ponury63 24.02.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 No, po prostu w wypadku 'twardych' nie widział, skąd toto wychodzi. I niech ktoś mi powie, że dzieci nie myślą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 24.02.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 No, po prostu w wypadku 'twardych' nie widział, skąd toto wychodzi. I niech ktoś mi powie, że dzieci nie myślą.... Ah malo ze mysla to jeszcze niezle kombinuja w tych swoich malych glowkach Moj syn obecnie ma 4 lata - caly dzien chodzil i mowil do taty - moj przyjacielu przyjacielu moj co jesz? przyjacielu moj co ogladasz? przyjacielu moj jak tam w pracy? a pod wieczor padlo pytanie - przyjacielu moj kupisz mi tor samochodowy? przyjaciel - czyli tata odpowiedzial - nie mam kasy teraz syn na to - no wiesz przyjaciele tak sie nie zachowuja , przyjaciele lubia dawac prezenty, a ty jestes moim przyjacielem prawda? hihihihhihhi no i co ? dobry plan mial nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 24.02.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Ale model - Tato, ja bym chciał, żeby do ciebie w tym roku też przyszedł Mikołaj. - O, a dlaczego ? - Żeby tobie też przyniósł tor samochodowy, i żebyś wreszcie przestał się bawić moim !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Dziadek do mniej więcej 3 letniego szkraba: Nie mam pieniążków na ten samochodzik. No co ty dziadku. Karty kredytowej nie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 24.02.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 moj syn na odpowiedz - nie mam kasy odpowiada :: - no to idz do bankomatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fanfara 24.02.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Są już typy podpieprzaczy redakcyjnych. Ujawnili się w redakcyjnej ankiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 24.02.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 A podpieprzają higienicznie, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Owsiak__ 24.02.2005 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Podpieprzają takie niemyte. Zaraz jak sie nazywają? Zapomniałem, ale maja takie zakrecone ogonki. Prosiaki czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fanfara 25.02.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 I nie padało, nie było ślisko to i tak zdechło to świniorzysko.Puściłem kilka tekścików jako gość. Ale nie chamskich podkreślam.Chamom zawsze nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.03.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 jejku - jak widze temat az tak byl pouczajacy iz higiena teraz na porzadku dziennym i tym samym watek znika z pierwszych stron i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 05.03.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Wcale nie dobrze. Higiena, to nie tylko szorowanie swego......... Lepiej poopowiadać sobie trochę głupot, niż kłócić się na okrągło, co ma niestety ostatnio miejsce na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 05.03.2005 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Wcale nie dobrze. .... nie zauwazyles ale faktem jest ze zacietrzewienie jest coraz wieksze - tylko po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 05.03.2005 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Higienę jęzorów trzeba zastosować. Już nasze babcie wiedziały, że polega na wyparzeniu tegoż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 06.03.2005 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 No właśnie coś ten wątek zszedł na... no, to coś małego na dobry początek: Kto se piwko z rana machnie, temu z ryja ładnie pachnie. Kto pije mleko, ten rzyga daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miminiais 06.03.2005 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 napiłam sie piweczka i ide do łóżeczka...lalalala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 06.03.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Piwo z rana jak śmietana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 06.03.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 oj ja durnowaty taki fajny temat a ja tylko o centralnym i centralnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 06.03.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Zaraz takie biczowanie. Można przecież postawić w zimniuteńkiej piwniczce beczułki z piweńkiem, winkiem i rozprowadzić to centralnie systemem rurek po naszym domku. Mam pytanie do forumowiczów w tym biegłych: z jakiego materiału zastosować rury, gdzie umieścić kraniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miminiais 06.03.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 odpowiadam - na piwko miedziane,na winko - szklane Ale żeby nie było,że to całkiem,ale to całkiem higieny nie dotyczny,to podpowiem,że piwko zastępuje dobrze lakier do włosów.A lakier - wiadomo,przed spankiem trzeba z głowy zmyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 06.03.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 mimi wszystko nie ryzykował bym miedzi jeżeli już coś to nierdzewka albo szkło z tym że narażone na stłuczenie a szkoda by takie zacne napitki się zmarnowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts