miminiais 23.02.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Gościu Donosicielu i mój forumowy stróżu mojego poczucia humoru i moralności uprzejmie donoszę,że mój niais buja się w pełnych galotkach i wszelkie skojarzenia i dwuznaczności są nadużyciem ech,znowu gafa i humor z nizin -jak słowo "galotki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Widze, ze donosiciele to jakas plaga teraz Zeby tylko nie powstala jaks komisja sledcza............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.02.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Donosiciel albo jest mocno zdesperowany albo zakompleksiony albo ma zero poczucia humoru bo widze ze pol watku zniknelo Czy spelniane beda kazde jego zachcianki czy ktos to kontroluje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Jak to zniknelo?????? Moderatorzy kasuja posty???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.02.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Kochana, myślisz tylkjo c.pą. Spróbuj mózgiem. Nie wchodzisz, a wskakujesz do klienta? Dajesz darmo? Nie wierzę. Takim jak Ty nigdy chcica nie przechodzi. O bo tak np. czy moj wykasowany dowcip byl gorszy od tego postu? albo zdjecie jogurcika? napewno nie - dowcip , zdjecie zniknely a ten post nie. Malo tego ja sie podpisalam a gosc anonimowo chamczy. Mam nadzieje ze Redakcja rozsadnie podchodzi do cenzurowania i nie kasuje postu mechanicznie po nadejsciu protestu lecz np. komisyjnie sprawdza czy prostest jest uzasadniony. Ten post goscia ktory wkleilam powinien zniknac a do tej pory sobie siedzi. Czy donosiciel go przegapil czy ma jakis odmienny humor i to akurat go bawi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Agnieszko1 zebys za tego posta nie dostala kolejnego upomnienia Donosiciel jest czujny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 23.02.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 A moja siostrzenica w wieku 1,5 roku zżerała dżdżownice z ziemi (żywe) i kto mnie przebije? Chyba ja. Znam chłopaka, który spędzając dzieciństwo u dziadków na wsi zjadał... wyschnięte kurze kupy, zbierane z różnnych pieńków, ziemi itp. Słabe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.02.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Agnieszko1 zebys za tego posta nie dostala kolejnego upomnienia Donosiciel jest czujny Upomnienie powinien dostac gosc ktorego post wkleilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 23.02.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 pal szesc donosiciela - Agnieszka1 - jak widze Tobie tez sie oberwalo. Ciekawe komu jeszcze? Ale zastanawia mnie jedno - jestesy w forum budowlanym ale ktos wpadl na poysl by powstal watek Psychologa i tam pojawiaja sie co jakis czas cieawe dosc watki wiec jakby przewidywal ze tematy nei tylko budowlane w nim beda wiec po co ten szum i cenzura? Do cholery czy ktos kto tak wyczulony jest po prostu nie powinien tych watkow omijac? To prosciej niz ferment wsrod forumowiczow siac i powodowac iz nasze tutaj przemyslenia mniej czy bardziej niecenzuralne wypowiedzi Redakcja usi kasowac bo panu?pani X sie nie spodobaly? Drogi donosicielu - nie musisz sie ujawniac Zapomniej o tym watku Daj innym wypowiadac sie swobodnie Omin ten watek i zamiast tutaj z wypiekami na twarzy nasze posty czytac lepiej pojdz do kosciola a najlepiej na kolanach do Czestochowy bo zetknales sie tutaj z grzechem ogromnym i odpokutowac tu musisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miminiais 23.02.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 donosicielowi uprzejmnie donoszę,iż jest na naszym forum temat dotyczący hobby i pasji i zainteresowań i cały wątek poświęcony jest czemuś,co nazywa się "płeć" po angielsku..już boje się użyć tej nazwy Już nie wspomnę o wątku z dowcipami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 23.02.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Przestańcie z tym donosicielem, napiszcie coś zabawnego, bo się za poważnie zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.02.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Jareko zgadzam sie z Toba - nie pierwszy raz zreszta i nie tylko w psychologu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 23.02.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Jest stosowny dział, jest problem Niby OK. Ale wychodzi na to, że największe błotko robią anonimowi podpuszczacze. Jak by nie było anonimów nie było by takich kłopotów. Oczywiście - można zrobić dodatkowe nicki, ale to wymaga pracy. Radakcja dba o moralność OK, ale skoro temat się rozwija jest potrzebny, a jak ktoś nie chce to niech nie czyta, przymusu nie ma. Ja jak trafiam na miejsce które mi się nie podobam to je omijam a tu chyba niektórzy delektują się swoim zgorszeniem i szukają więcej - a potem krzyczą, że się ich gwałci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Kochana, myślisz tylkjo c.pą. Spróbuj mózgiem. Nie wchodzisz, a wskakujesz do klienta? Dajesz darmo? Nie wierzę. Takim jak Ty nigdy chcica nie przechodzi. O bo tak np. czy moj wykasowany dowcip byl gorszy od tego postu? albo zdjecie jogurcika? napewno nie - dowcip , zdjecie zniknely a ten post nie. Malo tego ja sie podpisalam a gosc anonimowo chamczy. Mam nadzieje ze Redakcja rozsadnie podchodzi do cenzurowania i nie kasuje postu mechanicznie po nadejsciu protestu lecz np. komisyjnie sprawdza czy prostest jest uzasadniony. Ten post goscia ktory wkleilam powinien zniknac a do tej pory sobie siedzi. Czy donosiciel go przegapil czy ma jakis odmienny humor i to akurat go bawi? Takie teksty są odpowiedzią na durne posty. Lubiąca seks puszczała prowokujące teksty. Otrzymała odpowiedź dostosowaną do jej poziomu intelektualnego. Pisała o tirówkach jak o koleżankach, kpiąc z problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 23.02.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Jareko zgadzam sie z Toba - nie pierwszy raz zreszta i nie tylko w psychologu Taaak? Hmmm..... ciekawe...ciekawe.....obiecujace.... tylko czemus Ty Aguniu tak da;eko ode mnie moze wiecej zgodnych obszarow bysmy wspolnie odkryli? Choc w innym watku nasze poglady lekko rozbiezne sa dobra - dosc o tym co lubi donosic Ktos tu dopoina sie o cos wesoleg - pamietam jeszcze z lat licealnych kawal ktory po dzis dzien w mej pamieci sklerotycznej zapisany przycjodzi kosciotrup do baru i do barmana mowi: - dwie sety i sciereczke poprosze Po dzis dzien mnie to smieszy, wszak lubie Monty Paytona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 23.02.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Lekcja w zielonej szkole:- A teraz słuchajcie uważnie. Z przodu mam północ, po lewej ręce zachód, po prawej wschód, to co mam z tyłu ?- .......- No, kto wie ?- .......- Może ty, Jasiu ?- Naprawdę mogę powiedzieć, panie psorze ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.02.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Choc w innym watku nasze poglady lekko rozbiezne sa w jakimz to? ja pamietam zgodnosc z jednego watku napewno co do kosciotrupka - hihihih - biedulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Właśnie takie teksty powinny zamykać gęby głuptasom. Dać im do myślenia. A jest tak, że ciągnie się temat irytujący kogoś w nieskończoność. Prześledźcie wypowiedzi i odpowiedzi do nich Lubiącej sex.Dolewała oliwy do ognia. Przesadziła. Efekt widoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 23.02.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 o zdradzie Agnieszko czyzbys sama ocensurowala ten dowcip bo jakos nie lapie co on ma z tylu????? chyba poludnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 23.02.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Acha... Róża WIATRÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts