Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rzuciłam palenie

EDZIA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 152
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

smutna lidko widze Cie , jak tam sie trzymasz

over :lol: :lol: :lol:

to widzisz, że wciąż NIC? :lol:

to już 2 tygodnie

był jeden kryzysik, ale współpisacz jakoś mnie przekonał, żebym nie paliła... mówiąc, że i tak nie wierzył, że dam radę zawiesić :lol:... bardzo skuteczne :wink: [póki co]

dzięki rrmi za to antynikotynowe niańczenie

buzial!

Ja tez sie trzymam i dodam ze rzucilam z dnia na dzien - tak jest najlepiej!

No i trzeba sobie zadac pytanie: " czy ja chce rzucic??" "czy ja musze rzucic??"

Jesli chcecie to juz dobry znak :) :) :)

A moze tak: Przeliczcie sobie ile kasy puszczacie z dymem na tydzien a ile na miesiac - kolejno zrobcie postanowienie ze rzucacie, dziennie odkladajcie kase do skarbonki - te sama co szly na fajki i po miesiacu rozbijcie skarbonke, zadajcie sobie pytanko co teraz zrobie?? Pojde do kosmetyczki, albo fryzjerki, na masaz, a moze kupie fajny ciuch??

I do dziela - to poprawi humor i zapomnicie o fajkach..

Sprobowac zawsze mozecie - nic nie tracicie w razie czego za wybrana kase ze skarbonki od razu kupicie karton fajek dwa czy wiecej nawet - bo do nalogu zawsze mozna powrocic :) :) :)

Zapraszam do apelu tych co rzucili w tym roku i się trzymają - piszcie i podnoście na duchu tych co się przymierzają do rzucenia - niech widzą że można - to mobilizuje. No i muszę się przyznać że cholernie utyłem i chyba czeka mnie jeszcze cięższa walka z następnym nałogiem czyli z jedzeniem (ŻARCIEM :D ). Pozdrawiam.