Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Cześć wszystkim,

Szukam rzetelnych opinii na temat firmy Egalore Sp. z o.o. z Warszawy (prowadzi stronę dom48.pl). Firma oferuje kompleksową budowę domów jednorodzinnych (szkieletowe, murowane) na Mazowszu.

Dane firmy:

• NIP: 9512562007

• KRS: 0001020072

• REGON: 524491280

Zastanawiam się nad podpisaniem z nimi umowy, ale nigdzie nie mogę znaleźć opinii ani realizacji, a firma jest dość nowa (KRS od 2023).

Czy ktoś z Was miał z nimi kontakt, korzystał z usług, widział ich budowy lub może coś powiedzieć o wiarygodności i jakości prac?

Z góry dzięki za każdą informację, zarówno pozytywną, jak i negatywną.

Pozdrawiam!

Zadzwoń i zapytaj co i gdzie już wybudowali. 

Firma nie podaje dokładnego adresu. W eKRS nie ma dokumentów finansowych.

Kapitał zakładowy 5.000,00 PLN.

Lepiej daj sobie spokój.

• Like 2

No właśnie firma nie chce pokazać żadnej budowy przed rozpoczęciem współpracy zasłaniając się RODO - to pierwsza czerwona flaga.

W Google mają pięć opinii z pustych profili, na FB jedną też z pustego profilu.

W połączeniu z brakiem info w eKRS i tym oszałamiającym kapitałem zakładowym to rzeczywiście wygląda to bardzo słabo. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

• 4 months później...

Ja akurat miałem kontakt z firmą Dom48 (Egalore Sp. z o.o.) i mogę śmiało polecić. Budowali dla mnie dom w technologii szkieletowej na Mazowszu i wszystko przebiegło zgodnie z ustaleniami. Ekipa solidna, kontakt z Panem Arkiem bardzo dobry – zawsze odbierał telefon i na bieżąco informował o postępach.

Pomogli mi też w formalnościach i projekcie. Odbiór odbył się bez problemów, dom stoi już kilka miesięcy i nie mam żadnych zastrzeżeń.

Z mojej strony jak najbardziej polecam Dom48 – młoda firma, ale naprawdę podchodzą profesjonalnie i zależy im na kliencie. 

• 2 months później...
W dniu 8.06.2025 o 17:01, Pio8 napisał:

Cześć wszystkim,

Szukam rzetelnych opinii na temat firmy Egalore Sp. z o.o. z Warszawy (prowadzi stronę dom48.pl). Firma oferuje kompleksową budowę domów jednorodzinnych (szkieletowe, murowane) na Mazowszu.

Dane firmy:

• NIP: 9512562007

• KRS: 0001020072

• REGON: 524491280

Zastanawiam się nad podpisaniem z nimi umowy, ale nigdzie nie mogę znaleźć opinii ani realizacji, a firma jest dość nowa (KRS od 2023).

Czy ktoś z Was miał z nimi kontakt, korzystał z usług, widział ich budowy lub może coś powiedzieć o wiarygodności i jakości prac?

Z góry dzięki za każdą informację, zarówno pozytywną, jak i negatywną.

Pozdrawiam!
P/s: Full Energy is a lifesaver in Italian Brainrot Clicker when you’re aiming for a big coin run. Use it strategically with boosters to maximize coins in a short time.

Brak konkretnych projektów niesie ze sobą ryzyko. Zanim cokolwiek podpiszę, zapytam ich o adres projektu lub dane kontaktowe klienta. Jeśli zaczną gadać bzdury lub składać obietnice „w przyszłości”, to podejrzany znak.

Edytowane przez Pult1980