jareko 23.02.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Właśnie takie teksty powinny zamykać gęby głuptasom. Dać im do myślenia. A jest tak, że ciągnie się temat irytujący kogoś w nieskończoność. Prześledźcie wypowiedzi i odpowiedzi do nich Lubiącej sex. Dolewała oliwy do ognia. Przesadziła. Efekt widoczny. oj dajmy juz spokoj w poszukiwaniu winnych donosow Czy ona lubi czy nie lubi seks - jej sprawa a czy jest wierna jednem czy wielu - tez to jest jej problem a sex i cala jego otoczka zawsze zainteresowanie wzbudza - tak wiec seksijmy ile sie da i cialo jeszcze do ruchu jest zdatne na przekor tym ktorzy pod kordelka, po Bozemu, raz czy dwa w zyciu by zachowac gatunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Ciekawa jestem, dlaczego Goście-Donosiciele i Goście-krytykanci wstydzą się zalogować? Może trochę wstydzą się jednak tego co robią? A jeśli tak, to niech nie robią, po co się później wstydzić... Popularności im nie przybędzie, bo... nie wiadomo czyje to dzieło. Ja nawet głupoty opowiadam z otwartą przyłbicą BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.02.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Właśnie takie teksty powinny zamykać gęby głuptasom. Dać im do myślenia. A jest tak, że ciągnie się temat irytujący kogoś w nieskończoność. Prześledźcie wypowiedzi i odpowiedzi do nich Lubiącej sex. Dolewała oliwy do ognia. Przesadziła. Efekt widoczny. oj dajmy juz spokoj w poszukiwaniu winnych donosow Czy ona lubi czy nie lubi seks - jej sprawa a czy jest wierna jednem czy wielu - tez to jest jej problem a sex i cala jego otoczka zawsze zainteresowanie wzbudza - tak wiec seksijmy ile sie da i cialo jeszcze do ruchu jest zdatne na przekor tym ktorzy pod kordelka, po Bozemu, raz czy dwa w zyciu by zachowac gatunek No a co jareko wszystko przecierz co robimy to dla zachowania gatunku. Pod kolderka dla zachowania go a nie pod kolderka niby powiesz ze dla sportu no ale sport tez dla zachowania gatunku, bowiem stwierdzono ze kobiety wybieraja wysportowanych facetow aby miec zdrowe potomstwo ha - wiec wszystko sie wkolo gatunku kreci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 23.02.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Melduję się podkołdrowo ( wraz z mężem osobistym ) Oświadczam iż z powodu totalnej niemocy zalegliśmy obydwa i właśnie jestem trzymana w celach leczniczych za nagie udo. A niech mnie zbanują..ale jest CUUUUUUDNIE !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 23.02.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 I dla tego uważam, że to zniweluje problem. Kto chce mówić niech się zaloguje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 23.02.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Agnieszka1 No wesz..... zaskoczony z lekka jestem gdyz jam cherlawej postury dzecie me dopiero trzy lata temu swiat oczkai swyi ujrzalo ach coo ja gadam - jaki swiat - gebe ojca zobaczylo jako pierwsza gdy z ciemnsci wyszlo i sadzisz ze to byl moj pierwszy raz? Oj nie wazne gdzie wazne ze dla obostronnej przyjemnosci :) :) Gdyby zawsze konczylo sie to zachowaniem gatunku ............... zgroza!!!!! gdyz juz od dawna stali bysly ma bacznosc na tej naszej planecie z braku wolnego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 23.02.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Ziabko, mnie nic nie bierze. Nawet katarek. Może podeślij jakiś zarazków? ( w słoiku żeby nie zwiały ). A na niemoc mężczyzn nawet w Biblii zalecała starszyzna okłady z młodych ciałek dziewic. Przykładem niech będzie tutaj Król Dawid. Ale czy zaraz trzeba być chorym? Dzisiaj zamarkuję chorobę. A co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 23.02.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Janusz mlode cialka? liczba mnoga? Hmmmm..... ciekawe tak tez lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 23.02.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Do dnia dzisiejszego, nawet Papierz miłosciwie nam panujący nie zbanował pewnych fragmentów Biblii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 23.02.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Janusz mlode cialka? liczba mnoga? Hmmmm..... ciekawe tak tez lubie Jak było kilku facetów chorych, to jedno ciałko miało je wyleczyć? A ciekawe jak leczono wtedy kobiety? Nie natknąłem się na to w Biblii. Mówisz, że też tak lubisz. Stosowałeś tę metodę? Ja nie wiem czy lubię bo nie wypróbowałem jeszcze. Jeszcze nie wypróbowałem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 23.02.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Okaszlałam Janussz Twoja stronę świata, ale pod wiatr ..obawiam się że mi to na zdrowie nie pójdzie. Od dawna medycyna pojęła, iż na wszelkie choróbskowe sprawy jest rozbuchanie organizmu. Na ten przykład bańki tudzież lipa na poty. Skoro jednak można w bardziej naturalny sposób wymóc krążenie ..czemu ni ? A totalne zaziębienie jest dodatkowym polecanym bodźcem do zachowań udających przedłużenie gatunku .. Wszystko oczywiście ku zdrowotności.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 23.02.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Jak było kilku facetów chorych, to jedno ciałko miało je wyleczyć?...... taaaaa..... no fakt ale hmmm..... kilu facetow i jedno cialko? ciekawie oj ciekawie a co do czesci dalszej twego postu - wybacz - nie odpowiem gdyz juz wtedy na pewno mnei stad i z innych watkow na zbity pysk wywala Ale proby polecam niejako z autopsji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 23.02.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Ziabko Czy masz na myśli to, że jak z seksu wyjdzie lipa, to facet spoci się ze wściekłości i postawi bańki partnerce, aby ta też ze strachu spociła się? I wtedy choroba przechodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.02.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Agnieszka1 No wesz..... zaskoczony z lekka jestem gdyz jam cherlawej postury dzecie me dopiero trzy lata temu swiat oczkai swyi ujrzalo ach coo ja gadam - jaki swiat - gebe ojca zobaczylo jako pierwsza gdy z ciemnsci wyszlo i sadzisz ze to byl moj pierwszy raz? Oj nie wazne gdzie wazne ze dla obostronnej przyjemnosci :) :) Gdyby zawsze konczylo sie to zachowaniem gatunku ............... zgroza!!!!! gdyz juz od dawna stali bysly ma bacznosc na tej naszej planecie z braku wolnego miejsca Nie w tym rzecz ktory to raz Naukowe badania dowodza ze cala chemia milosci ktora dziala na kobiete , powoduje ze wybiera ona faceta ktory jej sie najbardziej podoba, a podoba jej sie najbardziej ten ktory ma wg niej najzdrowsze geny - wszystko to po to zeby mogla sobie wybrac tego ktory moze dac jej najlepsze potencjalnie dziecko. Nie chodzi tylko o to aby dal jej przyjemnosc -to drugoplanowa sprawa. Pierwszy plan to potomstwo mimo ze nie wszyscy z tego sobie sprawe zdajemy. Zwiekszone zapotrzebowanie na sex ma rowniez kobieta w okresie najwiekszej plodnosci. Stad stwierdzenie moje ze wszsytko sie kreci wkolo gatunku I o to podobno chodzi jesli brac pod uwage nature kobiety. Co innego rozum i doswiadczenie ktore pomaga nam w planowaniu tegoz gatunku . Tak wiec jesli facet mysli - o wybrala mnie bo ja jej najwieksza przyjemnosc dac moge to sie myli - tak naprawde wybrala go bo wg niej moze byc potencjalnym najlepszym kandydatem na najlepsze genetycznie dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.02.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Kilka babek i jeden facet? a nie za duzo roboty dla jednego faceta? to nie meczace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 23.02.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Do cholery czy ktos kto tak wyczulony jest po prostu nie powinien tych watkow omijac? Drogi donosicielu - nie musisz sie ujawniac No własnie! Mnie ten watek jakoś nie zachwycił ze wzgledu na lekkie zniesmaczenie niektórymi wypowiedziami i go opusciłem prawie na poczatku. Jednakże koleżanka wspólforumowiczka dala mi info że cos się tu dzieje dziwnego. Zajrzałem i coz ujrzały moje piekne oczy: 1) Wątek nieco zboczył z kursu no ale to norma w tym dziale 2) Kolezanki i koledzy świntusza sobie w najlepsze aluzjami, grą słow, anegdotami, kawałami i dobrze sie bawią , ale moim zdaniem moga. Ja też lubię poświntuszyć ale jakos na tym forum mam opory więc sie onegdaj wycofałem z tegoz watku jak pisałem. 3) W wątku z dowcipami bywa dużo pikantniej! A jak kogoś coś kłuje w oczy, narusza jego dobry smak to niech po prostu nie zagląda ani tu ani tam 4) Redakcja wprowadziła SELEKTYWNĄ cenzurę - dostało sie Jareko ( ale trudno powiedziec za co). 5) Chyba jednak represje Redakcji są niewspółmierne do "grzechów" Postuluje by ktoś wykradł Redakcji liste agentów i donosicieli. Redakcjo! Wiecej obiektywizmu w ocenach zycze i rozsadku w decyzjach o ingerowaniu w forum. A jesli juz interweniujesz to sprawiedliwie trzeba dawać po łapach a nie wybiórczo bo my wyczuleni jestesmy na przejawy niesprawiedliwość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 23.02.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Zgodnie z wywodami , znakiem mężczyzna który duuuuużo, powinien czuć się wyróżniony !! I by być jeszcze bardziej pociągający , myje się wespół wzespół z kobietą i dba o jej higienę ... ( ciiiicho, by w temacie było ) Kobieta higienicznie zadbana jest rozćwierkana , uszczęśliwiona i odwzajemnia się swemu dobro( )czyńcy..a to umyciem plecków , a to wykwintnym obiadem tudziez kolacją z widokiem na śniadanie. Higiena raz jeszcze powtarzam jest baaaaardzo ważna. Bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 23.02.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Kilka babek i jeden facet? a nie za duzo roboty dla jednego faceta? to nie meczace? No co Ty Agnieszko. O jakiej Ty tutaj robocie faceta mówisz? Toż on biedny chory jest. Kto kogo w szpitalu obsługuje? Pacjent personel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 23.02.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 alez Agnieszka1 wszyscy o tym wiedza i dziala to w obie strony i tylko zastanawiam sie czasem jakie szanse na znalezienie partnera maja anorektyczki - bez biustu (wszak wykarmic dziecko czyms trzeba) bez hmm.... dobra - powiem dosadnei bez pupy i bioder - wszak juz prechistoryczna matka - rodzicielka miala bidra jak stodola a biust jak...... echhhh.... wywalo mne jak nic I fececi teoretycznie ze powtorze - teoretycznie - na to zwracaja uwage co nie znaczy ze przyszla matka nie moze wygladac jak ja - sama skora i kosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 23.02.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Oj, prosicię się.... Igracie z ogniem (piekielnym??) I z Redakcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts