Teska 18.04.2005 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 15 letnia ( prokurator) dziewczyna....z prawie 50 letnim dostwca pieczywa.....on jej powiedzial ze tak musza wszystkie mlode dziewczyny bo tylko ze starszym facetem nie zajdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 18.04.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 to chyba on byl jeszcze za mlody dla niej Prosimy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.04.2005 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 19 letni chlopak......dziecko.... a oni stwiedzają.....ze przeciez TYLKO sie zabawiali...przeciez plemniki nie lataja w powietzu...do tej pory nie wiem o co chodziło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 18.04.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 ja kiedys uslyszalem ze z powierza sie biora Kurcze Teska - dobra ksiazke napisac mozesz - usmiac by sie mozna bylo po pachy A moj kierownik z czasow przeszych jak jeszcze pracownikiem najemnym bylem przed wyjazdem do USA stwierdzil ze musi tam uwazac gdyz Aids fruwa w powietrzu - i mowil to calkiem serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.04.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 jareko to chyba nie jest smieszne........czasem rece opadają ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 18.04.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 ... to chyba nie jest smieszne........czasem rece opadają ........ Oj opadaja........... opadaja.......... az czasem czlowiek zastanawia sie skad w ludziach taki brak podstawowej wiedzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.04.2005 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 wstydzą sie zapytac...słysza co mowia rodzice, dziadkowie...itp.... wstydza sie isc do lekarza, dziewczyny jeszcze teraz wypisuja takie głupoty do czasopismy typu girl itp....ze w ciaze nie mozna zajsc jak sie pierwszy raz to robi...... jedna mowila ze do 13 razy i takie tam tepe wywody nastolatek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 18.04.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 oj co prawda to prawda az wlos sie jerzy a edukacje sexualna w szkolach wstrzymali bo jakby nie po linii ale dosc tego - opowiadaj dalej prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.04.2005 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Tesiu, dawaj coś z męskiej półki. Ja podrzucę tylko opowieść siostry mojej rodzonej :Kobieta po jakimś drobnym zabiegu ginekologicznym dostała zakaz sekszenia przez 14 dni. Cała zbladła i w płacz : "może pani doktór powie mojemu to osobiście "No i czekają ( siostra plus lekarka) na tego samca co to spokoju nie da przez 14 dób. Wchodzi takie pokurczę w porywach do 160 cm , z brakami w uzębieniu, spasione, brzuszydło mu przoduje jak na końcówce ciąży, kapelutek miętosi i słucha co lekarka powtarza w zaleceniu. Chłopina się rozindyczył, spurpurowiał, opluł lekarkę ( tak się darł ) a siostra moja zwiała do dyżurki wzywając pomocy. " Jakbym wiedział, że takąś lekarke se wzięła, to bym cie prywatnie gdzieś indziej zawiózł " Kobiecina wyszła cała się trzęsąc i płacząc.. Taaaaak. Higiena i jeszcze raz higiena.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 18.04.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 ziaba jesteś okrrropna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 18.04.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 ja kiedys uslyszalem ze z powierza sie biora No wiesz Jareko. Z jakiego powietrza? Przecież pszczółki je roznoszą. Nie wiedziałeś, że na kwiecistej łące jest niebezpiecznie dla dziewcząt? Wystarczyło kilka dni ocieplenia i temat ruszył lawiną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.04.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Januszku, świete słowa, oj święte. Bowiem pscółki robiom " bzyk -bzyk "....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 19.04.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Jednym słowem: bzykają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.04.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Jednym słowem: bzykają . Nie bzykają, tylko bzyczom Hurra wrócił mój ulubiony wątek Ziaba podrzuć coś "apetycznego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.04.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 no to cos bardzo glupiego...ale niestety prawdziwego.... na slasku tak sie zabawiały nastolatki.....pewne miejsce, smarowaly sobie miodem, i psa zmuszały do lizania tegoze miodu to dopiero pomysł..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 19.04.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Tam zaraz nastolatki i zmuszanie Znaczy się, my nie takie jeszcze stare żyrandole, jeżeli odwiedzamy ten wątek Ciekawe. Nasze myśli częściej krążą wokół budowy, czy pszczółek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.04.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Janusz no stare my nie jestesmy a jak juz sie nie buduje to odpowiedz jasna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 19.04.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 pszczolek Janusz, pszczolek wszak zycie po 40-ce sie zaczyna - nie wazne co oznacza ta cyfra -wiek czy % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 19.04.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 miodem, i psa zmuszały do lizania tegoze miodu Faktycznie głupie, znalazłyby bez problemu kilku nastolatków którzy nie musieliby być zmuszani i zrobiliby to z własnej woli PS: Wiem, jestem gburem i wulgarnym typem tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 24.04.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 tylko kilku? Toz ten miod chetnych wielu by znalazl Teska - dalej.... dalej.... dalej.... calkiem ciekawe obserwacje masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts