Gość 16.02.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 10.02.05rok Postanowiłem zacząć pisac dziennik. To wielki wyzwanie, prawda? Mamy zamiar budować D06wg Muratora, ale moze przeistoczy sie to w projekt indywidualny. Obecnie czekamy na Warunki Zabudowy:) Tymczasem wybieram sie na naszą śnieżna działke;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 To sie nazywa zima. Marny okres budowlany, chyba taka powinna byc definicja tejze prory roku:) My chcielibysmy ruszyc w pierwszej połowie sierpnia:) Ta papierkologia jest dołująca. . . Skąd my to znamy, prawda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Zima na mojej działce, jest chyba piekniejsza niz lato Stare drzewa owocowe okryte sa białym puchem:) Czasami wydaje mi sie, ze dzieki temu jest im cieplej. Dzis odsniezałem podjazd do starego domu, stojącego obok... Jeju, co mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Może napiszemy cos o nas? Na początku, chciałbym napomnieć: Przepraszam za literówki. Do pisania bardziej preferuje: kartkę i pióro, niz te małe literki o kolorze czarnym Działke dostaliśmy latem 2004roku:) To był impuls do budowy... Tak naprawde na początku milismy na uwadze stary dom dziadka.. Po wiekszych oględzinach okazało sie, iz nie opłaca sie go remontować Później miał byc DOM Z DREWNA Mój brat w takim domu mieszka, i gdyby teraz budował to tylko dom Murowany Po 5 latach zamieszkiwania, dom nie wygląda ciekawie, troche pociemniał, bale popekały Letniego wieczoru, zapadłą decyzja, ze budujemy... Nie mileismy oszczędności , dobrej pracy... Sam niew iem, jak rodzina z dochodem miesięcznym 3,000zł ma zamiar wybudowac dom ŚMIESZNE My jednak sie nie poddajemy, zbudujemy i juz:) Działka: Ma 5000m kw. parę starych drzew, baardzo duzo młodych, trawę, płot, bramę, i tyle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.02.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Pierwsze poczynania O godzinie 13, zadzwoniłem do biura projektowego w naszej miescinie. Posiadają projekty muratora Projekt+adaptacja 2,000zł Miła niespodzinka;) To tyle reszta jutro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.02.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Zastanawim sie, czy nie znacie kogos ciekawego (czyt. godnego polecenia), kto wykona mi fundamenty. Chodzi, oczywiście o moja działkę, więc proszę o informacje o fachowcach w okolicach Sieradza . Zastanawiamy sie nad technologią. Nasi śasiedzi mają BK36,5+tynki, i tak jak mawiaja, wystarczy! Chyba sie obawiam. Jednak tego jeszcze długa droga Ok., chyba to na tyle:) U nas śnieznie , a co u was nasza natura przeskrobała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.02.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Imieniny teściowej Na tym wspaniałym święcie , były same tematy budowlano- remontowe Po czesci odwodza nas od pomyslu budowania Wolą, abyśmy kupili dom, tutaj w mieście, ale my kochamy tamto miejsce i nigdy go nie sprzedamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.02.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 O... chyba sie rozmyślam co do Małego, to mój nowy faworyt:http://www.projekty.murator.pl/prezentacja.htm?IdProjektu=86 to midowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Moje posty są ascetyczne Powód: Kompletny Brak czasu Praca, sprawdziany... Koszmar Wizyta u geodetów zakończyła sie pomyslniem, całość wyniesie ok.3000zł Trzeba miec dar negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2005 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Nasz działka jest ogrodzona jakims monstrum z betonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Witam:) Prawdopodobnie naszym kierownikiem budowy będzie nasz architekt Te warunki zabudowy, zaburzają rytm snu, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Rafałku: Ciągniemy przyłacza ze starego domu stojącego 10 mdalej:) A później to się zobaczy, podobno mają wejsc jakies nowe przepisy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
3xM 25.02.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 No więć odp. dla rafałka... więc tak obok nas stoi stary dom mojego dziadka i tam juz jest woda i prad pani z elektrowni powiedziala ze mozna zrobic przylacze z tamtego domu.. woda tez tam jest i mozna z tamtat tez je zrobic... moja zona obawia sie ze co bedzie jak chalupka sie roozwali a pani pwoedziala ze poprostu sie przylacze przelozy/. prjekt to moze faktycznie zbyt emocjonalnie ale na 99% D06 My tez mamy takie rowizanie. Media ze "starego" spalonego domu, a później sie przełoży. I jeszce nasz projekt to D12. A budujemy w okolicach Lutomierska (podobno przyjazna Gmina dla budujacych ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.02.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Bardzo sie cieszę, że zainteresował Cie moj dziennik, ale proszę komentarze, w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.02.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 No więc tak troche nie na moj temat tesciowa ma dzialek do sprzedania lepsza od naszej bo prostokatna i blizej lasu 0,5ha telefon 0438234997 Mecka wola letniska kolo sieradza:) SPRZEDANE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.02.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Dzisiaj powiewało nudą... Jeden z bardzo sympatycznych forumowiczów, robi nam 'adaptacje' miodowgo. Chyba zrezygnujemy z tego projektu, poniewaz wydaje się nam mało funkcjonalny D06, bardziej nas przekonał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.03.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Cześć Warunki zabudowy w polu. Przepraszam, ze tak długo mnie nie było, ale praca ! Jestem sam z synem w domu, bo zona pojechała z koleżanka do Paryża(darmowy bilet to neich jedzie !) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.03.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Czekać, jak to strasznie- brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.03.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Cześć wszystkim Mozna powiedzieć- 'Cos drgneło ' Po Warunki Zabudowy, mamy sie zgłosic pod koniec marca Nie wiem, czy sie cieszyć, czy się martwic, jak sąsidzcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.03.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Obecnie: Obgryzając paznokcie( nie wolno tak robic ), czekam na Wz. Układam testy, sprawdzam testy, prowadzę wywiadówki, mnostwo pracy... Brak czasu, aby pojechac na działke.. Zobaczyc, czy mnie nie ograbili z majątku . Może w niedziele sie uda. Przepraszam za styl. syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts