Nikka 15.02.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Witam, Czy ktoś buduje lub zamierza budować Batutę z MTM Styl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
richie 15.02.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Melduję że wybudowałem batutępozdro richie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikka 16.02.2005 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Hej richie, Odetchnęłam z ulgą gdy zobaczyłam Twój post Zastanawiamy się właśnie z mężem nad kupnem tego projektu, ale chciałam się wcześniej poradzić kogoś kto już ten domek zbudował lub go właśnie buduje.Czy możesz napisać mi, jak u Ciebie sprawdził się ten projekt ? Czy wprowadziłeś w nim jakieś zmiany ? Czy ten rozkład pomieszczeń, który na projekie wydaje mi się idealny jest faktycznie taki idealny ? Jak jest z wielkością pomieszczeń, szczególnie na poddaszu ? Nie znalazłam nigdzie wysokości ścianki kolankowej - czy możesz mi ją podać i napisać, czy jest wystarczająca ? I czy można gdzies zobaczyć zdjęcia Twojego domku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
richie 16.02.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Witam serdecznieJesli chodzi o batutę, to projekt ten jest w moim odczuciu bardzo dobry.Po półrocznych poszukiwaniach w wielu pracowniach stwierdzilismy z małżonką że to ten jedyny.co prawda kiedy kupowałem projekt nie było jeszcze batuty 3 ,a bardzo chciałem mieć garaż dwustanowiskowy,więc za zgodą autora architekt przerobił projekt.Dom zgrabny i funkcjonalny,fajna klatka schodowa ze spizarnią pod schodami,spora kotłownia,salon z kuchnią i jadalnią w sam raz.Jesli chodzi o ściankę kolankową to podnieśliśmy ją o jeden bloczek zeby nie zachwiać proporcji.Domek nie stracił nic na urodzie, a pokoje na poddaszu zyskały sporo miejsca.Nad poddaszem jest jeszcze bardzo duzy strych który mnie osobiście zaskoczył rozmiarami i wysokością.Jesli Chcesz zobaczyć zdjęcia przeslij mi Twojego maila,coś wybiorę i wyśle.Jesli natomiast Mieszkasz na mazowszu, zapraszam na wizję lokalną,okolice w-wy.pozdrawiam r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikka 16.02.2005 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Bardzo dziękuję Ci za wszystkie informacje. Zdjęcia prześlij mi proszę na adres: [email protected]No i z zaproszenia skorzystam bardzo chętnie - mieszkam w wa-wie, więc jeśli dla Ciebie to nie problem to chętnie zobaczę Twój domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikka 17.02.2005 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Bardzo dziękuję za zdjęcia. Domek wygląda naprawdę super. Nie jestem tylko przekonana do garażu w bryle budynku. Może wizja lokalna pomoże. Jak tylko mój mąż znajdzie trochę czasu zadzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts