Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak trwale zamknąć drzwi?

Recommended Posts

W skrócie:mur,przejście pomiędzy podwórkami,pełno przypadkowych ludzi korzystających z skrótu,piękne,stare ,metalowe drzwi .

Trzeba to zamknąć,nikt nie chce nawet w najmniejszym stopniu uszkodzić drzwi.Pozostaje zamek.Taki normalny yale czy yeti,płaski klucz.Tylko czort wie ile tych kluczy jest i kto je ma.Niektórzy dorabiają i rozdają znajomym.Trzeba drzwi zamknąć i zamek zniszczyć.

Tylko jak?Co tam nalać ,wcisnąć żeby nikt tego nie wydłubał?

Jakiś kwas,klej?

Pomóżcie!

No z tym "srebełkiem" to niezle wypaliles :D

...tak potocznie nazywaliśmy aluminium w proszku.

Petarda wielkości gilzy (od dubeltówki) urywała rynnę do 3 piętra

:o 8) . Już na studiach dowiedziałem się, że tam mieszanka ma większą prędkość spalania niż proch i trotyl.

Trochę wybuchowe miałem dorastanie :wink:

Pozdrawiam

A ja uparcie będę powtarzał - jeśli to popularne przejście to nic nie pomoże. Jak ktoś chce to i tak przejdzie i jeszcze drzwi uszkodzi.

Był może ktoś z Was w bunkrach na Międzyrzeckim Rejonie Umocnionym? Tam to dopiero były drzwi, kraty i inne wynalazki, tam nawet zamurowanie nie pomogło :lol: :lol: :lol:

Tu link - może ktoiś wykorzysta jakieś rozwiązania w budowie własnego domu?

http://www.fortress.hg.pl/owb/historia.htm

pattaya - dobra mysl ;)

Przylaczam sie do opinni ze nic nie pomoze a moze i drzwi zniszcza by tylko na skroty

Najprosciej jesli juz to wystarczy wlozyc jakikolwiek klucz i go zlamac i jeszcze mlotkiem wbic go jak najglebiej - jesli bedzie wystarczajaco dlugi to zablokuje mozliwosc wlazenia innego z obu stron - z jednej wogole sie nie da z drugiej nei dojdzie do konca - tym samym nie otworzy

Daj ten link leonowi_z_katowic.On uwielbia te klimaty.

Klimaty... ja bym poszedł w bunkry na parę dni, ale żona mi nie pozwala i czasu brak :cry: Kiedyś to się łaziło, spało i... ale wtedy nawet nie znałęm mojej żony :wink:

Ale jak czasu starczy to bym się w tym roku wybrał - choćby na jeden dzień.