi 23.02.2005 02:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 ha ha ha,zapisałem sobie : http://foto.onet.pl/upload/35/16/_426168_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ha ha 23.02.2005 02:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 hej,zaraz zaraz..to było jeszcze jakieś zdjęcie,bo to powyżej nie zniknęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.02.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Niestety - opuszczam ten watek. dosc ciekawy i wesoly Powod? Wiekszosc z nas z lekkim przymrozeniem oka podeszlo do temtu ale znalazly sie tu osoby ktorym moje wypowiedzi wydaly sie nie teges i napisaly na mnie skarge do moderatora, Nie bede tego komentowal gdyz nie poczuwam sie do jakiejkolwiek winy Cenzura tu na forum? Hmmm...... ciekawe Jareko moje tez sie komus wydaly nietego i tez naskarzyl na mnie do moderatora - dostalam upomnienie od redakcji Ale co tam Jareko, wracaj do nas i sie nie przejmuj wstretnymi "skarzypytami " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość miminiais - niezalogowana 23.02.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Agnieszko wiesz,nie każdy "morze" mieć taki radośnie podskakujący domek,niektórym "rzal,oj rzal" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.02.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Agnieszka ty też Brak mi słów a tyle bym chciała napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.02.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Agnieszko wiesz,nie każdy "morze" mieć taki radośnie podskakujący domek,niektórym "rzal,oj rzal" czy miminiais to mimilapin? czy to dwie rozne osoby? Eh tam nie ma czego zalowac - wszystko fruwa w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miminiais 23.02.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Agnieszka1 czy miminiais to mimilapin? czy to dwie rozne osoby? nie...mamusia ta sama zajączek (lapin)narozrabiał,teraz pisze naiwne cielątko(niais) A i tak jestem "królową skórek pomarańczowych i śmiesznych beretów" ("trzeba mieć fantazję..."),no właśnie,trzeba mieć fantazję i ...poczucie humoru Moje okazało się dla niektórych "ekskluzywne": anonim napisał: No tak, z jednym zgodzić się trzeba z całą pewnością: powyższy tekst- CHUMOR (jak piszecie) to dopiero humor. Widać ekskluzywny, skoro nie wszystkim jakoś do śmiechu. a ja,jak to naiwne cielątko,naiwnie pomyślałam,że to zabawne,co napisałam...No cóż..najważniejsze,że mój malutki,śliczny szkrabik mnie bawi do łez :DI już nie kicha,katar minął w 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miminiais 23.02.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Agnieszka 1 ja uwielbiam ten Twój domek - zawsze mnie cieszy jak tak sobie fajnie bryka. No to i mój niais troszkę sie pobuja: http://www.mijka.friko.pl/IMAGES/trapese.gif ciągle mój cielaczek się gubi -coś wklejam nie tegos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 23.02.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Gościu Donosicielu Skoro mierzi Ciebie rozpasanie sexualne forumowiczów oraz ich humor polecam forum bardziej odpowiadające Twoim preferencjom i wymaganiom tudzież wystarczająco inteligentne do Twojego poziomu IQ. Nie próbuj równać do równego wszystkich wedle własnej linijki.Bowiem i Tobie czasem coś może czasem odstać... Wszelakie odgryzienia się odnoszące do mojej wypowiedzi z góry zapowiadam - że po budowlanemu ZALEWAM chudziakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts