Jagna 16.02.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 No to witamy w gronie piszących dzienniki. Pisz o projekcie, o planach, o poprzewracanych choinkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 16.02.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Witam, witam i czekam niecierpliwie na ciąg dalszy. Może trochę o działeczce i o Was samych?Pozdrawiam! Życzę powodzenia i wytrwałości!ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.02.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Witaj w gronie budujących Pisz pisz co jak gdzie kiedy I jeszcze obarazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.02.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Pierwszy zapis w dzienniku oszczędny, powiedziałbym nawet ascetyczny, ale ile treści niosący! Wiemy, że jest działka, wiemy, że są choinki, wiemy że są nieduże, bo się poprzewraccały, wiemy, że ma stanąć dom i wiemy jaki. (chyba) Czekamy na ciąg dalszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 O to ja damian gajda dzieki ze powstaly komenty do mego dziennika:D No więc... Działka:5000M kwNieopodal lasu daleko od gminnej drogi w pięknej letniskowej miescince Fajne sąsiedztwo np. dom dostepny 1999 roku pracownia wuwo.My Małżenistwo z jednym dzieckiem i kochanym jamniczkiem;Projekt chyba D06 wg muratora + Garaż...No i nasza nadzieja ten domek za ok.100,000zł mówia nadzieja matką glupich:D Naprawde dumny jestem ze powstaly komentarze do mego dziennkia:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.02.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Damian gratuluję dziennika. Witam, a co do nadziei to jest ona bardzo ważna i chyba dodaje nam dużo siły. no i pomaga uwierzyć, że to co niemożliwe jest możliwe Pozdrawiam i czekam na dalsze dzieje budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.02.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 SZKODA ZE NIKT NIE KOMENTUJE MYCH POCZYNAN A DZIALO SIE NIEMALO:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.02.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 SZKODA ZE NIKT NIE KOMENTUJE MYCH POCZYNAN A DZIALO SIE NIEMALO Masz na myśli imieniny u teściów? No to opowiadaj....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.02.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 Z reguły każdy wpis to dwa zdania a tyle treści ze soba niosą... Nie dałoby się zmieścić tego w jednym zdaniu? Staram się czytać twoje wpisy na jednym oddechu, ale nie zawsze mi się udaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.02.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 damian wstrzymajcie się z projektem do czasu uprawomocnienie WZ. Jak dostałem WZ musieliśmy na nowo szukać projektu nam odpowiadającego, a w poprzednim to już miałem poustawiane meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Widze że komenty spadły na plan dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 21.02.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Eeee tam, komenty nie spadły: 1. działka fajnie, że trójkątna 2. zima to i śnieg pada 3. domek fajny - tylko jeszcze nie wiem który wybrałeś 4. 600 zł za punkt u geodety - chyba za całość 5. a wypis i wyrys lub warunki zabudowy już masz? (kroyena ma rację) 6. teraz to Cię czeka ogrodzenie placu budowy (chyba że masz) no i na koniec - zdjęcia prosimy bo my wzrokowce są. heya, jou, nara - ziomal Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Działka ogrodzona a ten punkt to o jedno zero mi sie za duzo napisało ihihi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.02.2005 00:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 damian, zawsze szybko czytam Twój dziennik, bo Ty strasznie szybko piszesz! Zwolnij trochę Nie możesz się doczekać mieszkania. To zdrowo. Większość z nas tak ma, oj ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Oczywiście czekam czekam i poprostu umieram a urzednikow poganiam o WZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Ludu to nie na temat ale wiecie mam krotkie wlosy jeahh...=) od tylu lat mialem dlugie a teraz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.02.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Nie wiem czy dobrze rozszyfrowałam chodzi o krótkie włosy. I co nie smutno ci bez długich Coś twoja klawiaturka chyba jest przestawiona bo tak przekręcasz literki, że czasem trzeba się domyślać o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.02.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Ludu to nie na temat ale wiescie mam kroykie wlosy jeahh...=) od tylu lat mialem dlugie a teraz:D Kroyke to od Kroyeny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Krótkie* no nie szkoda mi bylo ale wiecie trzeba bylo bo na budowie latem za goraco by bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 22.02.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 My tu o wiosnie, a Ty LATO Co ta budowa robi z ludzmi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts