Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Może to nie dokładnie Twoje kolory, ale zasada jest podobna: jasnożółte kominy do ciemnoczerwonego dachu wyglądają bardzo ładnie - moim zdaniem. Nie mam zdjęć cyfrowych w tej chwili, niestetety.

Zawsze podobało mi się takie własnie zestawienie. No i tak mam... grafitowy Brass, żółty klinkier na kominach i tego samego koloru płytki klinkierowe na cokole domu.

Pozdrawiam

Przesyłam Ci fotki na maila

podoba nam się bardzo, ale jest to żadko spotykane połączenie

kto ma, kto poleca?

poszukuję zdjęć, linków...

dzięki

sb

Zajrzyj do mojego albumu. Dachówka grafitowy Euronit i do tego żółty piaskowiec na kominach. Polecamjednak cegłę klinkierową bo z piaskowcem przekleństwo. Strasznie ciągnie wodę.

nam tez się takie zestawienie podoba, i miałam sen, w którym kolory domu (zupełnie inny niż nasz) były prawie identyczne jak u markus_gdynia,

czy twoja dachówka jest z odcieniem granatu? i co to za tynk?

pozdrawiam

możesz wejsć na domex.czest.pl. ,jest tam mieszko własnie w takich kolorach .Cała rodzina u nas stoi przed nielada zadaniem: jaki dach,a co za tym idzie elewacja i itd.budujemy właśnie mieszka.