AxLe 16.02.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Proszę napiszcie co Wam się (nie)podoba w tym domku.Miałby powstać dla dwóch dorosłych osób (dziecię już na swoim).Jedyną zmianę którą bym zrobił to poszerzenie garaż o 2 m. Podaję url do strony http://www.ciepledomy.pl/23992.xml?keys=1&page=2 Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.02.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Bardzo fajny domek jak dla dwóch osób. Brakuje mi tylko dodatkowego małego WC dla gości. Przy jednej łazience będą musieli korzystać z Waszej. Jeżeli nie jest to dla Was problem, to wystarczy to co jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 16.02.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Troszkę duża powierzchnia okien a więc strata ciepła.Za duże okno w sypialni (lub supialnię urządzić w pokoju z drugiej strony).Jeżeli już takie okna miałyby być to strona w wykuszem powinna być od strony południowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AxLe 16.02.2005 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Witaj Jagna chyba nie chodzi o taki WC jaki powstał u Ciebie na diałce. (poczytałem podrzutka) POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AxLe 16.02.2005 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 THALEX Wykusz jest od południa. DZIĘKI. PS. Fajny ten Twój obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fisher 18.02.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Jeśli można to przyłącze się do dyskusji Domek jest śliczny i myślę, że dla dwóch osób i nawek kilku gości wystarczający. Ja jednak pomny słów mojego słoneczka zapytałby: a gdzie spiżarnia albo pomieszczenie gospodarcze? Przydałoby się raczej na dole. Pozdrawiam Serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts