rrmi 29.06.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Wspomaganie??? A gdzie Wasza silna wola? Przecież to żaden problem rzucić fajki moja silna wola jest slaba i o to chodzi RRMI? a czy Ty chcesz rzucić? pytam, bo ja myślę, że tak naprawdę to wcale nie chcę... wyobrażasz sobie, zeby rzucic i nigdy wiecej nie zapalić??? nie wyobrazam sobie i wstydze sie tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 29.06.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 RRMI? a czy Ty chcesz rzucić? pytam, bo ja myślę, że tak naprawdę to wcale nie chcę... wyobrażasz sobie, zeby rzucic i nigdy wiecej nie zapalić??? nie wyobrazam sobie i wstydze sie tego nie ma się czego wstydzić co to za życie bez nałogów? jakieś podejrzane chociaż faktycznie ten nałóg dla zdrowia nienajszczególniejszy ja mogę co najwyżej rozważyć zawieszenie na miesiąc, dwa ( ale nie dziś, ani jutro ) długoterminowe plany nie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.06.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 akurat tego nalogu sie wstydze czasem czuje sie jak idiotka , wciaz z paczka fajek , zapalniczka ale jak Ty smutna lidko moglabys na miesiac , dwa ?? moze tak Ci sie wydaje lubie Twoj nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 29.06.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 akurat tego nalogu sie wstydze czasem czuje sie jak idiotka , wciaz z paczka fajek , zapalniczka ale jak Ty smutna lidko moglabys na miesiac , dwa ?? moze tak Ci sie wydaje lubie Twoj nick założymy się??? lubię zakłady tylko o co?? z Edzią mi nie wyszło [jeśli mogę się tak wyrazić ], ale Edzia nie niańczyła, nie podpuszczała i w ogóle w czasie tego wspólnego niepalenia* nie zwracała na mnie najmniejszej uwagi - chyba wyczuła, że marna ze mnie zawodniczka... czyli mam ew. nie palić co do 15 sierpnia, tak? aha, tylko trudno Ci będze sprawdzić... ale wiesz prawnicy nie kłamią, więc możesz mi zaufać jestem gotowa niepalic do 15 sierpnia... i tak czeka mnie beznadziejne lato więc gorzej juz chyba byc nie może... dołączysz się? wiesz takie wspólne akcje na Forum są całkiem fajne (choć rzadko skuteczne ) dobra to póki co czas zapalić, zanim sie ew. założysz a co do nicka - dzięki pozdrawiam Edziu i GRATULUJĘ *(wspólnego haha!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.06.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 powoli , powoli SLOW , sie jeszcze narobi... czy ja powiedzialam , ze sie chce zakladac cos sie paniusi pomieszalo i tu cale moje rzucanie ..... jedna z moich dwoch przyjaciolek jest prawniczka P i rzeczywiscie nie klamie juz myslalm , ze wyjatek jakis Pani kochana od 15 sierpnia? za 5 lat moze byc??? uwazaj na selima od dolow spolecznych wyzywa ale i ja polece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 29.06.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 rrmi ufff... dobra to palę dalej... , skoro nie wątpisz, ze dałabym radę albo nie mówisz tego... - ja tam szczerze wątpię masz rację to jest pomysł od 15 sierpnia do 15 sierpnia, byle tego samego roku Selima się jakoś nie boję... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.07.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 lidziu a może dlatego jesteś smutna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.07.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 lidziu a może dlatego jesteś smutna? smutna to by byla naprawde gdyby rzucila !!!! no i jak tam sie kolezanko trzymamy? zakladzik again ja nie , zartuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 07.07.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 lidziu a może dlatego jesteś smutna? smutna to by byla naprawde gdyby rzucila !!!! no i jak tam sie kolezanko trzymamy? zakladzik again ja nie , zartuje chyba nie again, bo zakładziku, że dam radę nie było... mimo to nie paliłam od piątku z braku czasu budowa jak trochę dojdę do siebie to na pewno zapalę pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.07.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Lidka tylko Doły Społeczne palą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 07.07.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Lidka tylko Doły Społeczne palą no tak, to wszystko się zgadza, ja do Was z tych społecznych dołów przecież piszę a myślałeś, że skąd? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.07.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 i co glupio Ci kocie? lidka smutna czy nie i tak , ze wytrzymujesz??? zapal se ulzy Ci po tej budowie i ja tez pojde na jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.07.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 mi nigdy nie jest głupio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.07.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 mi nigdy nie jest głupio to jestes bezwstydny???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 07.07.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 i co glupio Ci kocie? lidka smutna czy nie i tak , ze wytrzymujesz??? zapal se ulzy Ci po tej budowie i ja tez pojde na jednego mówię Ci RRMI ta budowa taka, że nie miałabym siły zapalić nawet o tym nie myślę wyobrażasz sobie taki stan? nie wiem, czy Ty budujesz... współpisacz mi zaproponował wspólne niepalenie, ale nic by z tego nie było bo On mnie ze wszystkiego rozgrzesza muszę poszukać kogoś znacznie mniej wyrozumiałego mi nigdy nie jest głupio no i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.07.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 u mnie taki stan jest nie do pomyslenia nie dac rady zapalic ?? nie miesci sie , a moze czacha za mala?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 07.07.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 u mnie taki stan jest nie do pomyslenia nie dac rady zapalic ?? nie miesci sie , a moze czacha za mala?? czacha ok, tylko może po prostu nie budujesz i nie wiesz co się z człowiekiem stać może jak usłyszy milionowe "nie da się" jakoś tak traci się ochotę nawet na palenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.07.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 raz juz budowalam , i juz niedlugo bede 2 raz wiem co to znaczy z pierwszego razu teraz sie smieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.07.2005 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 mówię Ci RRMI ta budowa taka, że nie miałabym siły zapalić nawet o tym nie myślę wyobrażasz sobie taki stan? Ja sobie wyobrażam...jestem na etapie budowy, gdzie czasami nie mam czasu zjeść, ani wypić np. ulubionej kawki...dobrze, że już nie palę bo do tego wszystkiego nie miałabym jeszcze czasu zapalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 08.07.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Nie warto palić, fajne to zajęcie wiem po sobie. Ne pale już 2 lata i dobrze mi z tym. Życie kruche jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts