Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Telewizja pokazała...

ponury63

Recommended Posts

• Odpowiedzi 51
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ostatnio ogladam tylko TVN 24 i programy o katastrofach na National Geographic.

I zaczynam sie zastanawiac, czy sie odwaze wsiasc jeszcze do jakiegos samolotu :o

Seria o katastrofach lotniczych jest swietna.

Mam te same przemyslenia :)

No JoShi zadziwiasz mnie :o , taki scisły umysł a nie wierzysz liczbom. Przecież to jest najbezpieczniejszy statystycznie środek transportu.

Oglądam , niestety za dużo , za często .....

Sama sobie się dziwię , bo mając wgląd w siebie i rozumiejąc pewne mechanizmy nadal gapię się w te migające obrazki.

Często tłumaczę się sama przed sobą ,że tylko chwilkę odpocznę i się rozerwę , bo mam tak niewiele przyjemności jednocześnie zdając sobie sprawę z tego , że znów pozwoliłam sobie "ukraść" kawałek dnia/życia . Ogladając kolejny Talk Show zajmuję się znów życiem innych ludzi , zamiast rozwiązywać swoje problemy i tak mija kolejny wieczór nie napisanej pracy , nie uporządkowanych dokumentów , nie przesadzonych kwiatków ... ect

Zmieniam to .....powoli .....ale zmieniam , bo poczucie winy ........ech , szkoda pisać. Wiem jedno ,że gdy zacznę już wreszcie budować swój upragniony domek to wszystko się zmieni na lepsze . Nie będę potrzebowała żadnych substytutów.