krzysztofh 17.02.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Sprzedam ok 130 cegieł klinkierowych czerwono brązowych. Cegły były wypalane w piecu węglowym, więc każda jest trochę inna (kolor) trochę przebarwień itp.Na pewno nie jest porównywalna z Robenem, gdzie po wypaleniu w piecu elektrycznym każda jest identyczna.Z tej cegły mam wymurowane trzy kominy i wyglądają rewelacyjnie do dachówki Robena kasztan. Początkowo chciałem na kominy cegłę Robena, ale namówił mnie gość w hurtowni i miał rację. Taka cegła ma zupełnie inną wartość. Dodam że ewentualny odbiór z Wawra (Warszawa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 23.02.2005 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Podciągam temat. Może ktoś będzie zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 30.03.2005 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Nikt nie reflektuje? Odświerzam temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 31.03.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 a jaki koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts