Piotr_M 15.02.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Jak wam się podoba poniższy projekt? http://www.dompasywny.wlo.pl/PROJEKTY/PR_DP_209.htm Pochodzi on chyba z wrocławskiej pracowni(?) ale na stronie internetowej trudno znaleźć adres. Z zewnątrz wygląda mało atrakcyjnie a dla niektórych, którzy go widzieli jeszcze gorzej ... ale układ pomieszczeń jest bardzo interesujący.Można ewentualnie dobudować garaż a nad nim zrobić pokój rekreacyjny z wejściem z garażu (np. opuszczane schody).Proszę o opinie nt. projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 15.02.2005 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Cóż chyba dzisiaj wszyscy są mocna zapracowani .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 15.02.2005 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Po ilości wejść widzę, że ktoś ten projekt ogladał ale niestety nikt nie ma zdania na jego temat. A szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poweł 17.02.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 deczko kosmiczny ten domek. bardzo odważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fisher 18.02.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Szczerze mówiąc zaparło mi dech w piersiach. Muszę jednak przyznać, że szkice wyglądają dość fajnie, choć wielkość zwłaszcza ta rysunkowa troszkę mnie przeraża. Dach mój ulubiony - dwuspadowy, dużo szkła tego vym się troszkę obawiał przez okna i wentylacje ucieka najwięcej ciepła (chyba, że nie stanowi to problemu a to inna rozmowa). A tak z ciekawości zapytam - czy planujesz budowę tego domu?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AxLe 19.02.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Dowiedz się czy dostaniesz zgodę na wybudowanie tak orginanego i odważnego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 20.02.2005 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 Zastanawiam się ze względu na układ pomieszczeń, ale przeraża mnie wyglad z zewnatrz i dach. Może ktoś zna adres do tej pracowni - chodzi o dom pasywny (chyba z Wrocławia?). A tak poza tym całkiem oryginalny - już widzę zazdrosne spojrzenia sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 24.02.2005 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 No cóż, miałem nadzieję, że przeczytam trochę opini i będę mądrzejszy jeżeli chodzi ten projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surfi 25.02.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Spójrz na stronkę i poczytaj, jak się "to robi", bo może nie jesteś w pełni świadomy Jeśli go będziez stawiał, daj znać, na pewno się kopnę obejrzeć taki "fjuczer" http://www.masatherm.pl/architekci.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patras 07.03.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 ale wykrecony domek wymysliles ,ciekawy jestem jak bedzie wygladal po zakonczeniu budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts