premiumpremium 22.03.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Dimas, super dom! Bardzo mi się podoba Przy okazji zapytam-zmieniałeś coś w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dimas 30.03.2006 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 konstrukcyjnie nic ! jedynie zmieniły sie generalnie wymiary otworów okiennych i drzwiowych w środu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaKa 17.08.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Domek uroczy! I mam nadzieję, że się nie obrazisz, jezeli powiem, że taki swojski , do mieszkania, a nie wykrojony z katalogu. Widać, że tętni życiem. Ależ Wam zazdroszczę, ja dopiero jestem na etapie zakupu działki (za 4 dni u notariusza ) i poszukiwania projektu (Wasz Krab bardzo przypadł mi do gustu). A przed nami jeszcze dłuuuuuga droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta2285 10.08.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 witam! jestem w trakcie budowy Karaba. dziwnym trafem nie mogę otworzyć od jakiś 2 miesięcy zamieszczonych tu zdjęć(otwiera się strona po angielsku).bardzo jestem ciekawa tych fotek,czy ktos mógłby przesłać choć część z nich na mojego maila???([email protected]) pozdrawiam wszystkich Krabowiczów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts