rafałek 23.02.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Tak czytam ten Wasz dziennik i jestem pod wrażeniem tym ZE. Czyli co? robią przyłącze i wszystko za friko? Czy też stawiają za to friko skrzyneczkę czy też już stoi bo była na wyposażeniu działki. Z wodą chyba u Was podobnie, bo piszesz o przepisaniu przyłącza. No i co z tym projektem bo odniosłem wrażenie że już jest, ale chyba sami nie wiecie jaki ma być... Czy to nie są zbyt pochopne decyzje... No chyba, że piszesz bardzo emocjonalnie przez to nie dla wszystkich czylenie.Pozdrawiam i życzę szybkiej budowy i małych kłopotów. One szybko studzą zapał i wyrywność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 no heja a mi naskrobac to jush nie laska:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 24.02.2005 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.02.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 ??? Rafałku, damiangajda prawdopodobnie daje w ten sposób znać, że chciałby więcej wpisów w Komentarzach A ja śledzę z zapartym tchem rozwój sytuacji w Dzienniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 24.02.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 ??? Rafałku, damiangajda prawdopodobnie daje w ten sposób znać, że chciałby więcej wpisów w Komentarzach A ja śledzę z zapartym tchem rozwój sytuacji w Dzienniku... Tak to by każdy chciał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 24.02.2005 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 ??? Rafałku, damiangajda prawdopodobnie daje w ten sposób znać, że chciałby więcej wpisów w Komentarzach ... No nic. Popłakałam się ze śmiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.02.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 No nic. Popłakałam się ze śmiechu. Nie płacz Jagna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 24.02.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 No włąśnie Jagna, nie płacz tylko napisz nam też po komentarzu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.02.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 No to i ja pisze zawsze to będzie wiecej. Oj ciekawie zaczyna się robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 24.02.2005 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Zaraz tu się pojawi Kroyena i nas pogoni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.02.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Zaraz tu się pojawi Kroyena i nas pogoni... Za nabijanie licznika? No ale przecież my nie sobie nabijamy, tylko damiangajdzie (ładnie sie odmienia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 24.02.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 NIe wywoływać Kroyeny.... ... z netu (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 24.02.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Damian czy takie podłączenie, jakie proponuje pani z elektrowni nie powinno być usankcjonowane służebnością wpisaną w hipotekę. Energetyce nie chce się nowego przyłacza robić, a potem będziesz miał chłopie placek. Zmieni się właściciel budynku, co nie daj Boże, i ci kłapnie paszczą żebyś druty zabierał bo się z nim nie umawiałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
3xM 25.02.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Przepraszam za wpis do Twojego dziennika. Zrobiłam, to zupełnie przez pomyłkę, chciałam wpisać go do komentarzy.Napisze do admina maila, żeby go usunęli. Mam nadzieję, że sie uda.Ale burak wyszedł ze mnie. Jeszcze raz przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.02.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Nie przejmuj się 3xM... Każdemu się może zdarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
3xM 25.02.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Whisper , dzięki za dobre słowo, czy Damain wy wybaczy? Jakby mi ktoś wpisał coś do dziennika to bym sie strasznie wkurzyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.02.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Wybacze wybacze kazdemu sie moze zdarzyc Pozdrowienia damiangajda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.02.2005 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 kroyena no wiec tak... dom z którego beda przylacze tez sa nasze wiec nie bedzie problemow dom stary wiec nieoplaca sie remonowac dlatego budujemy nowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.02.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Damian,a mógłbyś nie pisać tak "na wdechu"?Bardzo się trudno czyta gdy brak kropek i przecinków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 26.02.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Dla podpowiedzi. To ma być WASZ DOM. Musicie RAZEM: 1) określić kryteria (metraże, układ pomieszczeń do stron świata na WASZEJ ziemi, co gdzie i jak) 2) usiąść nad katalogami lub internetem, i przeglądać 3) to co się zgadza lub odpowiada na kupę, 4) kupę do przeglądu i jest kupka, 5) kupkę wypunktować i jest prze aklamację ten jeden WASZ wymarzony. No ewentualnie wyszukany. Na Domach Muratora Świat się nie konczy (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts