Janussz 23.02.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Jareko to skóra i kość, ale gość A widział kto dobrego tłustego koguta? No chyba, że kapłona, ale on juz raczej to tylko z nazwy kogut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 23.02.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Redakcja co najwyzej mnei zablokuje i tyle (mam nadzieje ze ogolny temat watku jak i wypowiedzi w nim znajda w niej zriozumienie i przymrozenie oka ) A co do ognia piekielnego Cz ja poradze ze jestem cieplolubny? Wole nadmiar goraca niz przeciagi w chmurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 23.02.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Wiecie co, człowiek ma tyle problemów na głowie, tyle powodów do dołów, nie można więc troszkę bardziej na wesoło ? Jeśli nie tutaj , jeśli nie na sferze psychologicznej to gdzie u diaska mamy sobie zrobić dobrze, by było lepiej ?? Uśmiechnięty i zaczerwieniony Forumowicz to zdrowszy Forumowicz.Ma siły i motywację do działań. Inaczej pozostaje kawałek sznurka.I kto by tu pisywał..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.02.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 alez Agnieszka1 wszyscy o tym wiedza i dziala to w obie strony i tylko zastanawiam sie czasem jakie szanse na znalezienie partnera maja anorektyczki - bez biustu (wszak wykarmic dziecko czyms trzeba) bez hmm.... dobra - powiem dosadnei bez pupy i bioder - wszak juz prechistoryczna matka - rodzicielka miala bidra jak stodola a biust jak...... echhhh.... wywalo mne jak nic I fececi teoretycznie ze powtorze - teoretycznie - na to zwracaja uwage co nie znaczy ze przyszla matka nie moze wygladac jak ja - sama skora i kosci Ah nie dziala w obie strony nie dziala - facet nie mysli o gatunku lecz o ......... no sam napisales w watku o zdradzie ze facet to inne stworzenie jest .... A kobieta kosciotrup jak sobie partnera znajdzie? a znasz powiedzonko " kazda potwora znajdzie swego amatora"? albo " potwor nie potwor byle by byl ......." ( nie dokoncze bo mnie znow po lapach dadza ) Bynajmniej nie martw sie o te biedaczki - dadza sobie rade , potrzeba szerzenia gatunku je powiedzie wprost do celu A o czym facet mysli? mam fajnego maila w swojej skrzynce odpowiadajacego na to pytanie tylko nie wiem jak to tutaj przeniesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 23.02.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Alez Aguniu - ja sie o nie nie martwie - sam bedac kosciotrupem w kosciach nie gustuje co nie oznacza ze mam odchylke w druga strone i masz calkowita racje piszac o poszukiwaniu potworow - zawsze sie znajdzie o hmmm... to czego balas sie z nazwy wymienic - to celem wiekszosci facetow (samcow) jest a jakiz to piekny i rozkoszny cel oby tylko faktycznym potworem nad ranem sie nie okazal Bo wiesz - nie ma brzydkich kobiet tylko czasem wina brak a tego maila wyslij mi na moja poczte - chetnie dowiem sie czegos wuiecej o swoim gatunku (jakbym go nie znal hehehehe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.02.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Alez Aguniu - ja sie o nie nie martwie - sam bedac kosciotrupem w kosciach nie gustuje co nie oznacza ze mam odchylke w druga strone i masz calkowita racje piszac o poszukiwaniu potworow - zawsze sie znajdzie o hmmm... to czego balas sie z nazwy wymienic - to celem wiekszosci facetow (samcow) jest a jakiz to piekny i rozkoszny cel oby tylko faktycznym potworem nad ranem sie nie okazal Bo wiesz - nie ma brzydkich kobiet tylko czasem wina brak o kurcze teraz wiem dlaczego moj maz tak dba aby barek zawsze pelen byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 23.02.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 no dobra = koniec na dzis tego dobrego. czas zbierac sie gdyz autko me w warsztacie i czyms do domku - do swojej Aguni - powrocic musze A wiadomo - jak nie stoi sie nad glowa to robota jakos sie nie klei Ciag dalszy perwersji sekszenia i innych rzeczy godnych bana - jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 23.02.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 ... tylko czasem wina brak [/b] o kurcze teraz wiem dlaczego moj maz tak dba aby barek zawsze pelen byl dobra jesteś, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 23.02.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Barek może być pełen. Zależy jak często z niego czerpie i w jakich ilościach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 23.02.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Co wy na to, że wystarczy kąpiel raz dziennie po powrocie z pracy ? W wyniku której wieczorem jest się czystym i pachnie się naturalnie. Może panowie sie wypowiedzą - czy kobieta w łóżku powinna być taka prosto z wody, pachnąca wszystkim co stoi w łazience na półkach tylko nie zapachem swojej skóry? O innych zaletach lekkiej "nieświeżości "nie wspomnę bo się [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 23.02.2005 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 ...Bo wiesz - nie ma brzydkich kobiet tylko czasem wina brak... Hmm...wina albo makijażu.. http://foto.onet.pl/upload/47/0/_428717_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Naturalny zapach kobiecego ciała. Hmm. Taki zmieszany z zapachem np.wody jeziorowej, rzecznej, morskiej.... Eh...,ale pomarzyć można sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 23.02.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Hmm...wina albo makijażu.. http://foto.onet.pl/upload/47/0/_428717_n.jpg Pani 'po' jest nierealna. Pani 'przed' jest naturalna'. Nie świeci się tak bardzo i ma zmysłowe usta czy kobieta w łóżku powinna być taka prosto z wody, pachnąca wszystkim co stoi w łazience na półkach tylko nie zapachem swojej skóry? No... alkoholem benzoesowym, cynamonowym, aldehydami cynamonowymi, geraniolem, balsamem peruwiańskim, olejkiem bergamutkowym... Lanoliną, euceryną, formaldehydami, kwasem sorbowym, kumaryną.... Ślicznie pachniesz, kochanie Za uszkami, pod kolanami i w łokciach po kropelce perfum. I starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 23.02.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 jednak nie wytrzymalem i zajrzalem przed snem czym pachniec? soba swieze cialko to jest to Perfumeria niech pozostanie dla obcych , do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.02.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Ale się to ciągnie jak na kraj Polan, gdzie perfuma droższe niźli u Germańców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 24.02.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Widzieliscie? w "dziale porad zyciowych" powstal watek : "higiena tesciowej". Gosc chyba ma rodzine brudasow A te zdjecia wklejone przez joole - ta z lewej to bardzo ladna kobieta a ta z prawej - ktos schrzanil makijaz ( zle pomalowane usta stracily swoj urok a oczy na niekorzysc zmienily ksztalt i wielkosc, wyrozowione zbyt policzki nadaly twarzy sztucznosci). Wolalabym ta kobiete w delikatniejszym makijazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Haa. Konkurencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 było kiedyś takie hasło: " myjcie się dziewczyny, nie znacie dnia ani godziny" tekst poniżej może trochę odbiega od tematu, ale twierdzę, że pasuje Pewna rozwódka dosyć puszysta Nie miała męża, rzecz oczywista Lecz miała za to dwie głupie córki Co malowały ciągle pazurki Nie myły garów, nie słały łóżka Wiec wynajęły sobie Kopciuszka Była to całkiem-całkiem dzieweczka Figurka owszem, biuścik czwóreczka Kopciuszek często przycinał oko Bo krzywą cukru miał dość wysoką Wtedy Kopciuszka niewiasty wredne Kopały celnie w nocy i we dnie Raz w swojej willi wydawał party Sam król sedesów - Cichopuk Czwarty Bo Sedesowicz, syn Cichopuka Od lat dziewicy na żonę szukał A był to łysy przystojny młodzian W czarne gustowne dresy przyodzian - Słuchaj, Kopciuszku - rzekły babsztyle - Masz nam usmażyć z powietrza filet I trzy puszyste rozchichotane Wyszły na party w tiule ubrane Sen chwilę potem zmorzył Kopciuszka We śnie zjawiła się Dobra Wróżka Masz tu, Kopciuszku, niecałą stówkę Jedź na przyjęcie i weź taksówkę Nie dam ci więcej, bo nie mam kasy Takie na wróżki przyszły dziś czasy Wróć przed taryfą nocną, idiotko, Później drałować będziesz piechotką Tam na przyjęciu młody Cichopuk, Wyznał jej miłość, w takim był szoku Tutaj się wytnie sceny z prywatki Ze względu na was, kochane dziatki Ale do rzeczy. Wróćmy do chwili Kiedy Kopciuszek wybiega z willi Wersja dla dzieci o tym nie mówi Co tak naprawdę Kopciuszek zgubił. Zgubił on bowiem biegnąc z imprezki Czerwone stringi, w dodatku "eski" Papa Cichopuk wysłał nazajutrz Emisariuszy po całym kraju Żeby znaleźli jedną z dzieweczek Która pasuje do tych majteczek Tysiące panien doznało stresu Przy naciąganiu ciasnego desu Założyć stringów nie dały rady Bo wszystkie miały za tęgie wkłady Ale zdębieli emisariusze Kiedy założył stringi Kopciuszek Potem odbyło się weselisko Gdzie wielu gości upadło nisko Były prezenty i czek od papy I noc poślubna - całkiem od czapy Bo choć pan młody był nie wyżyty Śpiacy Kopciuszek spał jak zabity Teraz, dziewczęta, nadeszła pora Na cos mądrego, czyli na morał Niech was nie zwiedzie przykład Kopciuszka Kiedy wskoczycie komuś do łóżka Bo nie wystarczy gdzieś majtki zgubić By księcia z bajki zaraz poślubić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 24.02.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 taaaak bajki z moralami sa potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 A co Wy na to? W większości przypadków śpimy razem. Zdrowy człowiek (kobieta też) średnio 12 razy na dobę bączy. Czy to się komuś podoba czy nie, tak jest. A więc na spanie przypada 4 bąki na tyłek. Czyli razem + - 8 . I tutaj żadne mycie, żadne pachnidła nie pomogą. A podkołderniak smrodliwy siedzi sobie dość długo pod pierzynką i jest dokarmiany nową porcją co jakiś czas. Jak ten problem można rozwiązać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts