Gość 03.06.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Setny post, poproszę o gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 03.06.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Jestem niemal pewna, ze pod nickiem lunamaluna kryje się jeden z forumowiczów.Wpisał jej post do swego dziennika, a nastepnie zacytował i udzielił sam sobie uwag. Niestety zapomniał się przelogować, a po zauważeniu pomyłki natychmiast to wykasował. Jeśli to czyta - proszę o usunięcie wszystkich postów wpisanych dzisiaj pod nickiem lunamaluna, albo powiem wszystkim kto zacz.Wiem, że nieładnie szantażować, ale cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.06.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Jestem niemal pewna, ze pod nickiem lunamaluna kryje się jeden z forumowiczów. Wpisał jej post do swego dziennika, a nastepnie zacytował i udzielił sam sobie uwag. Niestety zapomniał się przelogować, a po zauważeniu pomyłki natychmiast to wykasował. Jeśli to czyta - proszę o usunięcie wszystkich postów wpisanych dzisiaj pod nickiem lunamaluna, albo powiem wszystkim kto zacz. Wiem, że nieładnie szantażować, ale cóż... Martka, nie musisz mówić - ja już wiem Tylko po co? Z nudów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 03.06.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Ooo, cześc Sonika, Rzadko wpadasz do dzienników, które ja czytuję Miło Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.06.2005 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Ooo, cześc Sonika, Rzadko wpadasz do dzienników, które ja czytuję Miło Cię widzieć Obiecuję poprawę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Z głupoty Co ja musze zrobic, aby.. jakos wam to wynagrodzić( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.06.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Skoro przegladasz forum, to napisz, co u Ciebie słychać w związku z budową! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.06.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Ok., tylko odszukam swoj dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.06.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 A już myślałam, że nic. A przecież idzie do przodu. Może nie w expresowym tempie, ale idzie.... Głowa do góry, za tydzień mamy WAKACJE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.06.2005 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Taak, to jest cudowne, ze sa WAKACJE!! Ale jeszce jutro ta rada!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.06.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Taak, to jest cudowne, ze sa WAKACJE!! Ale jeszce jutro ta rada!!! U mnie tez o 14 NUDY.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.06.2005 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 A ja mam na 15, masz klase??? Ja mam i musze jeszcze te wszystkie pierdoły ponaliczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.06.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 A ja mam na 15, masz klase??? Ja mam i musze jeszcze te wszystkie pierdoły ponaliczać Na szczęście w tym roku mi się udało Dlaczego sam to wszystko podliczasz??? Weż dwie kumate dziewczyny, zwolnij z lekcji i niech liczą. 3 godzinki i wszystko masz. U nas większość tak robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.06.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Ja tak z ocenami na wywiadówki robie Ale to, to chyba za powazna sprawa I tak juz na finiszu Musze sie pochwalic, mam dwie dziewczyny, ktore maja 5,75 No i moj Ivek sierota ma 4,75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.06.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Ja tak z ocenami na wywiadówki robie Ale to, to chyba za powazna sprawa I tak juz na finiszu Musze sie pochwalic, mam dwie dziewczyny, ktore maja 5,75 No i moj Ivek sierota ma 4,75 To imponująca średnia! . Jeszcze napisz, która to klasa. Synowi tez pogratuluj! Moim synom zabrakło trochę do paska.....4.5 (1 gimn.) i 4.72(5 kl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.06.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Syn 2 gimnazjum , wiesz ale szkoła nie jest sprawiedliwa, bo z takimi samymi ocenami czastkowymi, inni maja lepsze oceny końcowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.06.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Syn 2 gimnazjum , wiesz ale szkoła nie jest sprawiedliwa, bo z takimi samymi ocenami czastkowymi, inni maja lepsze oceny końcowe Sugerujesz, że Twojego syna skrzywdzili? Czy chodzi do szkoły, w której uczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.06.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Taak, niestety Troche sie z kolegami poklucilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.06.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Taak, niestety Troche sie z kolegami poklucilem Damian, myślę, że niepotrzebnie....Jakie to ma znaczenie! Jak jest mądry to i tak zyska w życiu. A teraz będą plotkować, że walczysz o oceny syna. Daj spokój! Nie gniewaj się, ale chyba masz dysortografię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.06.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 A, ta 'klutnia' to byl chyba jakis przypadek, ale dawno przerabialem ó zamkniete, chociaz czasami mam zajęcia polskiego, az mi wstyd, nawet, gdy jest to pomyłka(literówka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts