vilemo 17.01.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 dwie koteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 19.01.2006 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Witam, wstawiliśmy "menażeria" i chyba słusznie, to wprawdzie szaleństwo ale niezamierzone, no coż obecny stan posiadania to: 7 psów (tak dokładnie siedem) w tym: 2 jaminiki długowłose, wyżeł niemiecki krótkowłosy, owczarek-suczka i troje już dorosłych dzieci (mix wyżła i owczarka) - to było niedopatrzenie ale zostały u nas. Mają teraz około roku, poza tym Kot syberyjski-Teodor no i rybki, ostatnio rozmnożyły się nam neonki ale rybki są mało kłopotliwe, kot też nie bardzo za to psy robią wszystko byśmy się nie nudzili. Pozdrawiam wszystkich, kocham Was za to że macie zwierzaki, bez nich świat byłby nie do zniesienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CCI 04.02.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 My mamy 2 cane corso : 4 lata i druga 3 miesiace , mieszańca przypominajacego ON-ka ale tak naprawdę daleko jej do ONka ma juą prawie 13 lat uratowana z worka z kamieniem nad Wisłą , zółwia wodnego z odzysku: znajomi wyjechali na 2 tyg do anglii i już nie wrócili tam zostali a żółw u nas , 2 aksolotle meksykanskie i bojownika rybkę oraz pająka scianowego którego moje córki nie pozwoliły na dwór wyniesc i został i tak już rok na scianie koczuje a my mu muszki do sieci wrzucamy a jak nie ma muszek to jakos sam daje radę przeżyc i jest z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 04.02.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Witajcie CCI, miło żeście dołączyli do Forum. Za tego Psa z worka znad Wisły, niski ukłon w Waszą stronę. Pozdrowienia dla Was, dla córek i wszystkich zwierzaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CCI 04.02.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Dzieki i pozdrówka Wiesz każdy normalny czujacy człowiek nie pozwoliłby utopić 3 tyg szczeniat bo nie poszły jakiemus imbecylowi. Nie zrobiłam naprawdę nic nadzwyczjnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 04.02.2006 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Hej, czapki z głów, jesteś Damą więc się nie chwalisz, ale cenię to jak należy. Pozdrowienia CCI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CCI 05.02.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Hej, czapki z głów, jesteś Damą więc się nie chwalisz, ale cenię to jak należy. Pozdrowienia CCI. Niech Ci będzie a do damy mi daleko Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 05.02.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Jak będziesz miała zdjęcia zwierzaków to pokaż na Forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CCI 05.02.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Jak będziesz miała zdjęcia zwierzaków to pokaż na Forum. Pozdrawiam MAM zdjecia moich zwierzaków no oprócz zółwia i aksolotlów bo nie zdązyłam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 05.02.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Hej CCI, gdzie zamieściłaś zdjęcia, chętnie zobaczę, napisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CCI 05.02.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 na tym forum jeszcze nigdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZofiaD 24.02.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Amsatff Haker - 8 mies. Kanarek Gucio - 4 lata W nowym domku planowany kot (żeby zamknšć łańcuch pokarmowy ) i drugi pies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andk 24.02.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Był pies - niestety dożył swoich dni i chwilowo jest brak. Od zawsze były koty - teraz są trzy - był czas, że miałem ich... jedenaście . Z innych stworzeń jakiś czas były... traszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts