andrzej2025 25.05.2025 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja Dzień dobry, na wiosnę 2026 planuję rozpoczęcie budowy domu parterowego w trójmieście, zależy mi aby wszystko poszło szybko i sprawnie, czy mogę Was poprosić o sugestię czy lepiej jedna ekipa od A do Z czy rozbić to na mniejsze firmy od poszczególnych etapów czy w ogóle znajdę firmę od A do Z którą zrobi pod klucz na wysokim poziomie i w wysokim standardzie? Nie szukam dużej firmy raczej mniejszej gdzie szef pracuje razem ze swoimi pracownikami i poczuwa się od odpowiedzialności. Czy możecie polecić kogoś komu można zaufać i zostawić na budowie będąc pewnym że nic nie zostanie spartaczone. Mogę również wziąć różne firmy do poszczególnych etapów , nie jest mi straszna organizacja pracy i ogarnięcie materiałów, kwestia tylko aby wykonawcy byli solidni i uczciwi i terminowi. Potrzebowałbym namiary do sprawdzonych firm przetestowanych i potwierdzonych przez użytkowników tego forum, więc gdybyście byli tak uprzejmi zaproponować kogoś od A do Z lub kolejno 1. firmę budowlaną od stanu surowego 2. hydraulika 3. wykończeniówka 4. prace na zewnątrz, płot, ogród kostka, szukam również sprawdzonego architekta wnętrz takiego który potrafi zaprojektować według gustu inwestora oraz zrobić projekt przede wszystkim praktyczny, ergonomiczny i funkcjonalny. Z góry dziękuje za porady . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/290056-poszukuj%C4%99-sprawdzonych-firm-do-budowy-domu-z-tr%C3%B3jmiasta-lub-okolic/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts