zaba_gonia 22.06.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 A, ta 'klutnia' to byl chyba jakis przypadek, ale dawno przerabialem ó zamkniete, chociaz czasami mam zajęcia polskiego, az mi wstyd, nawet, gdy jest to pomyłka(literówka) Nie przejmuj się. Każdemu może się zdarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.06.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Tylko co moi Drodzy uczniowie sobie pomyslą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.06.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Tylko co moi Drodzy uczniowie sobie pomyslą Przecież o niczym nie wiedzą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Żabciu, mamy Wolne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.06.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Żabciu, mamy Wolne!! I TO JEST BARDZO DOBRA WIADOMOSĆ!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 a duzo kwiatkow bylo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.06.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 a duzo kwiatkow bylo?? Dostałam symboliczną różę na apelu, po którym się ulotniłam, bo wychowawcy mieli spotkania w klasach. Zresztą nie lubię takich sztywnych imprez, wręczania kwiatów i składania życzeń w imieniu jakiejs tam klasy. Cieszy mnie natomiast skromna róża specjalnie dla mnie od ucznia, który naprawdę daje mi ją od serca.... Niektorzy nauczyciele, szczególnie nielubiani, dostają najpiękniejsze bukiety, a wszyscy wiedzą, że uczniowie mają w tym jakiś interes (wiadomo jaki) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Zabciu, mam nadzieje, ze nie ma tu nuty insynuacji Ja dostalem sporo, ale chyba mnie lubią, starego belfra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.06.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Zabciu, mam nadzieje, ze nie ma tu nuty insynuacji Ja dostalem sporo, ale chyba mnie lubią, starego belfra Przecież pisząc to, nie wiedziałam, ile Tobie kwiatów podarowano A z tym starym, to chyba przesadziłeś! Który jesteś rocznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Zabciu, mam nadzieje, ze nie ma tu nuty insynuacji Ja dostalem sporo, ale chyba mnie lubią, starego belfra moja koleżanka.. nauczycielka.. poprosiła swoich uczniów zeby nie kupować jej kwiatów, ale zeby kazdy kto chce przyniósł na koniec roku małego pluszaka, zabawki .... wszystko do kartonu i do domu dziecka.. radość podwójna.. bo i koleżanka zadowolona i dzieciaki z domu dziecka mają nowe przytulanki.. pozdr m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.06.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Maksiu, doskonały pomysł Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.06.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Zabciu, mam nadzieje, ze nie ma tu nuty insynuacji Ja dostalem sporo, ale chyba mnie lubią, starego belfra Przecież pisząc to, nie wiedziałam, ile Tobie kwiatów podarowano A z tym starym, to chyba przesadziłeś! Który jesteś rocznik? Szkoda gadać Na priv'a:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.06.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Zabciu, mam nadzieje, ze nie ma tu nuty insynuacji Ja dostalem sporo, ale chyba mnie lubią, starego belfra Przecież pisząc to, nie wiedziałam, ile Tobie kwiatów podarowano A z tym starym, to chyba przesadziłeś! Który jesteś rocznik? Szkoda gadać Na priv'a:P No to dawaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.07.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Cos nowego, teraz tylko komentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.07.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Kurcze jak Wy to robicie? Wyszło mniej, niż planowaliście?? U nas zawsze odwrotnie No ale cóż, najważniejsze, że do przodu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.07.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Kurcze jak Wy to robicie? Wyszło mniej, niż planowaliście?? U nas zawsze odwrotnie No ale cóż, najważniejsze, że do przodu nie? Tylko kochana Funia komentuje Pewnie! Wiesz, tak naprawde to my nie wiemy, co wyjdzie 'w praniu', ale zawsze jakos wychodzilo mniej.. Tak było zpłotem, drzewami, itp. Szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.07.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Chyba zapomniałes o mnie. Ja też "czasem" komentuję...Wiesz co? Nie bardzo rozumię ten Twój kosztorys. Te 30 parę tys. mają kosztować same materiały? Czy jest tam też koszt robocizny?Zrobisz fundamenty i sciany parteru i kominy za 14 tys?Nie będziesz brał betonu z betoniarni???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.07.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 30 pare tysięcy to koszt robocizny i materaiłu Przy niewielkim wkładzie własnej pracy... Beton chyba wyrobia ręcznie..., mówie chyba, bo ostateczna decyzja jeszcze nie zapadła. Żabciu, przepraszam, przeciez, ty także 'czasem' tutaj zaglądasz, za to wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.07.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 30 pare tysięcy to koszt robocizny i materaiłu Przy niewielkim wkładzie własnej pracy... Beton chyba wyrobia ręcznie..., mówie chyba, bo ostateczna decyzja jeszcze nie zapadła. Żabciu, przepraszam, przeciez, ty także 'czasem' tutaj zaglądasz, za to wielkie dzieki Wydaje mi się, że to nie wystarczy, chyba że będzie to baaaaardzo mały domek. Mnie tyle wyniosły same fundamenty!!! Ale mój wykonawca b. duz bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.07.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 A mój trochę po znajomosci Starczy, musi starczyć A poza tym cegły 30 po 38 zł za ter kw, w promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts