Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Higiena kobiet

Gość Niezalogowany

Recommended Posts

• Odpowiedzi 601
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a futro wystające spod koszuli a la beegee/ Travolta etc. ? :lol: :lol:

fuj fuj fuj :evil: :evil: :evil:

taki zarośniety tors/ plecy/uszy to jest dopiero apetico :o

e, pardon - to będzie zmężniały szympans :lol: :lol:

A jak sie ma wasz stosunek do dlugich wlosow na palcach od stop? moga byc? czy depilowac? i czyj to atrybut? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. sama nie wierze w to co pisze :lol: :cry:

O rany,dziewczyny,ratujcie,bo nie wytrzymam :lol: :lol:

już mi się komputer zawiesił i oszalał przy tym temacie :lol: :lol:

A na dodatek dowiedziałam się czegoś cennego i niezwykłego o sobie - tak się składa,że mam krótkie włosy,a podobają mi się faceci z długimi.... :lol:

ps.no nie....ja tego nie napisałam :lol: :lol: :lol:

mimi

zaczyna się tworzyć wzór ideału męskiego - rozczochrany, brudny, smierdzący, chodzący w jednych skarpetkach przez miesiąc, stale pierdzący i dłubający w nosie - kurka kiedy ten macho chodzi do pracy?

o nowym wzorcu w wyglądzie kobiet nie wspomnę.... ale staje się równie atrakcyjna

moze inaczej spojrzymy na przywary naszych drugich połówek po lekturze tego wątku

powyżej byłam ja

:lol: :lol: :lol:

z pewną taką nieśmiałoscią :lol: :lol: :lol: zastanawiam się nadal,czy ja to naprawdę napisałam :lol: :lol: :lol:

Tommco

wiem,że wybaczysz,ale opowiedz wszystkim o swojej miejscowości,proszę :lol: :lol:

a skoro nam tak wesoło,to napiszcie proszę o Waszej męskiej wizji "ciaseczka". :wink: :lol:

naszego specjaliste od segregacji i kategoryzacji nie proszę - wiem,to będzie "krakersik cebulowy" :wink: :lol:

Bródno, please, Bródno... [to od brodu, który był na Wiśle na wysokości tej niegdyś osady podwarszawskiej].

ponury63 [mieszkaniec Bródna w latach 1976-1993 :D]

A teraz nie mam ochoty ani na Wolę, ani na Włochy :D

[sorry że nie w temacie, ale tu już nic chyba nie jest w temacie :lol:]

ponury no wiadomo, że brudno :lol: :lol: to Bródno :lol:

jak rzolibossz od żoli burda :wink:

Ideał mężczyzny. Brak włosków. jedniodniowy zarost, dresik.......

Ech, Panie i Panowie.....

Kochani! Skończmy ten tamat. Myć się trzeba dla siebie. I to, że ktoś nie potrafi, lub nie chce utrzymac higieny nie jesteśmy w stanie zmienić.

Nie wiem czy się nie naraże komuś, ale uważam że człowiek kulturalny NIE MA PRAWA śmierdzieć !!! A na brak kultury u kogoś to ja nic poradzić nie mogę.

Podrawiam - Juras

Kolor jeżyka jest papierkiem lakmusowym świadczącym o dbałości kobiety o siebie.

Innym papierkiem są przebarwienia na skórze pośladków. Przedziałek :)

Ginekolog-położnik

Taki "dżwięczny" temat, a brak odzewu. Milczenie owców? :)

jego samego określiła bym wg tej "metodyki"( :wink: ) jako "stary piernik" - wszak wiadomo (a przynajmniej dla mnie),że najbardziej erotogenne miejsce to mózg (tak a propos tematu - czyli higiena i sex),a niestety - tego "organu" nie da się umyć

A mnie wkurzają wypowiedzi typu: skończmy ten temat.

Rozpocząłeś go Jurasie?

Takie zamykanie ust dyskutantom jest, było i będzie zawsze chamstwem.

Człowiek kulturalny zamilknie jak mu temat nie odpowiada. Nigdy nie powie: kończmy ten temat.

Ale widocznie są różne kultury.

Kolor jeżyka jest papierkiem lakmusowym świadczącym o dbałości kobiety o siebie.

Innym papierkiem są przebarwienia na skórze pośladków. Przedziałek :)

Ginekolog-położnik

Taki "dżwięczny" temat, a brak odzewu. Milczenie owców? :)

Mam wrażenie że ten wątek powoli wymyka sie z ram dobrego smaku. Może go zakończmy!!

Odwaga wypowiedzi i poruszanych tematów rośnie wprost proporcjonalnie do stopnia anonimowosci dyskutantów. Szanowni goście proponuję wypowiedzi jako osoby bardziej rozpoznawalne tzn z nickiem.

Jakos na tym forum osoba bezimienna nie jest w pełni wiarygodna i budzaca zaufanie, a anonimowe posty o tresciach z lekka prowokacyjnych lub kontrowersyjnych budzą ostroznośc forumowiczów i dystans wobec nich. Oczywiście bywa że zapoczatkowujacy wątek nie chca być rozpoznawalni ze swoim problemem ale to inasza inszość i w pełni dopuszczalna.

Dostosujcie sie prosze do form tu panujacych albo zmieńcie forum.

Pozdrawiam