Cebor 14.02.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Witam,będąc dziś na budowie (stan surowy odeskowany, okna zafoliowane) zauważyłem mokre ślady na chudziaku w rogu budynku. W tym rogu wychodzi kanalizacja. Wilgoć była na papie i pod nią. Nie wiem czy może beton tak podciągać wodę. NIeukrywam że działka troszkę teraz zalana wodą.Choć w piątek hydraulicy rozkładali rurki i wiem że sprawdzali instalację powietrzem pod ciśnieniem a potem polewali złaczenia wodą ale w tym rogu żadna instalacja nie idzie. Może im się coś wylało , mam taką nadzieję. Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cebor 14.02.2005 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Jeżeli możecie się wypowiedzieć to proszę Wasze domysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 14.02.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Stan surowy w chudziak jest na widoku? Chyba chodzi o wylewki posadzki ? Jeśli jednak o hcudziak - to przecież na niego pójedzie jeszcze izolacja - podaj z czego był podkład pod chudym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cebor 14.02.2005 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Geno. Tak, tak ja już mam wylany chudziak w domu, a jeżeli chodzi o to co jest pod chudym betonem (B 20) to mam piach zagęszczany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 14.02.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Geno. Tak, tak ja już mam wylany chudziak w domu, a jeżeli chodzi o to co jest pod chudym betonem (B 20) to mam piach zagęszczany. to mnie ubawiłeś tym CHUDYM... proponuję rzucić okiem na ten wątek co piszą o chudziaku i izolacji pod nim pozdrawiam - KaiM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 14.02.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Jeśli z B20 to nie mógł być chudy beton! Posadzka betonowa-inaczej wylewka betonowa ale na pewno nie chudy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cebor 14.02.2005 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Ok Panowie,już zabrałem klawiaturę mojej kobiecie. Wie że dzwonią ale nie wie w którym kościele. Dokładnie chodzi o wylewkę na gruncie. Byliśmy i zobaczyliśmy wodę na niej, dlatego cała ta awantura. Czy mozecie doradzić co z tym można zrobić. Byłem tam teraz i troszkę to podsuszyłem, pojadę wieczorkiem i zerknę czy wyszła woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts