Gość 18.09.2002 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2002 Nie wiem czy temat był juz poruszany, ale zdarza sie dosc czesto (szczegolnie "swiezym" forumowiczom), ze probujac dodac swoj post do jakiegos watku klikaja na "nowa wiadomość" zamiast "odpowiedz". Bo te nazwy rzeczywiście mogą być mylące i prowadzą do zasmiecania forum. Sugeruję ich zmianę np. na "(rozpocznij) nowy wątek" i "dodaj post". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 18.09.2002 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2002 Popieram, bardzo denerwujące są takie pomyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekszw 09.12.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 test "Odpowiedzi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 09.12.2008 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 ja Cię kręcę - aleś odkopał na drugie masz "archeolog"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 10.12.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 ja Cię kręcę - aleś odkopał na drugie masz "archeolog"? Nie nabijaj się. Kolega wziął sobie do serca podpis pod nickiem i zaczął czytać od początku posty z muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts