Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Batuta z MTM Styl

Recommended Posts

Hej richie,

Odetchnęłam z ulgą gdy zobaczyłam Twój post :)

Zastanawiamy się właśnie z mężem nad kupnem tego projektu, ale chciałam się wcześniej poradzić kogoś kto już ten domek zbudował lub go właśnie buduje.Czy możesz napisać mi, jak u Ciebie sprawdził się ten projekt ? Czy wprowadziłeś w nim jakieś zmiany ? Czy ten rozkład pomieszczeń, który na projekie wydaje mi się idealny jest faktycznie taki idealny ? Jak jest z wielkością pomieszczeń, szczególnie na poddaszu ? Nie znalazłam nigdzie wysokości ścianki kolankowej - czy możesz mi ją podać i napisać, czy jest wystarczająca ? I czy można gdzies zobaczyć zdjęcia Twojego domku ?

Witam serdecznie

Jesli chodzi o batutę, to projekt ten jest w moim odczuciu bardzo dobry.

Po półrocznych poszukiwaniach w wielu pracowniach stwierdzilismy z małżonką że to ten jedyny.

co prawda kiedy kupowałem projekt nie było jeszcze batuty 3 ,a bardzo chciałem mieć garaż dwustanowiskowy,więc za zgodą autora architekt przerobił projekt.

Dom zgrabny i funkcjonalny,fajna klatka schodowa ze spizarnią pod schodami,spora kotłownia,salon z kuchnią i jadalnią w sam raz.

Jesli chodzi o ściankę kolankową to podnieśliśmy ją o jeden bloczek zeby nie zachwiać proporcji.

Domek nie stracił nic na urodzie, a pokoje na poddaszu zyskały sporo miejsca.

Nad poddaszem jest jeszcze bardzo duzy strych który mnie osobiście zaskoczył rozmiarami i wysokością.

Jesli Chcesz zobaczyć zdjęcia przeslij mi Twojego maila,coś wybiorę i wyśle.

Jesli natomiast Mieszkasz na mazowszu, zapraszam na wizję lokalną,okolice w-wy.

pozdrawiam r.