Gość 16.02.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Kolor jeżyka jest papierkiem lakmusowym świadczącym o dbałości kobiety o siebie. Innym papierkiem są przebarwienia na skórze pośladków. Przedziałek Ginekolog-położnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.02.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 A jak to sprawdzić u rudych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 16.02.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 a futro wystające spod koszuli a la beegee/ Travolta etc. ? fuj fuj fuj taki zarośniety tors/ plecy/uszy to jest dopiero apetico e, pardon - to będzie zmężniały szympans A jak sie ma wasz stosunek do dlugich wlosow na palcach od stop? moga byc? czy depilowac? i czyj to atrybut? P.S. sama nie wierze w to co pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.02.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 To atrybut małp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 16.02.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 A jak sie ma wasz stosunek do dlugich wlosow na palcach od stop? moga byc? czy depilowac? i czyj to atrybut? P.S. sama nie wierze w to co pisze ujdzie ale musi nosić elastyczne skarpetki do sandałów - postronny a swojemu : wypalić kwasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 16.02.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 sama nie wierze, że to piszę Warszawa jest piękna. Piękne kobiety, wspaniali mężczyzni..... Problem w tym, że ...z jedej strony - ochota i wola, a z drugiej : brudno i włochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.02.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Bródno, please, Bródno... [to od brodu, który był na Wiśle na wysokości tej niegdyś osady podwarszawskiej]. ponury63 [mieszkaniec Bródna w latach 1976-1993 ] A teraz nie mam ochoty ani na Wolę, ani na Włochy [sorry że nie w temacie, ale tu już nic chyba nie jest w temacie ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.02.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 O rany,dziewczyny,ratujcie,bo nie wytrzymam już mi się komputer zawiesił i oszalał przy tym temacie A na dodatek dowiedziałam się czegoś cennego i niezwykłego o sobie - tak się składa,że mam krótkie włosy,a podobają mi się faceci z długimi.... ps.no nie....ja tego nie napisałam mimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 16.02.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 zaczyna się tworzyć wzór ideału męskiego - rozczochrany, brudny, smierdzący, chodzący w jednych skarpetkach przez miesiąc, stale pierdzący i dłubający w nosie - kurka kiedy ten macho chodzi do pracy?o nowym wzorcu w wyglądzie kobiet nie wspomnę.... ale staje się równie atrakcyjnamoze inaczej spojrzymy na przywary naszych drugich połówek po lekturze tego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.02.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 powyżej byłam ja z pewną taką nieśmiałoscią zastanawiam się nadal,czy ja to naprawdę napisałam Tommco wiem,że wybaczysz,ale opowiedz wszystkim o swojej miejscowości,proszę a skoro nam tak wesoło,to napiszcie proszę o Waszej męskiej wizji "ciaseczka". naszego specjaliste od segregacji i kategoryzacji nie proszę - wiem,to będzie "krakersik cebulowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 16.02.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Bródno, please, Bródno... [to od brodu, który był na Wiśle na wysokości tej niegdyś osady podwarszawskiej]. ponury63 [mieszkaniec Bródna w latach 1976-1993 ] A teraz nie mam ochoty ani na Wolę, ani na Włochy [sorry że nie w temacie, ale tu już nic chyba nie jest w temacie ] ponury no wiadomo, że brudno to Bródno jak rzolibossz od żoli burda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 16.02.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 naszego specjaliste od segregacji i kategoryzacji nie proszę - wiem,to będzie "krakersik cebulowy" albo pączuś z niespodzianką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juras XR4Ti 16.02.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Ideał mężczyzny. Brak włosków. jedniodniowy zarost, dresik....... Ech, Panie i Panowie..... Kochani! Skończmy ten tamat. Myć się trzeba dla siebie. I to, że ktoś nie potrafi, lub nie chce utrzymac higieny nie jesteśmy w stanie zmienić. Nie wiem czy się nie naraże komuś, ale uważam że człowiek kulturalny NIE MA PRAWA śmierdzieć !!! A na brak kultury u kogoś to ja nic poradzić nie mogę. Podrawiam - Juras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.02.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Kolor jeżyka jest papierkiem lakmusowym świadczącym o dbałości kobiety o siebie. Innym papierkiem są przebarwienia na skórze pośladków. Przedziałek Ginekolog-położnik Taki "dżwięczny" temat, a brak odzewu. Milczenie owców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.02.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 jego samego określiła bym wg tej "metodyki"( ) jako "stary piernik" - wszak wiadomo (a przynajmniej dla mnie),że najbardziej erotogenne miejsce to mózg (tak a propos tematu - czyli higiena i sex),a niestety - tego "organu" nie da się umyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.02.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 ponury no wiadomo, że brudno to Bródno jak rzolibossz od żoli burda No nie wiem, Paprotka, czy wiadomo. Żuli burda ? A nie Żoliborz - od francuskiej nazwy tych terenów w XVIII w. Joli Bord (czytaj Żoli Bord, czyli piękny brzeg) [Ciekawostki o nazwach warszawskich ulic, dzielnic i osiedli]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.02.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 A mnie wkurzają wypowiedzi typu: skończmy ten temat.Rozpocząłeś go Jurasie?Takie zamykanie ust dyskutantom jest, było i będzie zawsze chamstwem.Człowiek kulturalny zamilknie jak mu temat nie odpowiada. Nigdy nie powie: kończmy ten temat.Ale widocznie są różne kultury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 16.02.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Kolor jeżyka jest papierkiem lakmusowym świadczącym o dbałości kobiety o siebie. Innym papierkiem są przebarwienia na skórze pośladków. Przedziałek Ginekolog-położnik Taki "dżwięczny" temat, a brak odzewu. Milczenie owców? Mam wrażenie że ten wątek powoli wymyka sie z ram dobrego smaku. Może go zakończmy!! Odwaga wypowiedzi i poruszanych tematów rośnie wprost proporcjonalnie do stopnia anonimowosci dyskutantów. Szanowni goście proponuję wypowiedzi jako osoby bardziej rozpoznawalne tzn z nickiem. Jakos na tym forum osoba bezimienna nie jest w pełni wiarygodna i budzaca zaufanie, a anonimowe posty o tresciach z lekka prowokacyjnych lub kontrowersyjnych budzą ostroznośc forumowiczów i dystans wobec nich. Oczywiście bywa że zapoczatkowujacy wątek nie chca być rozpoznawalni ze swoim problemem ale to inasza inszość i w pełni dopuszczalna. Dostosujcie sie prosze do form tu panujacych albo zmieńcie forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fanu 16.02.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Mimi Wolę konsumować ciasteczka bez włosów. Chyba, że straszny głód poczuję, to wtedy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fanu 16.02.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 A u mnie szefa w pracy nie ma to mogę sobie bezkarnie poklikać A że temat jest wesoły? Proponuję do 15 nie kończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts