ELA i WICEK 27.05.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Ruszamy w tym roku z budową Kraba 3. Mamy już nawet wytyczony. Ekipa się opóżnia z powodu wcześniejszych opadów deszczy.Piękny fotoalbum. Może skorzystam z niektórych pomysłów. Też gromadzę zdjęcia, na razie z porządkowania działki i budowy drogi dojazdowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miwol 16.06.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Dimas. gratulacje, super Ci idzie. Z dużym zainteresowaniem przejrzałem zdjęcia. Mam pytanie, ile Cię wyniosły te 3-skrzydłowe drzwi balkonowe, czy to plastiki, jak otwierane i jakie posiadają zabezpieczenia? Mam (widać na zdjęciach w linku poniżej) podobną dziurę w ścianie i zastanawiam się, ile mnie ona zakosztuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 15.09.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Super album... Domek piękny ,w moim guście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 18.09.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Fajny domek . Podoba mi się . Niemal identyczny "Krabik" wyrósł u mojego bezpośredniego sasiada, z zewnątzr podobieństwo jest uderzające (identyczny kolor dachu np.), ze przez chwilę miałam wrażenie, ze to jego dom. Dopiero otoczenie pokazało że jest inaczej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 19.09.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 to kiedy przeprowadzka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 19.09.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 widziałam już kilka krabów na żywo ale się nie zdecydowałam na ten domek, jak długo budowałeś ten dom bo chyba szybciutko, powiedz co robiłeś w nim sam ponieważ my także planujemy zrobić dużo rzeczy samodzielnie, bardzo podobają mi się drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 19.09.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 SUPER album wiele uczy, troche mało zdjęć domu z zewnątrz ale te które są pokazują że strasznie sprawnie ta budowa ci poszła w środku super widzę że, w sumie już na wykończeniu więc pewnie niebawem przeprowadzka ciekawe półki , te w ścianie - pytanie jaka tam jest ściana i w jaki sposób zrobiłeś półeczki? kartongips na istniejącą ścianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkan00 21.09.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 fajnie ze przedstawiasz tyle zdjec.wybralem tez kraba tyle tylko ze kraba1 jest chyba troche mniejszy,ma 91m uzytkowych.jestem jeszcze na etapie papierkowym w październiku bedzie rok! saloon jest troche za maly,ale gosci przyjmuje umiarkowanie i malych gronach to moze styknie.Jest za to oszczedny i komunikacja jest minimalna to zalety tego domu.Zycze sobie ,a żeby za rok mogł tez pokazac wam swój nie widze kominka czy go nie bedzie? bo stasznie mnie interesuje gdzie go ewentualnie umiesciliscie?Widzę też ze macie balkonik z jednej strony ja dorobiłem z dwoch bo garaż bedę stawial osobno.Potrzebny mi bedzie podwójny bo wyprowadze się na wieś.A jak bym był niedyskretny i zapytał ile wydaliście na stan surowy? i jakim systemem budujecie?Zyczę szybkiej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dimas 10.10.2005 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Pochwale sie że juz mieszkam ) moze dlatego niebyło czasu tu zaglądać ,wstawiłem pare nowych fotek wnetrz !. Zdjęcia z zewnątrz nieprezenuje ponieważ dużo zostało do zrobienia -pokaże z czasem. Zdjęcia moze pokazują że to sprawnie poszło ,ale trwało to w sumie 4 latka więc troche parcy w to włożyłem głównie jako pomoc różnych fachowców, niektóre rzeczy robiłem sam ,typu układanie styropianu, układanie elektryki ,oświetlenia, wykonanie zbrojenia, centr, odkurzacz oraz wiele innych drobnych robótek. Półki w scianie z BK wykuwałem po tynkowaniu ,a nastepnie obkładałem cieńką płytą regips. Co do kominka to nierobilismy, ponieważ ja niesjestem sympatykiem drugiej kotłowni w salonie ( bez urazy dla zwolenników) to na tyle pozdrawiam krabowiczów ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannal 10.10.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Domek śliczny . Najbardziej podba mi się kuchnia. Mogłabym prosić o więcej zdjęć? Mam kuchnię o takim samym kształcie i chciałbym takie same mebelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannal 10.10.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Piec Zębca macie jaki typ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dimas 10.10.2005 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 To jest Zębiec KMW 23kW miałowy ( uff az sie boje tego kurzu w kotłowni) na linie gazową trzeba jeszcze poczekać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.10.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Zdjęcia moze pokazują że to sprawnie poszło ,ale trwało to w sumie 4 latka... Faktycznie to tak wygląda ale bardzo przyjemnie się ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 01.02.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Bardzo mi się podoba kuchnia. Możesz napisać jakiej jest firmy? Super jest kolor frontów szafek i kolor blatu. Fajna jest też kostka na tarasie. A przy wejściu jest kostka granitowa? Masz może jakieś zdjęcie jak wyszła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 06.02.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Pochwale sie że juz mieszkam ) moze dlatego niebyło czasu tu zaglądać ,wstawiłem pare nowych fotek wnetrz !. Zdjęcia z zewnątrz nieprezenuje ponieważ dużo zostało do zrobienia -pokaże z czasem. Zdjęcia moze pokazują że to sprawnie poszło ,ale trwało to w sumie 4 latka więc troche parcy w to włożyłem głównie jako pomoc różnych fachowców, niektóre rzeczy robiłem sam ,typu układanie styropianu, układanie elektryki ,oświetlenia, wykonanie zbrojenia, centr, odkurzacz oraz wiele innych drobnych robótek. Półki w scianie z BK wykuwałem po tynkowaniu ,a nastepnie obkładałem cieńką płytą regips. Co do kominka to nierobilismy, ponieważ ja niesjestem sympatykiem drugiej kotłowni w salonie ( bez urazy dla zwolenników) to na tyle pozdrawiam krabowiczów ! Obejrzałam zdjęcia i powiem wprost: BARDZO ŁADNY DOM My wybraliśmy parterowy (żeby uniknąć tych schodów na górę ), ale naprawdę Wasz domek jest super. Kostka na tarsie bardzo ładna, kuchnia super. No i chciałam się spytać o kminek, ale doczytałam do końca Czy jesteście zadowoleni z odkurzacza centralnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dimas 09.02.2006 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Witam ! kuchnie wykonała firma lokalna zajmująca sie produkcja mebli ! a projekt zaczerpnełem z allegro od goscia który oferował projekt kuchni za 40 zł Co do kostki granitowej to zaczelismy ja układac jesienią i tylko ułożylismy wejscie koło wiatrołapu ! Reszte fotek ukaże latem jak sie prace posuną Kominka nie mamy a to z tego powoduże mnie to nie rajcuje ! juz jedną kotłownie mam (nie urażająć zwolenników). Odkurzacza centr. jeszce nie zakupilismy więc sie niepodziele wrażeniami ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczorek. 09.02.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 to się nazywa profesjonalna dokumentacja budowy ! fajna rodzinka i fajny domek gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.02.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Witam. Domek bardzo fajny, kolorowy w środku. Te pustaki, z których go budowałeś to keramzyt czy żużel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dimas 10.02.2006 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 żużel za keramzyt bym musiał sporo zapłacić a to przecież tylko sciana zewnętrzna ! która pokryje tynk ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.02.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 No to pewnie jesteście ze Śląska. Sama mieszkam w okolicach Częstochowy, połowa nowowybudowanych domów powstaje właśnie z żużla, a ta druga połowa to max. Sama przez ponad dwadzieścia lat mieszkałam w takim domku z rodzicami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts