duduś 21.02.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Jeżeli tylko jestem w domu to świętością jest Teleexpress z kawką o 17.00 ( u Anglików herbatka a u mnie kawka) potem Klan .Poza tym uwielbiam Śpiewające Fortepiany ( bo tylko tam usłysze piosenki i przeboje z młodych lat - czasami takie których nigdzie nie puszczają) No i uwielbiam Kocham Kino i ciekawe filmy proponowane przez Torbicką no i jak usłyszę Pana Miodka to słucham z otwartymi ustoma ( nie - ustami Aha Kubę Wojewódzkiego też uwielbiam Oczywiście nie oglądam tych programów regularnie bo bym nie wstała sprzed telewizora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miminiais 21.02.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 dzieci - bajki,jedyneczka,BBC Prime, a ja - nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 23.02.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Napiszę co lubię, bo oglądać nie mam szans (mąż okupuje TV oglądając bzdury typu "Gwiezdne wrota", "Monster Grage", kiedyś "Złomiarze" itp). Lubię więc jako całość Animal planet (ulubiony program kiedyś był "Animal Cops"), National Geographic, BBC Prime (lubię np. taki program w którym pary przy pomocy agenta poszukują domu dla siebie - super się ogląda te ich angielskie wymuskane domeczki), wszystkie kanały Discovery, zwłaszcza Civilisation, TVN Style i moje ulubione "Dwie grube damy". Przestałam oglądać wszelkie programy informacyjne, dosyć mam słuchania o kolejnych zamachach w Iraku i nowych aferach i powiązaniach mafijno-biznesowych w Polsce, wolę być szczęśliwą ignorantką. A bez telewizorni da się żyć. Wolę radio i fajną muzyczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaśka 23.02.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 - Em jak Miiiiiiłooość... (tu mojego Małża szlag trafia ) - BBC World - głównie sportowe kawałki (całuski dla Małża) - Discovery wszystkie po kolei - MTV (cóż, jestem z pokolenia MTV ) - niektóre z Cartoon Network - Krowa i Kurczak rules - TVN Style - to nowość u mnie. NIE OGLĄDAM - TVP1 - Polsat Generalnie, i tak za duzo wgapiam się w TV, próbuje z tym walczyć. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 02.03.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Odkąd mam stały dostępu do internetu jakoś mniej oglądam TV, ciekawe dlaczego Ale jeśli już to: Teleekspress, Nationale Geographic, Discovery, czasem jakąś sztukę TVP i jeśli wynajdę jakims cudem dobry film na którymś kanale to chętnie wieczorkiem obejrzę. Ale i tak wolę książki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 02.03.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Tak jak Patunia. Od czasu zamontowania stalego lacza, telewizor sluzy do ogladania owszem, ale tylko filmow z kompa. Czasem sobie dziecko Kleksa wlaczy i Uszatka.Juz w kwietniu konczy mi sie umowa z UPC, nie przedluze i bedzie spokoj, zero reklam i jeden rachunek mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.03.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Osobiście nie trawię telewizji. Zbyt kosztowna sprawa po każdym wydaniu "Wiadomości" kupować nowy telewizor w miejsce tego rozwalonego w przypływie pasji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
james 04.03.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Gdzieś kiedyś przeczytałem, że oglądanie w TV: telenowel, teledurnieji, talk show, reklam, TV shopów, głupkowatych filmów amerykańskich,sitcomów, wszystkich polskich seriali, gadających łbów pożal się Boże "polityków", disco polo i innego podobnego badziewia, prowadzi w krótkim czasie do upośledzenia psychicznego II st. Dlatego wywaliłem tego "złodzieja czasu" do najmniej uczęszczanego pokoju i odnowiłem przyjaźń z dobrą książką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
susu 06.03.2005 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 1. piłeczka nozna (Anglia, Hiszpania, czasem Włochy no i ... nasza też)2. NBA3. Fakty4, Discovery - super programy na 4 kanałach5. Bardzo sporadycznie filmyWszystko na cyfrze+ w wymiarze nie przekraczajacym średnio 1 h dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 08.03.2005 02:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 W salonie rozmyślnie nie zrobiłem gniazda antenowego.Ale już w kuchni żonie tak.I w sypialni.Dzieci odcinamw ich pokojach.Robię kino domowe w piwnicy użytkowej.Ale to trzeba zejść na dół.Goście przy stole i kominku nie mają.A kocham mecze, horrory i politykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
susu 08.03.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 bobiczek Kino w piwnicy? Świetny pomysł! Myślę, że słusznie robisz nie instalując telewizji w pokoju (pokojach?) dzieci. Kiedy wprowadziłem sie do nowego mieszkania w bloku to podłączyłem moim córkom kablówke do pokoju i 14'' telewizor. Nieporozumienie !!! Telewizor był "odpalony" na okrągło i z nauki nici. Po miesiącu przeniosłem telewizor do sypialni - to jest to. Gusty telewizyjne mamy podobne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 08.03.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Telewizor w pokoju dzieci w bloku jest do dziś. Bzdura.Tak jak komp.Dlatego w domu stałe łącze w piwnicy ( w moim gabinecie), a telewizor też. I kino domowe też.I jak chcesz pooglądać , złaź na dół.A tak to leci to ścierwo u nich na okrągło. Nawet przy lekcjach. Koniec z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
susu 08.03.2005 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 bobiczek poglady mamy podobne tyle , że ja chyba nie jestem tak radykalny. "ścierwo"? Może lekko przesadzasz, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April_75 17.04.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Hej ! Musze sie przyznac bez bicia, ze w moim domu rodzinnym jest 6 telewizorow i to wszystkie "na chodzie". Straszne, nie ? Prawie w kazdym pomieszczeniu jest grajace pudlo. Zawsze ktorys odbiornik jest wlaczony nawet jak sie nic nie oglada w nim. Wydaje mi sie, ze przez te wszystkie lata tak sie przyzwyczailismy do tego, ze "cos tam w tle gada", ze teraz juz bylo by ciezko to zmienic. Teraz np siedze przy komputeze i pisze tego maila, a za moimi plecami jest wlaczony telewizor ( i nawet nie wiem co to za program akurat jest puszczany ). Mam nadzieje, ze jak wybudujemy wlasny domek to to sie zmieni i bedziemy mieli tylko jeden telewizor i to wlaczany tylko wtedy kiedy bedzie to konieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.04.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Teraz np siedze przy komputeze i pisze tego maila, a za moimi plecami jest wlaczony telewizor ( i nawet nie wiem co to za program akurat jest puszczany ). To bardziej ekonomiczne byloby radio A tak nawiasem mowiac az sie boje myslec ile kosztuje Cie abonament radiowo telewizyjny, placony przeciez od kazdej sztuki telewizora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 17.04.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Musze sie przyznac bez bicia, ze w moim domu rodzinnym jest 6 telewizorow i to wszystkie "na chodzie". Straszne, nie ?. Straszne. Dostałabym fioła po godzinie w takim domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 17.04.2005 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 A tak nawiasem mowiac az sie boje myslec ile kosztuje Cie abonament radiowo telewizyjny, placony przeciez od kazdej sztuki telewizora No, chyba że ma firmę w mieszkaniu: "Jako osoba fizyczna uiszczasz miesięcznie jedną opłatę (abonament radiowy lub radiowo-telewizyjny) niezależnie od liczby posiadanych w gospodarstwie domowym lub samochodzie odbiorników rtv, natomiast firmy i instytucje wnoszą opłatę abonamentową za każdy posiadany odbiornik radiowy i telewizyjny". [źródło] April, nie przejmuj się. Ja tak miałem z radiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April_75 17.04.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Ale wiecie co?! - mój tata jest maniakiem jesli chodzi o wszelkie nowinki techniczne i to wszystko zawdzieczamy wlasnie jemu. A firme w domu faktycznie mamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 18.04.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Telewizor w domu to informacja na bieżąco - ale nie o tym co się na świecie dzieje ale o sposobach manipulowania opinią publiczną !! TVP(TVN;Polsat) są na bieżąco w sztuce manipulacji - obraz rzeczywistości powinno sie tworzyć na włąsny użytek z kilku źródeł - reasumując telewizor jest potrzebny - JEDEN Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.04.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Najczęściej Discovery lub coś informacyjnego. Generalnie rzadko i krótko. Czasem oglądam ... bajki które oglądają dzieciaki w celach cenzorskich. Czasami jako bajki sprzedają takie schizolskie badziewie, że szkoda o tym mówić BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts