matim 14.02.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Mam zamiar kupić działkę pod budowę domu, ale nie wiem na co zwrócić uwagę Wiem że działka musi być budowlana i niewiele więcej :/ Jaka jest różnica między mediami na działce i w ulicy ?? Jakie są orientacyjne koszty podłączenia wszystkiego i przygotowania działki do budowy ?? Czy 600m^2 starczy czy to za mało ?? Prosze pisać wszystko co może sie przydać !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 14.02.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Oj nie chce się poszukać na forum tematu o zakupie działki, oj nie chce, tylko wszystko od razu, mamy podać jak na dłoni, a drogi forumowicz nic nie napisał.Jaka działka o jakich wymiarach, wiazd od której strony, media gdzie i jakie, oraz jak daleko.Tak ładnie pisze przy twojej nazwie:"nim zapytasz poszukaj odpowiedzi" a szukać i czytać się nie chce, takich tematów na forum było sporo a jest napisane SZUKAJCIE A ZNADZIECIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordo 14.02.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Na sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 14.02.2005 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Mam zamiar kupić działkę pod budowę domu, ale nie wiem na co zwrócić uwagę Wiem że działka musi być budowlana i niewiele więcej :/ Jaka jest różnica między mediami na działce i w ulicy ?? Jakie są orientacyjne koszty podłączenia wszystkiego i przygotowania działki do budowy ?? Czy 600m^2 starczy czy to za mało ?? Nie musi być budowlana jeśli będzie ją można potem przekształcić. Różnica jest głównie w cenie przyłącza. Koszty... hmmm to zależy od okolicy, warunków i mogą być od kilkuset złotych do kilku(nastu) tysięcy. Czy starczy... hmmm to zależy dla kogo i na jaki dom. A co jest najważniejsze żeby była w Polsce i tu wcale nie żartuję - nasza była w Królestwie próskim i sporo nerwów kosztowało nas by wróciła na teren Polski - jak kto niewierzy niech poczyta dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekska 14.02.2005 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Niedawno tu:http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=549043&highlight=#549043odpowiadałem z innymi na podobny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts