jowik2 10.06.2025 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Wtorek o 05:00 (edytowane) Jaki środek zastosować, aby zabezpieczyć podwalinę okna HS od środka? Nie wiem, czy to jest purenit, bo jak mocno popada to jest wilgotny, a teoretycznie woda nie powinna wsiąkać. Rozkladam styropian i chcialem z obu stron zabezpieczyć, z zewnątrz juz kupilem i mam problem co wybrać od środka Widziałem Tytan Wins do wewnątrz, Soudal Sws do wewn. ale nie wiem, czy będą ok. Prosze podpowiedzcie. Edytowane Wtorek o 05:01 przez jowik2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 10.06.2025 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Wtorek o 10:32 5 godzin temu, jowik2 napisał: Jaki środek zastosować, aby zabezpieczyć podwalinę okna HS od środka? Nie wiem, czy to jest purenit, bo jak mocno popada to jest wilgotny, a teoretycznie woda nie powinna wsiąkać. PO wewnętrznej stronie masz wodę? Żadne środki uszczelnienie całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jowik2 10.06.2025 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Wtorek o 11:12 (edytowane) Jak był mocny zacinający deszcz to przesiąkło troche na drugą stronę, dlatego myślę o takiej izolacji. Edytowane Środa o 05:06 przez jowik2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts