rrmi 09.07.2005 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 to ile dzisiaj smutna lidko wykurzylas ??? nie mam na mysli robotnikow z budowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 09.07.2005 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 to ile dzisiaj smutna lidko wykurzylas ??? nie mam na mysli robotnikow z budowy??? w dalszym ciągu nic nic nie wykurzyłam od piatku zeszłego to już 8 dni wkurzyłam za to w tym czasie masę osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.07.2005 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 czyli , ze dobrze sie bawisz? chyba nie trzymam wiec kciuki nie pal , bo bedziesz miala kaszel jaka ja jestem madra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.07.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 smutna lidko widze Cie , jak tam sie trzymasz over Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 16.07.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 smutna lidko widze Cie , jak tam sie trzymasz over to widzisz, że wciąż NIC? to już 2 tygodnie był jeden kryzysik, ale współpisacz jakoś mnie przekonał, żebym nie paliła... mówiąc, że i tak nie wierzył, że dam radę zawiesić ... bardzo skuteczne [póki co] dzięki rrmi za to antynikotynowe niańczenie buzial! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.07.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 to tak sie sprawy maja przekorna kolezanka jestes!!! wobec tego... ja tez nie wierze , ze Ci sie uda zawsze do uslug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.07.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 nie uleglas likendowej pokusie???? kolezanko rzucajaca!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 17.07.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 nie uleglas likendowej pokusie???? kolezanko rzucajaca!!! zależy jakiej ale jeśli chodzi o fajki to wciąż nic ale, ale ja nie jestem rzucająca ja mam tylko pauzę do 31 sierpnia pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.07.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 a o jakich jeszcze myslisz pokusach , no ladnie , od tego sa odpowiednie watki dobrze , ze to pauza , a nie np. menopauza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.07.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 do raportu Pania -Kolezanke poprosimy tak tak do Ciebie mowie wiem wrocialas do nalogu , zaloze sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 20.07.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 do raportu Pania -Kolezanke poprosimy tak tak do Ciebie mowie wiem wrocialas do nalogu , zaloze sie taaaak, teraz chcesz sie jednak zakładać? wciąż nie palę cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.07.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 nie lubie przegrywac nast raport na sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 21.07.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 nie lubie przegrywac nast raport na sobote jednak rrmi trzeba sie było zakładać, bo dzis... pękłam w wymarzonym towarzystwie... super było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 no niedobrze juz z Toba tyle dobrego , ze jak w tym towarzystwie , to smutna nie jestes ale , zaraz , czy w tym towarzystwie , to sie pali??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.07.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 no niedobrze juz z Toba fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 23.07.2005 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Ja tez sie trzymam i dodam ze rzucilam z dnia na dzien - tak jest najlepiej! No i trzeba sobie zadac pytanie: " czy ja chce rzucic??" "czy ja musze rzucic??" Jesli chcecie to juz dobry znak :) A moze tak: Przeliczcie sobie ile kasy puszczacie z dymem na tydzien a ile na miesiac - kolejno zrobcie postanowienie ze rzucacie, dziennie odkladajcie kase do skarbonki - te sama co szly na fajki i po miesiacu rozbijcie skarbonke, zadajcie sobie pytanko co teraz zrobie?? Pojde do kosmetyczki, albo fryzjerki, na masaz, a moze kupie fajny ciuch?? I do dziela - to poprawi humor i zapomnicie o fajkach.. Sprobowac zawsze mozecie - nic nie tracicie w razie czego za wybrana kase ze skarbonki od razu kupicie karton fajek dwa czy wiecej nawet - bo do nalogu zawsze mozna powrocic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 26.07.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Zapraszam do apelu tych co rzucili w tym roku i się trzymają - piszcie i podnoście na duchu tych co się przymierzają do rzucenia - niech widzą że można - to mobilizuje. No i muszę się przyznać że cholernie utyłem i chyba czeka mnie jeszcze cięższa walka z następnym nałogiem czyli z jedzeniem (ŻARCIEM ). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katy22 02.08.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Mój mąż był 28 lipca na wstrząsach.narazie nie pali.Palił 15 lat, puścił z dymem ok 15000złJestem pełna obaw i nadzieii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.08.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 hmm a co to te wstrzasy? smutna lidka do raportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RafałSujka 02.08.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 też byłem na takich wstrząsach jak narazie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts