andrzejka 18.04.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 O tak z bajkami to różnie bywa Często i gęsto są beznadziejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mewa 18.04.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Ostatnio ogladam tylko TVN 24 i programy o katastrofach na National Geographic. I zaczynam sie zastanawiac, czy sie odwaze wsiasc jeszcze do jakiegos samolotu Seria o katastrofach lotniczych jest swietna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.04.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 TVN 24 też lubię ale te katastrofy to nie wiem , potem czlowiek przypomina o tym w nieodpowiednim momencie i jest stres Ale co kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.04.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Proszę mnie tutaj nie straszyć Za tydzień lecę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 18.04.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Teraz to nic.Lecieliśmy z żoną na wakacje do kraju muzułmańskiego 2 dni po 11 września.I to z 10h lotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.04.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 To rzeczywiście wyobrażam sobie jak się musieliście czuć.Ja lecę 'tylko" 8 godzin, ale czy 8 czy 2-ie, to myśli ma się rózne w dzisiejszych czasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 18.04.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Dobrze się czuliśmy! Taka była kontrol,że nity w jeansach wyły na bramkach.Nie to co teraz. Teraz to wszystko można do samolotu przemycić i BUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 19.04.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Ostatnio ogladam tylko TVN 24 i programy o katastrofach na National Geographic. I zaczynam sie zastanawiac, czy sie odwaze wsiasc jeszcze do jakiegos samolotu Seria o katastrofach lotniczych jest swietna. Mam te same przemyslenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 19.04.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Ostatnio ogladam tylko TVN 24 i programy o katastrofach na National Geographic. I zaczynam sie zastanawiac, czy sie odwaze wsiasc jeszcze do jakiegos samolotu Seria o katastrofach lotniczych jest swietna. Mam te same przemyslenia No JoShi zadziwiasz mnie , taki scisły umysł a nie wierzysz liczbom. Przecież to jest najbezpieczniejszy statystycznie środek transportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 19.04.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 No JoShi zadziwiasz mnie , taki scisły umysł a nie wierzysz liczbom. Przecież to jest najbezpieczniejszy statystycznie środek transportu. Liczbom wierze. Wiem nawet, ze jest jakas szansa, statystycznie, że czlowiek w calosci przetuneluje przez sciane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.04.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 oststnio telewizja pokazała ja nas firma Constar truje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 22.04.2005 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Oglądam , niestety za dużo , za często .....Sama sobie się dziwię , bo mając wgląd w siebie i rozumiejąc pewne mechanizmy nadal gapię się w te migające obrazki.Często tłumaczę się sama przed sobą ,że tylko chwilkę odpocznę i się rozerwę , bo mam tak niewiele przyjemności jednocześnie zdając sobie sprawę z tego , że znów pozwoliłam sobie "ukraść" kawałek dnia/życia . Ogladając kolejny Talk Show zajmuję się znów życiem innych ludzi , zamiast rozwiązywać swoje problemy i tak mija kolejny wieczór nie napisanej pracy , nie uporządkowanych dokumentów , nie przesadzonych kwiatków ... ectZmieniam to .....powoli .....ale zmieniam , bo poczucie winy ........ech , szkoda pisać. Wiem jedno ,że gdy zacznę już wreszcie budować swój upragniony domek to wszystko się zmieni na lepsze . Nie będę potrzebowała żadnych substytutów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts