alagor 14.02.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Chciałbym skonfrontować ceny prac tynkarskich: czy 12zł/m2 tynków wewnętrznych to dużo? A ile kosztuje średnio wylewka już pod położenie płytek lub innej podłogi za 1m2? Interesuje mnie też średnia cena ociepleń i wykańczanie stropów płytami gipsowymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 14.02.2005 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Ja płaciłem za tynk cementowo wapienny + filcówka 14 pln/m2 netto za robociznę. Czy 12 pln to dużo? nie wiem, mój tynk jest gładziutki jak pupcia niemowlaka (piach mielony czy kwarcowy sam nie wiem). Za posadzkę tradycyjną (tzn. nie Mixokret) płaciłem 12 pln/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 14.02.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 ja płaciłem 11 za m2 za sciany i sufity ( poznań ) pomimo dużych nierówności ścian - wszystko wyszło idealnieza posadzkę - w robociźnie wyszło 10 za m2 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 14.02.2005 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Tynki się własnie "robią" - robocizna bez rachunku 8,5 pln za m2 + materiał.Za tynk "filcowany" tynkarze zażyczyli sobie 9,5 pln - ale zrobili nam próbkę na jednej ścianie i zrezygnowaliśmy z tego bo róznica ze względu na uzycie bardzo drobnego piachu jest praktycznie niezauważalna. Wcześniej miałem ofertę na 14,5 pln za m2 tynku - w tej cenie robota i materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr J. 14.02.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 A ja wytynkowałem w sieprniu 2004 za 6,5zł/m2 bez rachunku. Wylewki nie wiem czy dobrze pamietam ale chyba 7,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 21.02.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Ja płaciłem za tynk cementowo wapienny + filcówka 14 pln/m2 netto za robociznę. Czy 12 pln to dużo? nie wiem, mój tynk jest gładziutki jak pupcia niemowlaka (piach mielony czy kwarcowy sam nie wiem). Za posadzkę tradycyjną (tzn. nie Mixokret) płaciłem 12 pln/m2. mam takie same ceny jako wywoławcze w w-wie. coś się jeszcze urwie. Ekipa do wylewek miejscowa, pracują z laserem, u koleżanki zrobili idealnie równo, nie trzeba było lać samopoziomującej. w cenie 12 zł jest też położenie styropianu i folii. Tynki mam z ekipy zamiejscowej, robią idealnie, sprawnie i super gładko. za 14 zł za m nie trrzeba juz kłaść gładzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek____37 21.02.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 witam moge zaoferować wykonanie docieplenia poddasza z jego wykończeniem .cena 24 zł brutto za metr robocizny w tym ułozenie welny, profile, folia, płyty k-g i wykończenie pod malowanie. 0880926689 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yupiter 03.08.2005 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Ja zapłaciłem za tynki wewnętrzne cem.-wap. 14,50 za ściany i 18,50 za sufity - bez rachunku ale z materiałem. Tynki są zacierane (bez filcowania) no i teraz na to będzie gruntowanie i potem gładź 3 x.YP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_i_tomek 03.08.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 tynki wewnętrzne maszynowe, 21 PLN z materiałem, faktura częściowa właśnie kończą się robić Miałem oferty od 19 PLN ale wybrałem sprawdzoną jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts