Jajo 02.01.2002 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2002 Witajcie,planuję rozpoczęcie budowy wiosną, szukam ekipy, czy możecie mi kogoś polecić; teren budowy - gmina Czernica koło Wrocławiabędę bardzo wdzięczny za pomocpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejc 08.01.2002 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2002 Uważam, że godna polecenia jest firma "BUPRUS" z Lubawki.Jest solidna, terminowa i niedroga. Wykonują wszystkie roboty.Na dowód tego dodam, że firma ta rozpoczęła budowę mojego domu na początku maja a zamieszkałem w nim już w połowie pażdziernika. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek 08.01.2002 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2002 Mialem ekipe z Dziupliny kolo Miloszyc (w sklepie spozywczym w Dziuplinie moga podac namiary). Dach pokryla firma z Miloszyc, nazwa chyba Dachsystem. Elektryka - fachowiec z Chrzastawy, CO+CWU+GAZ - Cieplobudowa z Wroclawia.Budowalem w Chrzastawie, tez gmina Czernica. Czas budowy: fundamenty 10.1999, reszta od 04.2000 do 10.2000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajo 08.01.2002 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2002 Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Herne 08.01.2002 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2002 Czy ma ktoś doświadczenia (pozytywne) z ekipami z okolic Krakowa? Rozpoczynam budowę na wiosnę - szukam ekipy w miarę taniej, ale na pewno solidnej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts